Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Valentijnsdag > Verras je Valentijn met een valentijnskaart met cadeau van Kaartje2go

Verras je Valentijn met een valentijnskaart met cadeau van Kaartje2go

In dit huidige tijdperk kan bijna alles digitaal. Bij sommige gelegenheden is het juist extra belangrijk om origineel te blijven. Kaartje2go heeft hier iets op verzonnen. Verstuur je kaart voor Valentijnsdag eens met een cadeau. Dat is nog eens een leuke binnenkomer!

Een origineel cadeau bij je kaart

Kaartje2go heeft een uitgebreid assortiment cadeaus die met een kaart te versturen zijn. De thee-, bier- en wijnliefhebber worden op hun weken bediend. Ook boeken, cadeaubonnen, sieraden en zelfs een Ztringz regenboogtouw behoren tot de mogelijkheden. Voor de bijzondere gelegenheden als de geboorte van een baby zijn er leuke kraamcadeautjes samen met je felicitatiekaart te versturen. Speciaal voor Valentijnsdag valt ons oog op chocolade. Welke lief houdt er nu niet van chocolade?

Stuur je Valentijn een heerlijke reep!

Binnen het cadeau assortiment is er de keuze uit chocoladerepen van Tony’s Chocolony en de Euforij. Houd je Valentijn van melkchocolade of juist van puur? Als je het niet weet dan zit je met de Tony’s Chocolony karamel zeezout altijd goed. Wat dan rest is de perfecte Valentijnskaart te selecteren.

Valentijnskaart met cadeau

Na het kiezen van het gewenste cadeau is het zaak de Valentijnskaart uit te zoeken. Dat gaat net zo eenvoudig als de keuze voor Tony’s Chocolony chocolade, al is er wel wat meer keuze in Valentijnskaarten. De hoeveelheid Valentijnskaarten is al te halveren door het geslacht van de beoogde ontvanger te selecteren. Of je kunt met je eigen foto starten, dan is het geen geheime Valentijn meer. Wat een mooie of juist grappige Valentijnskaarten biedt Kaartje2go aan. Ik heb best gelachen moet je weten. Staat er heel groot IK HAAT JE op de voorzijde van de kaart met hartjes. Dan klik ik de kaart aan en kan ik de kleine lettertjes lezen, die er een hele liefdevolle boodschap van weten te maken.

Dan zie ik de Valentijnskaart van mijn keuze, een hele donkere kaart. Heel origineel en ik schrijf mijn tekst in de binnenzijde. De volgende stap is het formaat kiezen. De kerstkaart van Thuisleven heb ik in een klein formaat besteld, 10x10cm. Nu besluit ik voor het, meest gekozen, grotere formaat te gaan. Ons adres is mij bekend en ik bestel het cadeau met Valentijnskaart.

Onze ervaring met de Valentijnskaart met cadeau van Kaartje2go

De Valentijnskaart met Tony’s Chocolony karamel zeezout valt met een plof op de deurmat. De kaart met cadeau zit verpakt in een mooie doos als brievenbuspakje. Als je de cadeaudoos opent is de Valentijnskaart er mooi in gevouwen. Door het vlechtwerk heen zie je al een tip van het cadeau. Er is echt werk van gemaakt het geheel in stijl aan te bieden. De Valentijnskaart is net zo mooi als in het programma. Ook het lettertype en de uitlijning kloppen. De boodschap houd ik even voor mijzelf. Valentijnsdag valt voor ons wel erg vroeg dit jaar, haha. Toch zullen we samen genieten van de Tony’s Chocolony. Dat heeft de ervaring mij geleerd.

Lees ook:

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

57 reacties

 • Hoi,

  Nog nooit met Valentijnsdag verwend… die van mij is daar nooit mee bezig.
  Zelfs mijn verjaardag zou hij vergeten!
  Dus zou het heel leuk vinden om met de actie mee te doen.

 • Oh dat zou een leuke verrassing zijn voor mijn man, hopelijk wil hij die Tony’s wel met mij delen! Ik ben vorig jaar enorm verrast op mijn werk, met een bos rozen. ’s Avonds nog uit eten geweest, het was TOP! Dat kan bijna niet overtroffen worden, maar ik wacht weer geduldig af dit jaar!

 • Niets mooiers dan verrast te worden met een liefdesgedicht op een mooie kaart, een prachtig boeket, een heerlijk chocoladehart of een romantisch diner maakt Valentijnsdag toch een bijzondere dag voor geliefden! Mijn man krijgt van mij ieder jaar een mooie Valentijnskaart waarin ik hem zeg hoeveel ik van hem hou

 • Met een leuk uitje naar de bioscoop, en met de geboorte van onze derde zoon! <3 Een mooiere verrassing kun je niet krijgen 🙂

 • 26 januari 2019 om 10:57
  Ik doe heeel graag mee… mijn Valentijn verklap ik uiteraard niet…

  Ik ben zeker in het verleden al eens verwend worden met Valentijn, het blijft leuk zo een kleine attentie ☺️

 • Ben met Valentijnsdag nog nooit verrast, want ik ben degene die anderen op die dag verwen met een leuk kaartje of een bos bloemen! Vind het wel erg leuk om ook eens op deze speciale dag verrast te worden!

 • Met een mooie bos bloemen wordt ik altijd verrast, doe erg graag mee om mijn man te verrassen, lijk me erg leuk om te doen, hij is gek op chocolade 🙂 🙂

 • Mijn vrouw maakt er altijd een gezellig feestje van voor mij en de kinderen…kinderchampagne, chocolade en kiezen wat je wilt eten die dag! Ik zou graag haar verrassen hiermee…

 • Ik ben meestal de gene die mijn vriendin verrast, maar vorig jaar verraste ze mij met een heerlijk zelf gekookt diner en we zijn savonds naar de film geweest. Dit jaar wil ik een horloge voor haar kopen, maar eigenlijk denk ik dat ze minstens zo blij gaat zijn met chocola 😉

 • Hoop wel een keer spontaan verwend te worden. Tot nu toe niks van zijn kant, wel van mijn kant. Leuke actie weer dit ; )

 • Meestal verras ik mijn lief met iets kleins, kaartje, iets lekker, extra aandacht :).
  Terug krijg ik vooral een hoop liefde!

 • Hoi wat leuk ja zeker iedere haar word ik verwend door mijn man ik hoop uiteraard dit jaar ook

  Doe dolgraag mee,ik zou het aan mijn Man geven hij vind 1 chocolade lekker haha dat is Tonnys chocolade en met zeezout erin,hopelijk krijgen wij toch ook een stukje ervan haha
  Wij willen hem zeker laten weten dat de liefste papa en echtgenoot is en dat ik geen betere vent kan krijgen en hij is zo lief
  Dus deze kaartje zou hem echt heel goed doen op valetijns dag

  Uiteraard volg ik je al op Facebook als Jessica Jill John leidner
  Twitter yessicakoot1
  Instagram Yessicaleidner
  Pinterest
  Youtube

 • Tony is altijd leuk (en lekker) en een kaartje met valentijn onmisbaar toch?
  ik heb eigenlijk altijd de pech om te werken. Ik werk in de zorg en mijn partner werkt ook onregelmatig. Zo kan ik hem alsnog verassen en eten we samen de choco reep op na ons werk haha! Toch een momentje samen.

 • Elk jaar lig ik weer onder die brievenbus…. vazen staan klaar…. kastje waar de chocolaatjes in zouden kunnen liggen leeggehaald….. maar helaas…. 😉

 • Nee helaas, mijn vriend is alles behalve romantisch …
  Zou leuk zijn als ik deze chocolade reep dan naar mezelf kon sturen, kan ik hem laten zien hoe het wel moet, want ik koop natuurlijk ieder jaar iets voor hem met Valentijnsdag!

 • Ja voorheen wel bloemen of een kaart.
  Nu krijg ik van mijn man tussendoor wel eens wat leuks maar aan Valentijn doen we niet meer zo vaak.

 • Ik ben wel eens verrast op valentijnsdag,dat de tafel feestelijk gedekt was toen ik uit mijn werk kwam en mijn vriend heerlijk had gekookt. En op mijn bord lag een cadeautje. Lief!

 • Ik ben zeker weleens verwend op valentijnsdag.
  Moet wel zeggen voor we kinderen hadden gingen we dr echt een leuke dag van maken ontbijt op bed uit eten etc.
  Ik heb vorig jaar papa een valentijns kaart gestuurd met fotos van onze 2 kids. Zou leuk zijn dit jaar met zijn favo chocolade erbij!

 • Mijn man was stiekem best romantisch. Eigenlijk pakten we altijd wel uit met Valentijnsdag.
  Ook wel op andere, spontanere momenten, maar 14 februari was toch altijd wel een feestje (der liefde, haha)!

 • Wat tof! Jullie verdienen zeker wat meer publiciteit. Mijn vriend vindt zelf Valentijn maar onzin, maar de andere 364 dagen van het jaar wordt ik zeker weten verwend. Het lijkt me des te leuker om hem nu hiermee te verrassen!

 • Elk jaar wordt ik weer verwend door mijn Valentijn met een lekker chocolade hart bij een chocolaterie vandaan. Er staat dan ook een mooie tekst op. Wat alleen jammer is, dat het hart meestal binnen 1 dagen op is (ha, ha …). Zalig. Ik kan er gewoon niet vanaf blijven.

 • Elk jaar wordt ik weer verwend met een lekker chocolade hart bij een chocolaterie vandaan met een mooie tekst. Wat alleen een beetje jammer is, dat het hart meestal al binnen een dag op is (ha,ha ..). Zalig, ik kan er niet vanaf blijven.

 • Mijn man is de romanticus in huis. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat erg leuk vind. Nu is het mijn beurt. Ik verras hem dan ook graag met een kaart.

 • Wat een leuke actie!❤ Ik vind het er stiekem wel bijhoren, een beetje elkaar verwennen met Valentijnsdag! Vooral nu we een kleine hebben en namens hem cadeautjes kunnen geven. Vaak toch een leuke foto van de kleine, een foto afgedrukt op chocolade, een mooi kunstwerk gemaakt door de kleine of gewoon een bloemetje is al ontzettend lief! Het gaat natuurlijk ook gewoon om de gedachte!❤

  Ik doe graag mee voor mijn zus die vrijgezel is en het altijd moeilijk en confronterend vind rond de Valentijnsdag periode. Ik zou haar wel eens willen verassen!

 • Wij doen nooit zoveel met Valentijn.. daarom zou deze verrassing dit jaar extra leuk zijn!
  De kinderen verwennen papa graag want hij is zo lief elke dag..dus ik hoop dat ik het samen met de kids aan hem geven mag!

 • Ik ben al super verwend voor Valentijn, met een prachtige sieraden set, dit jaar omdat mijn man een aantal weken niet thuis is vanwege zijn werk. Ik zou het geweldig vinden om hem hiermee daar te kunnen verrassen zodat hij weet dat de kinderen en ik aan hem denken met Valentijnsdag!

 • Helaas ben ik nog nooit verwend met Valentijn (in onze tijd deden we dat nóóit).. Maar ik vind ’t erg leuk om mijn man te verrassen en ik krijg dan vast wel een stukje chocolade.

 • Leuke actie! Dat ik verwend ben met Valentijn is wel echt heel lang geleden….echt zeker een jaar of 10. Het is wel super leuk om zo iemand te verrassen met een leuk cadeau.

 • Ben nog nooit verwend met Valentijn. Mijn man denkt daar nooit aan.
  Toen we nog jong waren, bestond dat nog niet, dus het is hem vergeven.
  Ik denk dat ik dit Valentijnskaartje maar naar hem verstuur. Hij heeft het eigenlijk ook wel verdiend .

 • verrast met 1 prachtige rode roos. Het gebaar heeft veel meer waarde dan een hoeveelheid met geven. Ik doe mee met deze winactie, zou hier erg blij mee zijn,

 • Euh… nou ik heb wel eens een kaartje gekregen toen ik nog op het voortgezet onderwijs zat… Maar later eigenlijk nooit meer.

  Mijn opa en oma waren op valentijnsdag getrouwd, maar dat was toen dat nog helemaal niet bestond. Mijn opa vond het altijd een “uit Amerika overgewaaide traditie waar hij niet aan meedeed” (hij kon goed mopperen 😉 ).

  Ons zoontje (7)is wel druk met valentijnsdag…. onze dochter van 10 heeft nog niet zoveel interesse voor jongens.

 • Ik zou hem naar mezelf sturen, want manlief ‘vergeet’ het altijd… Kan ik hem mooi jaloers maken 😉 Voorruit dan zal ik hem delen. Vroeger ben ik wel eens verrast met bloemen of iets lekkers, dus ik weet hoe leuk dat is!

 • Ik doe heeel graag mee… mijn Valentijn verklap ik uiteraard niet…

  Ik ben zeker in het verleden al eens verwend worden met Valentijn, het blijft leuk zo een kleine attentie ☺️

 • Ik word altijd super verwend door mijn vriend….en ik ben het meestal vergeten. Vorig jaar had hij met post its (Met lieve tekstjes erop) een speurtocht door het huis gemaakt en aan het eind stond een super lekker ontbijtje voor mij en mijn dochter en een bos bloemen. En mijn dochter had een zelfgemaakte kaart. En ik had niets…. Dus ik heb wat goed te maken.

 • In het begin van onze relatie wel. Nu al een aantal jaar niet meer.
  Ik zou deze prijs graag winnen voor mijn zoon van 10 die tot over zijn oren verliefd is op een klasgenootje

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics