Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Bullet journal artikelen shop je bij Bulletjournalkopen.nl - Thuisleven.com

Sinds een paar maanden hebben mijn dochters een bullet journal. In het bullet journal schrijven ze allerlei recepten. De recepten variëren sterk van gerechten die we zelf gecreëerd hebben of recepten uit een kookboek. Omdat niet elk recept even lang is komt het dan ook met regelmaat voor dat er een lege plek is in het bullet journal. Deze leegte vrolijken de dames op door middel van tekeningen, stickers en andere creatieve opties. Omdat ze nog niet oud genoeg zijn en we midden in de pandemie zitten vindt de aankoop van spullen vooral online plaats. En hoe fijn is het dan als je op één plek alles kunt krijgen? Bij bulletjournalkopen.nl zijn de meiden in een klap geslaagd met hun nieuwste items. In dit artikel meer over het bedrijf en de items die ze hebben gekocht.

Bulletjournalkopen.nl

De bullet journal is tegenwoordig helemaal hip en happening in Nederland. In de afgelopen jaren heeft het al een flinke opmars gemaakt en het is inmiddels niet meer weg te denken onder alle stationary liefhebbers. In Amerika was de bullet journal al heel lang zeer populair en sinds een aantal jaar hebben we er in Nederland ook steeds meer plezier in gekregen. De bullet journal is onmisbaar als je op zoek bent naar een creatieve outlet. Je kunt er werkelijk waar alle kanten mee op. De bullet journal kan je om verschillende doeleinde gebruiken. Bij Bulletjournalkopen.nl is het mogelijk om online een bullet journal en alle benodigdheden als washi tapes en bullet journal stickers te kopen. Mis je toch iets in het assortiment? Dan regelt het bedrijf dit graag voor je, zodat je al jouw spullen op 1 adres kan kopen.

Onze aankopen

aankopen bullet journal

Voor net iets meer dan €75,00 hebben de meiden de volgende dingen geshopt:

  • Groene bladeren – huismerk Washi tape
  • Roze bloemenveld – huismerk Washi tape
  • Macarons – huismerk Washi tape
  • Rucola – huismerk Washi tape
  • Roze feestje – Washi tape
  • Kleine takjes licht groen – huismerk Washi tape
  • Memento Memento Dew Drop – Desert sand kleur
  • Mijn Bullet Journal Mijn black journal – Pennenset
  • Sakura Sakura – Pigma Micron PN 0.4mm fineliners kleur
  • Twee huismerk Bullet journal stencils (nummer 7 en 10)

Bullet journal

Al van kleins af aan maken de dames hier in huis graag lijstjes in schriften. Dat hebben ze niet van een vreemde. Ook ik maak graag lijstjes op papier die ik daarna op kan vinken of bij de winkels kan shoppen. Sinds ik voor Thuisleven steeds vaker recepten uit werk zijn de schriftjes van de dames veranderd in kookschriftjes. Waar ze voorheen nog alles achter elkaar in zinnen opschreven zit er nu steeds meer structuur in en weten ze de pagina’s zelfs op hoger niveau te krijgen doormiddel van het bullet journal principe. Erg leuk om deze ontwikkeling te zien en ik was dan ook blij dat ik samen met de meiden voor €75,00 aan spullen uit mocht zoeken.

Zoals je wellicht hierboven al kunt zien zat ons boodschappenmandje goed vol. Na slechts een paar dagen ontvingen we een doos met daarin de items geheel in stijl. We werden meteen enthousiast en zijn direct aan de slag gegaan om te testen. Zie hieronder het resultaat

bullet journal

Wat vinden we van de items?

In tegenstelling tot plakband is Washi tape een tape die je makkelijk op kunt plakken en indien nodig er weer af kunt halen zonder dat je het papier scheurt. Daarnaast zijn Washi tapes rijkelijk voorzien van mooie kleuren, afbeeldingen en/of afbeeldingen. Voor ieder is er wel wat te verkrijgen.
Washi tape is bij de meiden heel erg favoriet. Juist omdat het zo ontzettend makkelijk in gebruik is en haast zo’n uitgebreid assortiment heeft.

Met de stencils in combinatie met de fineliners en pennenset mooie omtrekken te maken. Hierin kunnen ze schrijven, kleuren en plakken. De Memento Memento Dew Drop wordt gebruikt voor de Creachick stempelset die we al eens eerder ter review hebben ontvangen. De stickers van Creachick zijn echt heel erg veel meer dan de meiden uberhaupt hadden gehoopt. Maar liefst 50 stickervellen met verschillender onderwerpen zitten in de stickerbox. Van eten, drinken, dagen van de week, maanden, jaren, Feestdagen, dieren tot en met cijfers. Van zo’n beetje alles is er wel een sticker te vinden die ze kunnen gebruiken.

Al met al zijn we heel erg blij met de spullen. De kwaliteit is goed, de prijsverhouding is super en dat je alles in één shop kunt krijgen is natuurlijk helemaal prettig. Niet alleen omdat je zo alles in één keer kunt shoppen maar ook omdat op deze manier minder pakketjes per post verstuurd hoeven te worden en dit milieutechnisch een stuk beter is.
Daarnaast is het assortiment zo uitgebreid dat ze al helemaal niet meer naar de lokale winkel willen gaan.

Waar gebruik jij je bullet journal voor?

Geverifieerd door ExactMetrics