Thuisleven.com > Kerst & Oud en Nieuw > Zin in kerst? Met de Kerst Kids top 50 cd moet het lukken!

Zin in kerst? Met de Kerst Kids top 50 cd moet het lukken!

De dagen worden korter en de feestdagen staan al weer bijna op de stoep. Sinterklaas moet nog wel komen, maar stiekem verlang ik door het donkere, sombere weer toch al weer naar de kerst. Als ik door het centrum loop en al die verlichte etalages zie dan mist vaak voor mijn gevoel alleen de glühwein en de kerstmuziek nog. Eenmaal thuisgekomen zou ik dat ik de sfeer wat langer vast willen houden. Maar wat ligt daar op de mat? Een pakketje! En daarin de dubbel cd van de Kerst Kids top 50! De cd waar wij een review over mogen schrijven! Geweldig! Dat belooft een heerlijke knutselmiddag met lekkere muziek. Althans, dat is wat de voorkant mij doet vermoeden. Die middag lekker met de kids aan de klei en we zetten de cd aan. De eerste reactie: “COOL!, Kinderen voor Kinderen! ” Nou dat belooft wat!

Maar wat staat er nou eigenlijk op de Kerst Kids Top 50 cd’s?

CD 1.

 • 1. Kinderen Voor Kinderen – Niets Is Cooler Dan Kerst
 • 2. Nick & Simon – Vrolijk Kerstfeest
 • 3. Miss Montreal – Being Alone At Christmas
 • 4. Bobbie & De Rest Ernst – Wij Wensen Jou Een Vrolijk Kerstfeest
 • 5. Sharon Doorson – I Got U (Kiss Me Under The Mistletoe)
 • 6. DO – Kerstmis, Je Bent Welkom Hier
 • 7. Winterkids – Coole Kerstmis
 • 8. Pleun – Christmas Is Waiting
 • 9. Rochelle – This Christmas (I Promise)
 • 10. Nick & Simon – Santa’s Party
 • 11. Winterkids – Ik wil Zo graag een rendier
 • 12. Kinderen voor Kinderen – Kerstmis
 • 13. Bobbie & de rest Ernst – De Kerstman die komt zeker bij ons langs
 • 14. Tjindjara – Xmas Flight
 • 15. Winterkids – White Christmas
 • 16. Lisa Lois – A Little Bit Of Christmas
 • 17. Berget Lewis – Angels In The Snow
 • 18. Shary-An – We Wish You A Merry Christmas
 • 19. Kinderen Voor Kinderen – De Kerstezel
 • 20. Winterkids – Het Kerstman Lied
 • 21. Simon & Miss Montreal – At Christmas Time (Live Christmas With Nick & Simon)
 • 22. Bobbie & De Rest Ernst – Rudolf
 • 23. Tim, Benoi, Spacekees, Gray, Player 1 & Teddo Juice Beatcrush Feat. Derenzo – Als Je Een Kerstman Was…?
 • 24. Justine Pelmelay – It’s Gonna Be A Cold Cold Christmas
 • 25. Winterkids – Sneeuw

CD 2.

 • 1. Bert & Ernie – Ik Ben Een Kerstbal
 • 2. Maan – Another Lonely Christmas
 • 3. Kinderen voor Kinderen – Een Heel Gelukkig Kerstfeest
 • 4. Miss Montreal – Christmas Hearts
 • 5. Nick & Simon – Christmas Was a Friend Of Mine
 • 6. Sharon Doorson – Drive Right Home To Me
 • 7. Winterkids – Jingle Bells
 • 8. Ralf & Rachel – Nu Is Het Tijd Voor Kerst
 • 9. Leonie Meijer – Rijk Alleen
 • 10. Bobbie & de rest Ernst – Iedereen Een Vrolijk Kerstfeest
 • 11. Winterkids – Oh Denneboom
 • 12. Amber Gomaa – It’s Christmas (And That’s When I Miss You)
 • 13. Elske DeWall – Last Christmas, One Last Time
 • 14. Marike Jager – Frosty The Snowmen
 • 15. Winterkids – Kerstmis Vind ik Maar een Gedoe
 • 16. Georgina Verbaan – This Christmas
 • 17. Kinderen Voor Kinderen – He, Meneer De Kerstman
 • 18. Bobbie & De Rest Ernst – Klink Klokje Klingelingeling
 • 19. Winterkids – Veel te veel Gegeten
 • 20. Nick & Katie Melua – Baby It’s Cold Outside
 • 21. Simon & Sandra Van Nieuwland – Christmas In Our Hearts
 • 22. The Souldiers – You’ve Got Balls
 • 23. CPG – A CPG Christmas (Medley)
 • 24. Jumping Jacks – Christmas In The Moonlight
 • 25. Winterkids – Happy New Year

Wat vinden wij van de Kerst Kids Top 50?

Nu moet ik zeggen dat er op cd 2 enkele nummers staan die mij (als ouder persoon) niet zo trekken. De nummers bevatten wat meer de modernere house of club muziek. Maar de kids vinden de muziek top! Toch staan er ook voor ouders leuke nummers op, en ook super mooie ballads! Dus eigenlijk is het een fijne dubbel cd die dit keer ook echt voor de hele familie is! Mijn jongste van 3 herkende Bert en Ernie en vond het geweldig dat ze zongen dat ze een kerstbal waren. Tja, hij zingt het nu ook, hi hi.

Info en waar te koop.

De cd is voor € 12 euro te koop bij onder andere Bol.com. Wij hebben onze kerst cd dus al gevonden, en dit is zeker een aanrader voor iedereen!

Lees ook:

Luister jij wel eens naar een kerst kids cd?

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar ontvangen*

40 reacties

 • Mijn favoriete kerstnummer is ‘Laat ons dromen’ van de wambelientjes omdat dat een swingend kerstnummer is. Jammer genoeg kan ik het nergens terug vinden en blijft het enkel in m’n hoofd leven…

 • Mijn favoriete kerstnummer is “Happy New Year”, omdat het mij automatisch doet denken aan het liedje van ABBA met dezelfde titel.
  Ik zou het super fijn vinden om deze cd te winnen, aangezien zowel klein als groot, jong als oud lekker kan meezingen met deze cd. Ik duim alvast!

 • Heel erg leuk voor de kinderen, ik doe graag voor ze me.
  We houden erg van muziek in ons gezin.

  Groetjes Anneliese

 • Kinderen voor Kinderen – Een Heel Gelukkig Kerstfeest

  is een lekker vrolijk liedje en niet te moeilijk dus brengt voor jong & oud sfeer in huis.

  Er zijn heel veel mooie ballades en songs dus de keuze is moeilijk voor de opa.

 • Een van de allermooiste nummers ooit, vind ik. “Eeuwige Kerst, van Annie Schilder + Kinderen voor Kinderen.
  Dat blijft nog altijd mijn favoriet.

 • Mijn favoriete kerstnummer is Flappie van Youp van ’t Hek omdat het gewoon een geweldig nummer is.
  Ik had vroeger ook een konijn en dan maakten mensen weleens een opmerking over het konijn, en dan hoefde ik alleen maar te vragen of ze het nummer Flappie kende, dan waren ze meteen stil .

 • Mijn favoriete kerstnummer is miss you most ( at christmastime ) van Mariah Carey omdat mijn ouders er niet meer zijn, en met zulke dagen mis je ze het meest. Zeker omdat dit nu ook de eerste kerst wordt voor ons 3e dochtertje. Ze is 2 weekjes geleden geboren.

 • Het favoriete kerstliedje van onze kleuterdochter is ‘Luidklokjes klingeling’ want dat heeft ze vorige week op school geleerd voor de Kerst kinderdienst van de school in de kerk. Ze zingt het de hele dag door en verzint er ook al haar eigen versie op. Erg leuk!

 • Roy Chubby Brown met ‘Hey Santa, where’s me fucking bike’, eindelijk een wat minder zoetsappig kerstliedje zoals de Wham’s en Mariah Carey’s

 • Simon & Miss Montreal – At Christmas Time (Live Christmas With Nick & Simon) , omdat het een super goed kerstnummer is en als fan van Simon kan dit nummer niet meer stuk.

 • een kerstcd ontbreekt nog hier in huis dus ik waag graag een kansje voor mijn twee mannetjes! en stiekem vind ik het zelf ook gewoon heel erg leuk!

 • Hoi.

  Mijn favoriete kerstliedje (als Ik moet kiezen tussen de bekendere kerstnummers) is (zeker dit jaar met de film in de bios) thanks God it’s Christmas..van Queen..

  Mijn favoriet, omdat het krachtig is en ik enorm van zijn stemgeluid houd..

  Ik luister tijdens kerst liefst naar wat onbekendere liedjes die je niet elk uur op de radio hoort..

  Groetjes
  Anna.

 • Mijn favoriete kersthit is Ik ben een kerstbal van Bert en Ernie. Als je dat nummer eenmaal gehoord hebt gaat het de hele week niet meer uit je hoofd. Lekker simpel en vrolijk 🙂

 • Do they know it’s Christmas time van Band Aid omdat dit een heerlijk vrolijk nummer is en mij deze plaat het kerstgevoel geeft van deze heerlijke dagen.

 • Mijn favoriete nummer is tegenwoordig kinderen voor kinderen niets is cooler dan kerstmis, op de school van mijn zoon van 5 en mijn dochter van 10 was een uitvoering vorig jaar en daarbij gebruikte ze dit nummer, dat was zo ontzettend mooi om die twee op het podium te zien! Ik weet zeker dat het bij hun ook dit jaar favoriet zal gaan zijn, en voor mij zal dit nummer wel altijd 1 zijn met een ontzettend mooie herinnering

 • Mijn favoriete kerstnummer is: wij wensen jou een vrolijk kerstfeest van bobbie en de rest dit is een erg vrolijk nummer en mijn dochtertje kan hier lekker op dansen

 • Wij vinden Flappie van Youp van ’t Hek nog steeds zo leuk. De kids vonden het eerst schokkend, maar uiteindelijk heel grappig.

 • 8 Days of Christmas van Destiny’s Child, hier heb ik zo’n fijne herinneringen aan. Lekker met mijn schoolvriendinnen leuke dingen doen en deze plaat helemaal grijs draaien. Het blijft een speciaal liedje en als ik hem hoor brengt het me weer terug naar mijn jeugd. Genieten!!!

 • “Ik ben een kerstbal”is mijn favoriet! Het doet me denken aan mijn kindertijd, samen de plaat (ja, echt) luisteren met mijn broertje. Het doet me denken aan mijn tienertijd, om een of andere reden die ik nog steeds niet weet, waren Bert en Ernie heel hip op de middelbare school en in december zongen we deze heel veel. Met mijn kindjes heb ik het veel gezongen, maar nu is mijn oudste dochter een tiener en die vindt het vreselijk. Maar toch is het voor mij geen kerst tot ik dit liedje minstens 1 keer heb gehoord.

 • Het favoriete kerstnummer van mijn dochters is: ‘Niets is cooler dan kerstmis’ van Kinderen voor Kinderen, omdat ze dit niet alleen met kerst zingen, maar het hele jaar door!

 • Mijn favoriete Kerstnummer is Jingle Bells, want dat voelt voor mij als de ultieme Kerstsong en dan kom ik helemaal in de sfeer van Kerstfeest.
  ——–
  ———

  Het favoriete Kerstnummer van de kleinkinderen is ‘Oh Denneboom’, omdat dat het gemakkelijkst te leren is voor hen.
  Er zijn natuurlijk nog wel meer prachtige Kerstliedjes en daar luister ik ook wel graag naar.

 • Mijn favoriete kerstnummer is last christmas van wham, omdat het gewoon een heerlijk nummer is. Deze cd zou heel goed uitkomen, lekker in de auto aan als we op vakantie gaan!

 • Ik doe heel graag mee

  Mijn favo liedje is driving home for christmas..

  Dit weerspiegelt precies het goede gevoel rondom kerst

  Facebook: An Na