NaturalSenz waspoeder.
Thuisleven.com > Huishouden > NaturalSenz is de nieuwe generatie eco-vriendelijk waspoeder.

NaturalSenz is de nieuwe generatie eco-vriendelijk waspoeder.

NaturalSenz is een nieuwe generatie eco-vriendelijk waspoeder. Het bestaat voor meer dan 98 procent uit natuurlijke ingrediënten. Dankzij een uitgekiende samenstelling is een wastemperatuur van 20 graden al genoeg voor een stralend resultaat. Dat scheelt in energieverbruik en dus uitstoot van CO2.

NaturalSenz bevat geen water en bestaat uitsluitend uit poeder. Het bespaarde water hoeft dus ook niet vervoerd te worden met alle voordelen van dien. De recepturen zijn vrij van microplastics. De wasmiddelen zijn verpakt in FSC-karton en niet in plastic, wat bijdraagt aan het verminderen van de plasticsoep. Informatie: Naturalsenz.eco.

99,9% biologisch afbreekbaar.

De ingrediënten in NaturalSenz zijn voor 99,9% biologisch afbreekbaar. Doelstelling is 100%, maar omdat naast gezondheid en milieu ook waswerking belangrijk is, gebruikt NaturalSenz enkele ingrediënten waar nog geen 100% natuurlijk alternatief voor beschikbaar is. Deze voldoen wel, net als alle andere ingrediënten, aan de strenge eisen van Ecocert. Klik hier voor het overzicht van alle ingrediënten en hun werking.

Vegan Society keurmerk.

Omdat kleding langdurig in direct contact staat met je huid zijn de waspoeders dermatologisch getest met zeer goede resultaten. Ze zijn geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De producten van NaturalSenz zijn ook voorzien van het Vegan Society keurmerk: ze bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en zijn niet getest op dieren.

Beste getest.

NaturalSenz wordt in Nederland geproduceerd voor een optimale controle over de kwaliteit, bovendien blijven zo de transportafstanden beperkt. In een onafhankelijk onderzoek door Eurofins ATS onder verschillende natuurlijke waspoeders als beste getest voor een superschone was.

Informatie.

NaturalSenz Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar in natuurwinkels (o.a. Ekoplaza) en online via Naturalsenz.eco. Consumentenadviesprijs € 9,59.

Over NaturalSenz.

NaturalSenz wasmiddelen worden gemaakt door Senzora, een Nederlands familiebedrijf dat al in 1969 als eerste fabrikant een fosfaatvrij wasmiddel op de markt bracht. Senzora is in Nederland de enige aanbieder die dit soort producten helemaal zelf ontwikkelt en produceert.

NaturalSenz is als natuurlijk wasmiddel gecertificeerd door Ecocert, de geaccrediteerde partij die controleert op naleving van de Europese ecologische eisen. Het keurmerk van de Vegan Society geeft de garantie dat het een vegan wasmiddel is.

Lees ook:

Hoe laat jij de was drogen?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

43 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics