Selecteer een pagina

Sinds een paar maanden heeft mijn dochter een Bullet Journal voor alle recepten die ik maak en zij onwijs lekker vindt. Een leuk compliment naar mij toe uiteraard. De creativiteit die ze heeft met het opschrijven van recepten spreken mij elke keer weer aan. Daarom vond ik het een leuk idee om haar een Creachick Stempelset te geven die ze op haar beurt kan gebruiken voor haar Bullet Journal maar ook voor in haar agenda, dagboek en andere schriftjes.

Creachick Stempelset

De Creachick Stempelset is een pakketje met daarin drie A5-formaat vellen die in totaal goed zijn voor meer dan 100 stempel. Deze stempels zijn te gebruiken in je agenda, Bullet Journal of gewoon op papier. Op de stempelvellen vind je stempels met daarop kantoor spullen, dagen van de week, de maanden van het jaar (volledig uitgeschreven en afgekort), de cijfers van 0 tot en met 9, drinken, schoolspullen, en nog veel meer. De stempels zijn vrij makkelijk te gebruiken. Je knipt een stempel uit naar keuze en plaats het op het doorzichtige acrylblokje die je erbij krijgt. Plaats de stempel op een stempelkussen met verf of inkt. Druk de stempel op een papiertje, haal de stempel er weer af en de verf/inktafdruk blijft achter. Laat de afdruk een paar seconde uitdrogen, anders krijg je vlekken en is de stempel niet zo mooi gelukt. Na het drogen kun je de afdrukken desgewenst inkleuren.

Na gebruik zijn de stempels makkelijk schoon te maken en daardoor herbruikbaar.

Creachick stempels

Onze ervaring

Zoals gezegd is mijn dochter een creatief bijtje die graag knutselt, tekent enzovoorts. Toch heeft ook zij er wel eens dagen bij zitten waarop ze graag iets uitwerkt maar dan zonder de uren van het tekenen. Dan gebruikt ze deze stempels om het haar zelf wat makkelijker te maken. De afwisseling tussen praktische en creatieve stempels zijn net datgene dat haar zo aanspreekt. Tevens vind ze het prettig dat ze de stempels schoon kan maken en herbruikbaar zijn. Ideaal ook dat het doosje lekker stevig is, zodat ze de stempels na gebruik mooi kan bewaren.

Informatie

Creachick Stempelset
ISBN 9789045325811

Maak jij wel eens gebruik van stempels?

Geverifieerd door ExactMetrics