De nieuwe ecologische vaatwascapsules van Klok zijn beter oplosbaar en hebben een snellere werking dan traditionele vaatwastabletten. Van vette pannen tot kristallen wijnglazen: de capsules maken elke vaat stralend schoon en fris. Ook bij lagere temperaturen. Ze hebben tevens een ingebouwde zoutfunctie zodat bijvullen van zout in de vaatwasser niet nodig is. Informatie: www.klok-eco.nl.

De krachtige werking van de all-in-1 vaatwascapsules zorgt voor een sprankelend schoon resultaat. Je plaatst de gebruiksklare capsules eenvoudig in het doseerbakje. Klok vaatwascapsules zijn milieu- en huidvriendelijk en gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic Label.

Meer werkzame stoffen voor een schone en frisse vaat

Bij Klok Vaatwascapsules wordt het vaatwaspoeder niet meer geperst tot een tablet, maar als los poeder verpakt in een 100% wateroplosbare folie. Ook zijn grondstoffen om een tablet te kunnen persen en vervolgens weer op te laten lossen overbodig geworden. Hierdoor blijft er meer ruimte over voor werkzame stoffen die daadwerkelijk bijdragen aan een schone en frisse vaat.

Informatie

Klok Vaatwascapsules zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Doos á 26 Klok Vaatwascapsules € 5,99. Klok Vaatwascapsules bevatten 0% parfum en 0% kleurstof.

Over Klok

Het vertrouwde en Nederlandse Klok merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar. Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel.

Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Alle Klok producten zijn voorzien van het Asthma Allergy Nordic Label.

EU Ecolabel

Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op www.europeesecolabel.nl.

Asthma Allergy Nordic Label

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Informatie: www.asthmaallergynordic.com.

Geverifieerd door ExactMetrics