Bij Thuisleven omarmen we de kracht van samenwerkingen met toonaangevende bedrijven, die ons waardevolle opdrachten aanreiken tegen een passende vergoeding. Geld verdienen met bloggen wordt hier een boeiende reis, waarbij onze enthousiaste community en gerespecteerde merken samenkomen. Onze samenwerkingen brengen niet alleen financiële beloningen met zich mee, maar ook kansen voor creativiteit en innovatie. Ontdek met ons de mogelijkheden van bloggen als een bloeiende bron van inkomsten, waar passie en professionele samenwerking hand in hand gaan.

Whitepress

Whitepress is wellicht een van de makkelijkste bedrijven waarmee we samenwerken. In het dashboard hebben we duidelijk aangegeven welke mogelijkheden qua samenwerkingen er bestaan en zodra een van de opdrachtgevers bij Whitepress een match vindt, kan hij/zij de optie aanklikken en krijgen wij meteen de opdracht te zien. De publicatie, afhandeling en betaling volgen vlot waardoor het elke keer weer een feest is om met ze te mogen samenwerken.

Linkpizza

Linkpizza is een bedrijf waar wij al langere tijd op een prettige manier mee samenwerken. Niet alleen hebben ze een prettig affiliatiesysteem waarbij linken automatisch op Thuisleven veranderen naar affiliatielinken (je kunt ze ook uitzetten indien een opdrachtgever dat wilt). Naast het stukje affiliatie hebben ze ook een ruim aanbod aan campagnes waar je aan deelt kunt nemen. Om deel te kunnen nemen aan een campagne moet het kanaal goedgekeurd worden. Zo kun je meedoen met een blogsite, Facebook, Instagram, TikTik, Youtube, etc. De keuze is dus echt reuze bij ze en zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

All The Way Up

Bij All The Way Up maken wij gebruik van ons opgebouwde netwerkt. De opdrachtgevers die Thuisleven vinden om mee samen te werken wijzen we op het feit dat ze bij All The Way Up nieuwe adverteerders zoeken. We krijgen dan een vergoeding voor alle nieuwe klanten die we daar aanbrengen.

Weet je even niet meer waar je over kunt schrijven? Kijk dan eens naar de blog “blog onderwerpen“, hier helpt Nicole je op weg met maar liefst 36 tips!

Andere manieren om geld te verdienen

Bij Thuisleven verkennen we diverse wegen om inkomsten te genereren en samen te werken met toonaangevende bedrijven. Ontdek met ons hoe wij geld verdienen met affiliatielinken, een praktijk die transparantie en winst combineert. Daarnaast delen we tips over geld verdienen vanuit huis met kliks en enquetes, waarbij je vanuit je eigen comfort geld kunt verdienen. Wil je creatiever worden? We hebben ook tien creatieve manieren om thuis geld te verdienen.

Onze samenwerkingen met Whitepress, Linkpizza, en All The Way Up zijn enkele voorbeelden van hoe we deze inkomstengenererende strategieën toepassen. Met Whitepress genieten we van de eenvoud en transparantie in samenwerkingen, terwijl Linkpizza ons diverse affiliatiemogelijkheden biedt en een breed scala aan campagnes waar we aan kunnen deelnemen. All The Way Up stelt ons in staat ons netwerk te benutten en nieuwe adverteerders aan te trekken, wat niet alleen kansen creëert maar ook beloningen oplevert voor het aanbrengen van nieuwe klanten.

Dus, ontdek met Thuisleven de veelzijdige wereld van inkomstengeneratie en samenwerkingen, waar we streven naar een perfecte balans tussen passie en professioneel succes.

Wil jij ook geld verdienen met bloggen?

Afbeelding van Alexa via Pixabay
*affiliate

Geverifieerd door ExactMetrics