Thuisleven.com

De kerstkaart van Thuisleven

Wat zijn we toch druk. We haasten ons van school of werk via een clubje richting huis om vervolgens na het diner weer op pad te gaan. Het sturen van een kerstkaart schiet er dan ook steeds vaker bij in. Ieder jaar geven de statistieken een daling in het versturen van kerstkaarten weer. Mijn mailbox stroomt daarentegen vol met digitale kerst- en nieuwjaarswensen. Daar vinden wij wat van…

Het persoonlijke contact van Thuisleven

Al sinds het bestaan van ons blog neemt Miranda de tijd en de moeite om de bedrijven waar Thuisleven mee samen werkt een kerstkaart te sturen. Het adressenbestand houdt zij gedurende het jaar bij en vult zij aan. In nauw overleg met bedrijven maakt het persoonlijke contact vaak het verschil. Als we weten dat er iemand ziek is volgt er, na contact per email, een beterschapskaart of in sommige gevallen zelfs een fruitmand. Daar het schrijven van een kerstkaart best een klus is, wilde ik haar dit jaar eens ontlasten in deze toch al drukke periode. Maar dan wel op eigen wijze.

Waarom uitstellen tot morgen, wat je vandaag door een ander kunt laten doen?

Zo werk ik graag voor uit en van uit huis. Dit kost mij het minste energie en bespaart het meeste tijd, twee luxegoederen. Ik wil graag een kerstkaart maken met een boodschap en de kerstwens al voorgedrukt. Dat scheelt schrijfwerk en staat veel netter en professioneler dan mijn persoonlijke handschrift. Rest het uitzoeken van een mooie kerstkaart. Bij Kaartje2go vind je een uitgebreide collectie kerstkaarten in de meest uiteenlopende stijlen. Gelukkig kan ik de zoekresultaten enigszins inperken door te selecteren: kerstkaart, zonder foto, met jaartal, enkele kaartsoort tot ik zelfs de optie ‘zakelijk’ tegenkom. Nu wordt de keuze voor een passende kerstkaart pas echt interessant. Zo blijft er meer dan genoeg tijd over om samen met de meiden hangers voor in de kerstboom te maken.

De Kerstkaart van Thuisleven

Plots valt mijn oog op een lichte kerstkaart met gouden sterren. In wisselend lettertype staat daar, in de vorm van een kerstboom, precies hetgeen ik de ontvanger van onze kerstkaart graag duidelijk wil maken:

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een enorm succesvol 2019 vertrouwen en een aangename samenwerking!!!

En zeg nou eerlijk, is het geen plaatje? De kans op leuke samenwerkingen voor 2019 neemt aanzienlijk toe door deze kerstkaart. Of wil je geen recensies of reviews meer lezen en deelnemen aan leuke winacties?

De bestelling van onze zakelijke kerstkaart.

Na het selecteren van onze zakelijke kerstkaart kan ik op de achterzijde de gewenste persoonlijke tekst toevoegen. Ik besluit een soort handgeschreven lettertype te kiezen en dan in het kerstgroen. Aan de hand van Miranda’s adressenbestand kan ik een goede inschatting van het aantal kerstkaarten maken. Dit pakketje met gratis enveloppen laat ik thuis bezorgen en dat is tot mijn verrassing daags later al in huis. Wat rest is het bestand na te lopen en de enveloppen te schrijven. En natuurlijk een (budget) oplossing voor de verzending te verzinnen, want onze oranje brievenbus-op-de-hoek is inmiddels verwijderd. Wordt vervolgd…

Lees ook:

Krijg jij nog kerstkaarten opgestuurd?

* voor het schrijven van dit artikel hebben we review exemplaren ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics