Thuisleven.com
Klok vaatwascapsules
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > Ecologische Klok vaatwascapsules

Ecologische Klok vaatwascapsules

De nieuwe ecologische vaatwascapsules van Klok zijn beter oplosbaar en hebben een snellere werking dan traditionele vaatwastabletten. Van vette pannen tot kristallen wijnglazen: de capsules maken elke vaat stralend schoon en fris. Ook bij lagere temperaturen. Ze hebben tevens een ingebouwde zoutfunctie zodat bijvullen van zout in de vaatwasser niet nodig is. Informatie: www.klok-eco.nl.

De krachtige werking van de all-in-1 vaatwascapsules zorgt voor een sprankelend schoon resultaat. Je plaatst de gebruiksklare capsules eenvoudig in het doseerbakje. Klok vaatwascapsules zijn milieu- en huidvriendelijk en gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic Label.

Meer werkzame stoffen voor een schone en frisse vaat

Bij Klok Vaatwascapsules wordt het vaatwaspoeder niet meer geperst tot een tablet, maar als los poeder verpakt in een 100% wateroplosbare folie. Ook zijn grondstoffen om een tablet te kunnen persen en vervolgens weer op te laten lossen overbodig geworden. Hierdoor blijft er meer ruimte over voor werkzame stoffen die daadwerkelijk bijdragen aan een schone en frisse vaat.

Informatie

Klok Vaatwascapsules zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Doos á 26 Klok Vaatwascapsules € 5,99. Klok Vaatwascapsules bevatten 0% parfum en 0% kleurstof.

Over Klok

Het vertrouwde en Nederlandse Klok merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar. Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel.

Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Alle Klok producten zijn voorzien van het Asthma Allergy Nordic Label.

EU Ecolabel

Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op www.europeesecolabel.nl.

Asthma Allergy Nordic Label

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Informatie: www.asthmaallergynordic.com.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

58 reacties

 • Ja, heel leuk!! Ik zou dit super graag willen proberen en op de een of andere manier zijn de vaatwastabletten altijd op voordat je het weet, een nieuwe set is dus zeer welkom, zeker omdat de Klok tabletten ook helpen voor een betere wereld!

 • Deze Klok vaatwascapsules, milieu en huidvriendelijk ga ik graag in gebruik nemen. Na 35 jaar met de hand te hebben afgewassen heb ik sinds december een nieuwe keuken met “jawel” een vaatwasser. Superblij mee. Ik test zo af en toe eens een nieuw vaatwasmiddel uit. Maar deze Klok capsules ken ik nog niet. Na dit positieve blog hierover lijken ze me ideaal omdat ik een zeer gevoelige huid heb!

 • Past mooi in mijn overstap-strategie. Voor alles wat op is ga ik op zoek naar een milieuvriendelijker en/of duurzamer alternatief. We hebben inmiddels shampoobars, bamboe-tandenborstels en wattenstaafjes, ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen. Dus ik probeer deze ook graag uit!

 • Doe graag mee. Wil met steeds meer producten overstappen op ecologisch en duurzaam. Dus dit winnen zou de eerste goede stap zijn.

 • Onze wasmachine draait altijd met wasmiddel van Klok: duurzaam en schoon! Dat zou onze vaatwasser ook moeten kunnen en wat blijkt… er zijn nu gewoon vaatwascapsules van Klok! Dat lijkt mij een goede zaak en ik probeer deze capsules dan ook graag uit!

 • Klinkt super dat deze capsules beter oplosbaar zijn en dat ze een snelle werking hebben dan traditionele vaatwastabletten. Kom maar op met die schone, stralende vaat!

 • He, ik ben erg benieuwd naar deze vaatwasblokjes! Mijn vorige duurzame vaatwasmiddel is uit de handel, dus ik ben op zoek naar een vervanging!

 • interressant vaatwastabletje,zou het graag proberen met man,2 dochters en een hondje hier in huis wordt de boel wel gebruikt en wordt er vaak de vaat gedaan!

 • Graag doe ik mee voor dit pakket, deze vaatwascapsules ken ik nog niet en ik ben heel benieuwd of ze ook zo goed zijn als mijn huidig merk

 • Met 4 dozen kunnen wij lang vooruit! Wij gebruiken de vaatwasser alleen in het weekend; doordeweeks wassen en drogen wij nog gezellig af.

 • Ik heb een hekel aan afwassen, dus geweldig dat de vaatwasser er kwam. Maar ben nog aan het leren hoe of het op zijn best en vriendelijkst kan. Benieuwd naar Klok en zou het heel graag uitproberen!! Want altijd afwas genoeg met drie dames en twee heren 🙂

 • De vaatwasser staat dagelijks aan, dus een ecologisch vaatwasmiddel is minder belastend voor het milieu. Probeer deze capsules graag uit.

 • Ik ken deze vaatwascapsules van KLOK niet.
  Zou ze graag willen proberen.
  Ik ken het gewone wasmiddel van KLOK uit mijn kindertijd ongeveer 60 jaar geleden , mijn moeder gebruikte het al.
  Ik volg op bloglovin en zou graag mee willen loten.

 • Ik ben bekend met diverse producten van Klok, maar de vaatwascapsules ken ik nog niet! Lijken me een ideale vervanger voor mijn huidige vaatwasblokjes; met Klok op een milieuvriendelijkere wijze een mooie schone vaat! ️

 • Heel leuk, ik doe graag mee voor mijn milieubewuste ouders (heb zelf geen vaatwasser, maar zij zouden er erg blij mee zijn!)

 • Was altijd met klok maar de capsules zijn nieuw voor mij zou ze meer dan heel graag willen proberen als groot was fan( groot gezin met veel was)

 • Mijn moeder gebruikte al Klok en hier in huis staat het ook in het kastje bij mijn wasmachine. Maar de capsules heb ik nog nooit geprobeerd ……doe dus graag mee aan deze actie!

 • Ik doe graag mee met de actie. Mijn tante zou hier erg blij mee zijn. Groot gezin en veel vaat, dus dit is zeker welkom!

 • Ik gebruik KLOK regelmatig voor de was en de vaatwas omdat het ecologisch en betaalbaar is. Deze vernieuwde vaatwastabletten wil ik wel heel graag uitproberen, ik ben heel benieuwd!

 • Dit lijken mij echt super fijne vaatwascapsules van KLOK, dat ik ze graag eens zelf zou willen uit proberen voor een schone vaat!

 • Ontzettend fijn dat Klok naast het milieuaspect ook zo goed om onze huid denkt! Maar met deze vaatwascapsules, wordt mijn huid niet zo enorm op de proef gesteld vermoed ik… Wat een luxe product van Klok!

 • Ik doe heel graag mee, de Klok wasmiddel kende ik al wel, deze vaatwastabletten zou ik ook eens graag proberen

 • Dit pakket wil ik graag delen met dochters en zoon zodat zij ook kennis kunnen maken met dit merk

 • Top! De vaatwastabletten van Klok hebben wij nog niet ontdekt. We zouden ze graag eens uitproberen.

 • Ken deze nog niet en de review van deze capsules maakt me wel nieuwsgierig en nu kam ik ze ook nog eens winnen dus ideale land 🙂

 • Deze vraag hoort waarschijnlijk niet bij deze winactie maar mijn antwoord hierop is….een.Garnaal!
  Het is echt waar. Waarom geen idee. Hij was 9. Nu is hij 22 .Wij hebben dus al heel lang een aquarium van 1.60cm vol met red crystal garnalen in huis. Hij doet zelfs een ecologische studie. By thecway, onze vaatwasser draait met jongvolwassenen overuren!

 • Fantastisch deze Klok vaatwasmachinetabletten en deze wil ik graag proberen want ik heb hooikoorts en astma gezinsleden in huis!

 • Ons meisje is dol op elk levend wezen dat langskomt, poezen, honden, de kippen van de buren die komen kijken of ons gras groener is, vogeltjes in de tuin en vooral lieveheersbeestjes, vanwege “lieve”? Niet elk dier is gediend van haar enthousiasme, maar dat mag de pret (nog) niet drukken!

 • Ik doe heel graag mee, dan kan ik dat mooi verdelen binnen de familie. Zij worden daar helemaal happy van

 • Miranda, een “boekensetje” – “lievelingsdier van je kindje ”
  ????
  Iets misgegaan met ‘knippen en plakken’ ? 🙂

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics