Thuisleven.com > Huishouden > Doe de was voor de volgende generatie

Doe de was voor de volgende generatie

Met Klok wasmiddel doe je ecovriendelijk de was. Dat doe je voor het milieu en daarmee ook voor de volgende generatie die een groenere aarde verdient. Klok draagt het Keurmerk van het Europees Ecolabel en reinigt tot in de vezels ecologisch verantwoord. Het merk staat al meer dan 100 jaar voor Nederlandse kwaliteit. Informatie: www.klok-eco.nl

Duurzaamheid zit bij Klok in het DNA. Het merk introduceerde als eerste een fosfaatvrij wasmiddel op de Europese markt. Klok is daarnaast ook huidvriendelijk: de waspoeders bevatten 0% parfum en 0% kleurstof. Dat maakt ze veilig voor elk huidtype en helpen zo huidallergieën te voorkomen.

Stralend fris

Klok waspoeder kleur wast alle gekleurde was intensief en veilig schoon, met bescherming van alle kleuren. Waspoeder wit wast alle witte en kleurechte was ook bij lagere temperaturen weer stralend fris. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen, dus ook bij lage temperaturen.

De waspoeders van Klok zijn 100% vertrouwd in gebruik. Alle nieuw ontwikkelde formules worden onderworpen aan uitgebreide was-tests in eigen en externe laboratoria. Daarnaast voldoen ze aan de strenge eisen van het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label. Dit geeft de garantie dat de producten gegarandeerd ecologisch en huidvriendelijk zijn.

Informatie

Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via Klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,49 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten tijdelijk € 19,99.

Over Klok

Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Ga voor meer informatie naar Klok-eco.nl

Asthma Allergy Nordic label

Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Met dit label kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat het recept kritisch is beoordeeld. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen, zeker omdat we daar de winacties die niet tijdig zijn geclaimd verloten.

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

99 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics