Selecteer een pagina

Done by Deer staat symbool voor hedendaagse, functionele producten die ontworpen zijn met oog voor detail en stijl. Het Deense merk heeft een indrukwekkende collectie opgebouwd die ouders en kinderen over de hele wereld aanspreekt. Laten we dieper ingaan op wat Done by Deer zo uniek maakt.

Scandinavisch design

Kenmerkend voor Done by Deer is het minimalistische, Scandinavische design. De producten zijn eenvoudig, maar met subtiele details die ze onderscheiden van andere merken. Dit zorgt ervoor dat ze naadloos passen in moderne interieurs en tegelijkertijd functioneel blijven voor dagelijks gebruik.

Duurzaamheid en kwaliteit

Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid. Done by Deer gebruikt hoogwaardige materialen die lang meegaan, wat zowel economisch voordelig is als bijdraagt aan een meer duurzame consumptiecultuur. De producten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook bestand tegen de dagelijkse uitdagingen die kinderen kunnen bieden.

Innovatieve producten

Of het nu gaat om eetgerei, speelgoed of verzorgingsartikelen, Done by Deer innoveert voortdurend. Ze combineren functionaliteit met innovatieve ontwerpen die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook aantrekkelijk voor kinderen.

Kinderen staan centraal

Het hart van Done by Deer ligt bij kinderen. Elk product is ontworpen met het welzijn en de behoeften van kinderen in gedachten. Dit is duidelijk te zien in de zachte kleuren, vriendelijke gezichten van dieren en het gebruiksgemak van hun producten.

Done by Deer heeft zich gevestigd als een topmerk in de wereld van baby- en kinderproducten. Met hun unieke combinatie van Scandinavisch design, duurzaamheid en innovatie blijven ze ouders en kinderen inspireren en verrassen. Het merk belichaamt de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, waardoor het een favoriet is voor vele moderne gezinnen wereldwijd.

peg puzzle - deer friends - colour mix.

Wat vinden wij ervan?

Evi staat op het punt voor het eerst naar de peuterclub te gaan, en we willen dat moment zo speciaal mogelijk maken. Wat is er dan leuker dan haar te verrassen met een mooie schooltas en bijpassende accessoires? Als rugzak kozen we voor de Quilted Kids Backpack – Croco Powder. Deze rugzak combineert comfort met stijl en de mooie roze kleur sprak Evi meteen aan. In dezelfde stijl hebben we ook de easy-grip straw bottle en kiddish lunch box geselecteerd, zodat ze haar eten en drinken gemakkelijk kan meenemen. Beide items zijn eenvoudig te openen en te sluiten, perfect voor peuterhandjes. Bovendien bevat haar tas standaard de kiddish mini mug, zodat ze altijd een eigen drinkbeker bij zich heeft.

Voor kleine tussendoortjes onderweg is de to go lunch bowl perfect. Deze is eenvoudig in gebruik, zodat Evi moeiteloos van haar snacks kan genieten. De 2-way snack container is een handige oplossing om verschillende snacks gescheiden te houden, zodat alles vers en smakelijk blijft.

Zowel thuis als onderweg heeft Evi de beschikking over de peekaboo silicone straw 5-packk. Deze rietjes zijn flexibel, compact en zien er ook nog eens prachtig uit.

Tot slot hebben we ook nog gekozen voor de peg puzzle – deer friends – colour mix. Deze eenvoudige puzzel bestaat uit vier stukjes en is na een ochtendje peuterclub prima te overzien, maar blijft door de vrolijke kleuren altijd aantrekkelijk.

We zijn enorm tevreden over de kwaliteit van de producten. Zelfs na herhaaldelijk wassen in de vaatwasser behouden ze hun kleur en vorm, zonder dat er vieze smaken of geuren achterblijven. Het is een geruststellende gedachte dat de items lang mooi en functioneel blijven.

Lees ook:

Heb jij al eens de producten van Done by Deer bewonderd?

Foto’s: Miranda de Jong
#spon

Geverifieerd door ExactMetrics