verjaardag
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Verjaardag > Leuke manieren om je verjaardag te vieren

Leuke manieren om je verjaardag te vieren

Vier jij graag je verjaardag? Daar heb je natuurlijk helemaal gelijk in, want je bent tenslotte maar één keer per jaar jarig. Als je hiervan houdt is het dus tijd om met je verjaardag uit te pakken! Je kunt er uiteraard voor kiezen om wat visite uit te nodigen, maar je kunt ook meer uitpakken. Er zijn een aantal toffe dingen die je zou kunnen doen om jouw verjaardag op een andere manier te vieren. Benieuwd naar wat leuke ideeën? Lees snel verder, wij sommen ze voor je op!

Activiteit

Wat je zou kunnen doen om jouw verjaardag op een leuke manier te vieren, is door middel van een toffe activiteit. Dit kan echt van alles zijn. Trommel de mensen op die je graag bij jouw verjaardag wilt hebben en jouw verjaardag kan beginnen. Bij een leuke activiteit zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan lasergamen, paintballen, karten of escape room. Dit zijn slechts voorbeelden, er zijn uiteraard nog veel meer leuke dingen die je zou kunnen doen om jouw verjaardag te vieren. Door een leuke activiteit te doen voor jouw verjaardag ga je een gezellige en leuke dag tegemoet. Bovendien is het weer eens wat anders dan alleen wat visite bij je thuis.

High tea

Wat ook een leuk idee kan zijn om je verjaardag te vieren is door een high tea te organiseren. Een high tea is de perfecte manier om even gezellig bij elkaar te komen en tegelijkertijd te genieten van heerlijke hapjes. Je kunt een high tea bestellen bij een restaurant, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf de keuken in te gaan. Een high tea bestaat vaak uit een hartige en zoete ronde. Er zijn talloze hapjes die je hiervoor kunt maken, kijk naar wat jij en jouw gezelschap lekker zouden vinden. Met een high tea ga je in ieder geval een leuke verjaardag tegemoet.

Bier- of wijnproeverij

Een bier- of wijnproeverij kan ook een goed idee zijn om je verjaardag te vieren, mits je oud genoeg bent natuurlijk. Als je kiest voor een bier- of wijnproeverij is de kans groot dat je een enorm leuke dag tegemoet gaat. Nodig wat familie, vrienden of kennissen uit en geniet van de meest heerlijke wijnen of bieren samen.

Diner

Iets dat ook altijd leuk is om te doen om jouw verjaardag te vieren is een heerlijk diner. Dit kun je doen met de personen waar je graag jouw verjaardag mee zou willen vieren. Of je nu kiest voor een diner in jouw favoriete restaurant of in een totaal nieuw restaurant: dat is helemaal aan jou. Je zou kunnen kiezen voor een à la carte menu, maar ook zijn er vaak leuke opties voor all you can eat. Zijn jij en jouw gezelschap allemaal sushi liefhebbers? Dan kan sushi uiteten in Den Bosch ook een leuk idee zijn.

Kortom, er zijn genoeg leuke manieren om jouw verjaardag anders te vieren. Als jij dus eens iets anders wilt dan normaal, kunnen bovenstaande tips je misschien op weg helpen. Het geeft jouw verjaardag een nieuwe sfeer en dit kan op deze manier onvergetelijk worden!

Lees ook:

Hoe vier jij graag je verjaardagsfeest?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

10 reacties

 • Ik vier graag mijn verjaardag BUITENSHUIS! Superleuk als het weer kan samen een HIGH TEA inderdaad of een wijnproeverij! Gezellig, geniet ik zelf ook meer!

 • Bedankt voor de tips! Mijn verjaardag wordt zelden groots gevierd; ik heb de pech vlak voor de kerstdagen jarig te zijn! Elk jaar hetzelfde: we zien elkaar wel met Kerst.. Ik heb besloten mijn verjaardag in juni te vieren, kijken of dan iedereen wel komt! 😉 En dan een leuk spel of thema bedenken! Tegen die tijd zijn wij en veel van mijn familie al volledig gevaccineerd!

 • thuis vieren vind ik nog het plezantste maar de verjaardagen van mijn kleinkinderen hebben we verleden jaar niet kunnen vieren en dit jaar zal het ook waarschijnlijk nog niet zijn of misschien in december dan verjaart het laatste kleinkind en mogen we dan terug de kinderen en kleinkinderen uitnodigen

 • Een coronaproof Drive True organiseren is ook een optie!! Super leuke verrassing voor degene die jarig is.

 • In deze tijden vieren wij in beide families geen verjaardagen ivm kans op besmetting van het coronavirus. Wel denken we aan elkaar en wordt er bij ieders deur met een verjaardag een presentje afgegeven of een kaart per post gestuurd.

 • Ik vier mijn verjaardag normaal gesproken thuis met mijn kinderen en kleinkinderen en een paar goede vrienden.
  Nu kan dat helaas niet, maar ik hoop op betere tijden.

 • Miranda,
  Dit zijn tips voor “in de (hopelijk) nabije toekomst” ??

  “Familie, vrienden, kennissen uitnodigen ?
  Eten in een restaurant ?
  Karten, paintbal, .. ?

  Bierproeverij met 4 gaat wel.
  Mijn zoon heeft zijn grote vriendengroepj in “groepjes gehakt’.
  Mountainbiken met 4
  Bierproeverij met 4
  Eten met 4 (thuis dan.
  was ik bij).
  Boulderen met een paar..
  Enz..
  En nu klimmen in Dld (oranjegekleurd, ja), slapen in grotten daar. Politie rijdt regelmatig voorbij en zwaait vriendelijk.

  Leuk allemaal. Maar geef mij maar mijn zoons feestjes met 40 personen in een te kleine ruimte en ik in zijn keukentje hapjes makend …

  Maar dat zit er voorlopig niet in.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics