Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!
Waar is dat feestje? Bij het licht is het feestje!
Welk licht? Nou lees maar snel verder om te ontdekken welk licht…

LED foam stick

Op welk feestje, evenement of in welke club je ook komt, de LED foam stick maakt er een hit van. Niet zo onbegrijpelijk ook aangezien het meteen voor een verbluffend effect zorgt en het haast niks weegt wat betreft gewicht. Maar wat zijn het eigenlijk?
LED foam sticks zijn ronde staven van foam met daarin een lichtje verwerkt. Aan een van de uiteindes tref je een knopje aan waarmee je het licht op diverse standen aan kunt doen. Zo is er een snel flikkerend licht, een iets minder snel flikkerend licht en een langzaam flikkered licht. En dan is uiteraard ook nog de uit-stand.

Feestje / evenement

Zoals ik al zei is er voor elk feestje wel een reden om de sticks in “huis” te halen. Denk bijvoorbeeld eens aan een bruiloft waarbij de bruid en bruidegom hun eerste dans doen in het donker en de gasten in de zaal voor de verlichting zorgen. Of een een feestje met het thema wit waarbij er alleen maar witte LED foams worden gebruikt. Je zou zelfs de sticks in een weiland als afzetting kunnen gebruiken of een spokentocht voorzien van route. De manieren waarop de sticks ingezet kunnen worden zijn echt eindeloos te noemen.

LED foam sticks bedrukken

Mocht je nou een persoonlijk of werkgerelateerd feestje organiseren, bestaat er de optie om de LED foam sticks te bedrukken met een eigen tekst. Zo heb je niet alleen een betoverend feestje, maar kunnen de genodigden na afloop van het feest met een klein presentje naar huis.
De sticker heeft een afmeting van 3,5 x 31,6cm (full color met transparante achtergrond).

Onze ervaring

Wij kregen een doos thuisgestuurd, om te testen, maar daarin maar liefst 148 sticks. Dat heeft de familie wel geweten tijdens de extreem-verlate nieuwjaarsborrel begin november. Vooral de kinderen waren namelijk hartstikke enthousiast en de wildste spellen kwamen naar voren. Van zwaardvechten tot lasergevechten en van het aanwijzen waar de kinderen moeten staan die gevolgd werden door sierlijke moves in het donker. Toegegeven dat die sierlijke moves ook echt wel sierlijk zijn, mits ze juist zijn uitgevoerd.
Bij de deur kregen alle kinderen nog even de waarschuwing om de lichten NIET aan te doen tijdens de auto-rit aangezien dat echt wel voor gevaar zou kunnen zorgen. Daar waren de ouders ons wel dankbaar voor. Het gaat in de familie in elk geval een hot-item worden met de naderende carnaval!

Lees ook:

Heb jij al eens met een LED foam stick gezwaaid tijdens een feestje of evenement?

Geverifieerd door ExactMetrics