Met moederdag achter de rug, is het een kwestie van tijd tot onze kinderen hun aandacht richten op mamas wederhelft. Een gebaar wat ik erg waardeer. Maar ook eentje waar ik bijna iedere jaar hoofdpijn van krijg. Namelijk al weken voor de daadwerkelijke dag, beginnen de “onopvallende” vragen naar wat ik nog “nodig” heb. Een periode die mijn kinderen volgens mij net zo lastig vinden als ik. Immers heb ik in de afgelopen 44 jaar wel zo’n beetje alles bij elkaar verzamend wat ik nodig heb in dit leven. En zelfs wat dingen die ik wellicht niet nodig heb. Dus wat papa te kopen? Gereedschap heb ik voldoende. Sterkte drank drink ik niet. Chocolade eet ik zelden. En teveel bourgondische metworst of fuet is ook niet goed voor je.

Mama weet altijd raad

Wat doe je dan als kind van 17, 16, 13 en 12 als je een dergelijk lastig probleem tegen komt als het uitzoeken van een geschikt vaderdagcadeau? Juist, dan vraag je het mama! Want mama weet altijd wel wat. En zo ook dit jaar. Want mama weet namelijk iets wat de kids nog niet weten. Mama weet dat ik uit mezelf nooit spontaan iets zou aanschaffel wat betiteld kan worden als “overbodige luxe”. Zo draag ik geen horloges (ik heb immers een telefoon die de tijd aangeeft), geen ringen of kettigen (why would I?) of andere accessoires. Maar waar de kinderen denken dat dit komt omdat ik er niet om geef, weet mama dat ik er simpelweg niet aan denk, maar een beetje “overbodige luxe” toch echt wel kan waarderen.

Voor iedere vader wat wils bij Trendhim

Samen met de kinderen ging mama dan ook op zoek naar een beetje beheerste bling voor papa. Via haar werk kwam Miranda zodoende uit bij Trendhim en vond daar het ideale Vaderdag cadeau voor dit jaar. (En wellicht ook voor de komende jaren). Bij Trendhim vind je alles van horloges en leren tassen tot zonnebrillen , armbanden , stropdassen en nog veel meer. Dus eigenlijk alle guilty pleasures die een hardwerkende vader wel voor zichzelf zou wil hebben, maar niet de tijd of de moeite voor neemt om voor zichzelf te kopen. Of simpelweg nog niet aan gedacht heeft. Een van de voordelen van samenzijn met de eigenaresse van Thuisleven.com is dat ik, in ruil voor een eerlijke mening in blogje, meestal enige dagen voor Vaderdag al mijn cadeautje mag open maken. En dat doe ik ook dit jaar met plezier, want met dank aan Trendhim was ook dit jaar mijn Vaderdag geschenkje zowel een verrassing alsook een schot in de roos.

Manchetknopen een tijdloze luxe accessoire voor de man.

Manchetknopen een tijdloos accessoire… als je ze kunt vinden

Zoals Miranda enige jaren gelezen heel leuk beschreef, heb ik een hele set manchetknopen in mijn garderobe. (Ik moet nog glimlachen als ik terugdenk aan het feit dat ze dacht dat het een gekke oorbellen waren of zo.) De helft hiervan heb ik gekregen van mijn opa die inmiddels al heel wat jaartjes overleden is. Deze zijn me dierbaar, maar draag ik eigenlijk niet omdat ze wat ouderwets zijn. De andere helft draag ik ook niet, want die zitten helaas in doosjes onderin mijn kast verstopt waar ik ze steeds vergeet. Zonde eigenlijk, want hierbij zitten ook twee paar gepersonaliseerde manchetknopen die ik eerder als geschenk van Miranda kreeg. En juist daar hebben Miranda en de kinderen iets moois op gevonden in de vorm van mijn Vaderdag cadeautje. Een mooie manchetknoopdoos waar ze allemaal in passen en die mooi genoeg is om gewoon op ons dressoir te zetten!

Het perfecte cadeau voor de mode-bewuste papa/man

Dus mocht je nog op zoek zijn naar het perfecte Vaderdag cadeau, kijk dat gerust eens op de website van Trendhim. Ze hebben een enorm aanbod aan accessoires voor de man. Van horloges, tot dasspelden en pochetten. Of je nu op zoek bent naar een moderne look, of een meer klassieke style, bij Trendhim hebben ze de juiste accessoire voor iedere man.

Lees ook:

Welke accessoire vind jij een “guilty pleasure”?

Geverifieerd door ExactMetrics