Thuisleven.com
vieren huwelijksdag
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Huwelijk > 3 ideeën voor het vieren van je huwelijksverjaardag

3 ideeën voor het vieren van je huwelijksverjaardag

Je huwelijksverjaardag is een dag die je moet vieren. Het is de verjaardag van je onvoorwaardelijke liefde voor je partner. Bepaalde huwelijksverjaardagen gaan onopgemerkt voorbij, maar de echte jubileums zijn vaak heuse feesten.
In deze blog geven we je een aantal tips mee om ervoor te zorgen dat geen enkele huwelijksverjaardag nog onopgemerkt voorbijgaat. 

1. Groot feest ter ere van je zilveren jubileum

Er zijn twee huwelijksverjaardagen wanneer mensen meestal een groot feest geven en dat is bij hun zilveren en gouden huwelijksverjaardagen. Een zilveren jubileum vier je na 25 jaar en een gouden jubileum na 50 jaar.
Dat zijn ferme mijlpalen die gevierd moeten worden! Vandaar dat heel veel mensen dit jubileum gebruiken om nog een keer alle vrienden en familie uit te nodigen voor een groot feest.
Als je er zeker van wil zijn dat mensen geen andere activiteiten plannen op de dag van je feest, is het aangeraden om save the date kaarten te versturen naar alle genodigden. Achteraf kan je dan nog officiële uitnodigingen sturen wanneer je al wat meer details voor je feest hebt uitgewerkt.
Aan de andere kant vinden we ook dat je ervoor moet zorgen dat je altijd kaartjes moet hebben klaarliggen om je felicitaties te geven aan familie en vrienden die ook hun huwelijksverjaardag vieren. Niets is leuker dan een felicitatie huwelijk te ontvangen van andere mensen. 

Save the date

2. Artistieke trouwfoto

Iets doen met je trouwfoto’s is altijd een goede optie. Je herbeleeft spontaan terug één van de mooiste dagen uit je leven. Er zijn twee dingen die we echt een aanrader vinden om te doen. Ten eerste kan je ervoor kiezen om je trouwfoto’s na te maken, maar dan x aantal jaar later. 
Je beleeft een leuke dag met je partner en je hebt er ineens ook een nieuw aandenken bij voor de rest van je leven.
Ten tweede kan je er ook voor kiezen om je trouwfoto’s te laten reconstrueren door een artiest die er op zijn beurt een kunstwerk van maakt. Veel mooiere dingen met een echte betekenis ga je niet in bezit hebben.

3. Schrap iets van jullie bucketlist

Vooraleer je trouwde, had je sowieso een bucketlist met dingen die je samen wou doen. We kunnen ons voorstellen dat dit doorheen de jaren verwaterd is door jullie drukke agenda’s en eventuele kinderen die je huwelijk heeft voortgebracht.
Daarom dagen we jullie uit om jullie huwelijksverjaardag als het moment te zien om jullie oude bucketlist nog eens boven te halen en iets te schrappen van het lijstje. Dat kan een reis zijn, maar misschien willen jullie graag samen iets nieuw leren? Wat het ook mag zijn, gewoon doen!

Lees ook:

Hoe vier jij je huwelijksverjaardag?

Afbeelding van Jill Wellington via Pixabay 

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

  • mijn huwelijksverjaardag is een dag als een ander maar hebben dit wel gevierd bij 20 jaar met de kinderen en bij 25 jaar met kinderen en man of lief met een weekendje disneyland, volgend jaar zijn we 50 jaar gehuwd , doen geen feest met de familie maar gaan eerst in maart een midweek naar Weesterbergen in een groot huis en in augustus een weekend naar de efteling met alles eraan en erop, de kinderen hebben daar zelf voor gekozen

  • Pas gevierd met een besteld ontbijt op bed, een superleuke taart bij de koffie in de middag met familie en een klein feestje in de avond met bestelde hapjes.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics