Feestkleding Halloween party
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Halloween > Halloween party vier je vanaf nu thuis!

Halloween party vier je vanaf nu thuis!

Dit jaar is het helaas niet mogelijk om veel mensen uit te nodigen voor een Halloween party. Toch is het leuk om stil te staan bij Halloween, zeker nu we meer aan huis gekluisterd zijn. Veel moeite hoef je er niet voor te doen. Op Feestkleding.nl is namelijk genoeg te vinden om jezelf, je partner, je huis, je eten en eventueel zelfs je kinderen te versieren/decoreren.

Je woning decoreren

Een van de makkelijkste dingen om te decoreren is waarschijnlijk je woning. Met een aantal pompoenen (nepperds uit de shop) of echte heb je al snel een leuke setting gecreëerd. Hang voor het raam wat Halloween decoratie (denk hierbij aan een net met spinnen, een skelet of een mooie bord). In de woonkamer een leuke slinger. Bij de voordeur zet je een skelet neer met eventueel een sfeervolle lantaarn. En ook daar kun je nog een aantal pompoenen kwijt. Vergeet overigens niet dat pompoenen niet alleen ter decoratie zijn maar dat je ze ook kunt nuttigen.

Je eten decoreren

Nu je huis zo goed kwaad als mogelijk is versierd is het tijd om te denken aan Halloween hapjes. Aangezien we toch meer tijd thuis spenderen is het wel zo leuk om deze eigenhandig te maken. Neem eens een kijkje tussen allerlei verschillende Halloween gerechten op onze site en kies degene uit die jij graag wilt maken. De Cupcakes zoals op de foto vindt je onder “Halloween cupcakes“.

Heb je de gerechten gemaakt dan moet je natuurlijk ook denken aan de presentatie. Ook hiervoor kun je bij Feestkleding.nl terecht. Zelf heb ik gebruik gemaakt van de zwarte heksenketel en de kleine spinnen. Maar er zijn nog veel meer leuke Halloween decoraties waarmee je het gerecht uitzonderlijk goed kunt presenteren. Als er geen kleine kinderen bij zijn kun je zelfs een ledemaat overwegen. Beetje rode kleurstof erbij om het “bloed” door te laten druipen op de gerechten en smakelijk!

Let the Halloween party begin!

Halloween party kan beginnen

Nu alle voorbereidingen zijn getroffen in en om huis is het tijd voor de Halloween party. Demp de lichten, ontsteek de kaarsjes in de kandelaars en pompoenen en zet griezelige muziek op. En niet te vergeten!!! Trek een Halloween kostuum aan en maak het af met de juiste accessoires.

Weet je niet zo goed wat je tijdens de Halloween party moet doen, denk dan eens aan het spel NIGHTMARE horror adventures dat griezelig goed van pas komt. Wie weet is Magere Hein wel echt de moordenaar? Of speel met de kinderen leuke spelletjes. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is rood….

Spenderen jullie dit jaar tijd aan Halloween?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics