Hier in huis koken we graag. Ofschoon ik steeds meer vanuit de losse pols kook en de meest creatieve creaties op tafel zet, hebben de kinderen daar nog wat meer moeite mee. In het boek ‘Een huis vol lekkers’ staan maar liefst 15 heerlijke gerechten uit zeer diverse keukens. Daar weten onze kinderen wel raad mee…

Een huis vol lekkers

In de Granaatappelstraat nr. 10 ruikt het heerlijk. Pilar is namelijk een heerlijke Salmore Jo aan het maken. Maar dat is niet alles ook haar bovenburen, onderburen, haar buren en… nou ja iedereen in het gebouw is aan het koken. Maar liefst 15 verschillende gerechten worden gemaakt. Met recht een huis vol met lekkers. Dat belooft een heerlijke feestmaal. Neem je stoel en bord mee en geniet van al het lekkers.

Wat vinden wij van ‘Een huis vol lekkers’

Het is moeilijk te zeggen of dit boek nu een kookboek of een leuk leesboek is. Beiden zijn namelijk mogelijk. Dat maakt dit boek ook zo ontzettend speciaal en mooi om te hebben. De gerechten zijn allemaal prachtig verwerkt en goed en kort omschreven zodat ook kinderen de recepten makkelijk kunnen maken. Wel met een ouder erbij want vaak is er een oven of andere warmtebron nodig om de gerechten klaar te maken.

Informatie

Een huis vol lekkers
Auteur: Felicita Sala
ISBN: 9789002271236
Uitgeverij: New Book Collective

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics