Thuisleven.com
Met de Dooky zonnebrillen bescherm jij de ogen van je kindje.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Met de Dooky zonnebrillen bescherm jij de ogen van je kindje

Met de Dooky zonnebrillen bescherm jij de ogen van je kindje

In deze blog bespreken we het belang van het dragen van een zonnebril voor jonge kinderen en de voordelen van de Dooky zonnebrillen.

Waarom is het belangrijk dat jonge kinderen een zonnebril dragen?

Het is belangrijk dat jonge kinderen een zonnebril dragen omdat hun ogen gevoeliger zijn voor UV-straling dan de ogen van volwassenen. Langdurige blootstelling aan UV-straling kan leiden tot oogproblemen op latere leeftijd, zoals staar en maculadegeneratie.

Bovendien hebben kinderen vaak grotere pupillen dan volwassenen, waardoor er meer UV-straling in hun ogen kan komen. Dit komt omdat de pupil zich aanpast aan de hoeveelheid licht die binnenkomt en bij weinig licht wordt vergroot. Hierdoor kan er meer schadelijke UV-straling binnenkomen bij kinderen dan bij volwassenen.

Het dragen van een zonnebril kan de ogen van kinderen beschermen tegen schadelijke UV-straling. Zonnebrillen voor kinderen moeten speciaal zijn ontworpen om de ogen te beschermen en moeten een hoge UV-bescherming bieden. Het is daarom belangrijk om bij het kopen van een zonnebril voor kinderen te letten op het UV-filter en het CE-keurmerk.

Dooky zonnebrillen

Original Dooky heeft een uitgebreide collectie zonnebrillen ontworpen voor kinderen van verschillende leeftijden. De zonnebrillen zijn niet alleen modieus, maar ook ontworpen om de ogen van kinderen te beschermen tegen schadelijke UV-straling.

De zonnebrillen van Original Dooky zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen, waardoor er voor ieder kind een geschikte zonnebril te vinden is. Ze hebben een hoogwaardig UV-filter dat 100% bescherming biedt tegen UV-straling. De zonnebrillen zijn CE-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de Europese richtlijnen voor veiligheid en gezondheid.

Daarnaast zijn de zonnebrillen van Original Dooky voorzien van een verstelbare band, zodat ze goed op het hoofd van het kind blijven zitten. Dit is vooral handig voor actieve kinderen die graag buiten spelen. Bovendien zijn de zonnebrillen lichtgewicht en comfortabel om te dragen.

Kortom, de zonnebrillen van Original Dooky zijn een goede investering in de gezondheid van de ogen van kinderen. Ze bieden niet alleen bescherming tegen schadelijke UV-straling, maar zijn ook stijlvol en comfortabel om te dragen. Met een Dooky zonnebril kunnen kinderen onbezorgd genieten van de buitenlucht, wetende dat hun ogen goed beschermd zijn.

Met de Dooky zonnebrillen bescherm jij de ogen van je kindje.

Wat vinden wij van de Dooky zonnebril?

De Original Dooky zonnebril in Aruba taupe is een geweldige zonnebril. De bril is stijlvol en modern en past perfect bij onze kledingstijl. Het montuur is lichtgewicht en zit zeer comfortabel op het gezichtje van Evi. Daarnaast vind ik het fijn dat de bril geleverd wordt met een beschermend hoesje, wat wel handig is om de bril goed op te bergen en te beschermen tegen krassen.

Kortom, ik ben zeer tevreden met de Dooky zonnebril en kan het iedereen aanbevelen die ook op zoek is naar een stijlvolle en comfortabele zonnebril voor zijn of haar (klein)kind.

Lees ook:

Welke kleur zonnebril spreekt jou het meest aan?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

34 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics