Een huis vol met lekkers inclusief 15 recepten
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Informatief > Een huis vol met lekkers inclusief 15 recepten

Een huis vol met lekkers inclusief 15 recepten

Hier in huis koken we graag. Ofschoon ik steeds meer vanuit de losse pols kook en de meest creatieve creaties op tafel zet, hebben de kinderen daar nog wat meer moeite mee. In het boek ‘Een huis vol lekkers’ staan maar liefst 15 heerlijke gerechten uit zeer diverse keukens. Daar weten onze kinderen wel raad mee…

Een huis vol lekkers

In de Granaatappelstraat nr. 10 ruikt het heerlijk. Pilar is namelijk een heerlijke Salmore Jo aan het maken. Maar dat is niet alles ook haar bovenburen, onderburen, haar buren en… nou ja iedereen in het gebouw is aan het koken. Maar liefst 15 verschillende gerechten worden gemaakt. Met recht een huis vol met lekkers. Dat belooft een heerlijke feestmaal. Neem je stoel en bord mee en geniet van al het lekkers.

Wat vinden wij van ‘Een huis vol lekkers’

Het is moeilijk te zeggen of dit boek nu een kookboek of een leuk leesboek is. Beiden zijn namelijk mogelijk. Dat maakt dit boek ook zo ontzettend speciaal en mooi om te hebben. De gerechten zijn allemaal prachtig verwerkt en goed en kort omschreven zodat ook kinderen de recepten makkelijk kunnen maken. Wel met een ouder erbij want vaak is er een oven of andere warmtebron nodig om de gerechten klaar te maken.

Informatie

Een huis vol lekkers
Auteur: Felicita Sala
ISBN: 9789002271236
Uitgeverij: New Book Collective

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

33 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics