Bosvoorstelling Ze leefden nog lang en gelukkig
Thuisleven.com > Kinderen > Bosvoorstelling voor kinderen: Ze leefden nog lang en gelukkig (winnen) (wegens Corona geannuleerd)

Bosvoorstelling voor kinderen: Ze leefden nog lang en gelukkig (winnen) (wegens Corona geannuleerd)

Op zaterdag 17 en zondag 18 juli wordt de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld in Baarn omgetoverd tot een magische plek waar coronaproof een bosvoorstelling voor kinderen plaatsvindt. Speciaal voor dit weekend is de kindervoorstelling Ze leefden nog lang en gelukkig geschreven waarin kinderen leren prins en prinses te worden.

Kindervoorstelling ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’

Draken, tovenaars, elven, dwergen, prinsen en prinsessen. Ted, een 30-jarige boekenschrijver, gelooft er maar niks van. Sterker nog, hij haat die zoetsappige verhalen en dan vooral het einde, ze leefden nog lang en gelukkig. ‘Dat bestaat helemaal niet, mensen zouden die rommel niet moeten lezen’, zegt hij dan altijd. Daarom heeft hij een boek geschreven, “Ze leefden NIET lang en NIET gelukkig”, waarmee hij iedereen wil waarschuwen voor de leugens die alle sprookjes volgens hem vertellen.
Wanneer de verhalen over dit nieuwe boek Raponsjes koninkrijk bereiken, weet ze niet hoe snel ze met Flynn moet vertrekken om de publicatie stop te zetten. Maar hiervoor moet het sprookjeskoppel afreizen naar een wereld zonder magie, waar ze er voor moeten zorgen dat de schrijver gaat inzien dat sprookjes bestaan. Want als mensen niet meer in sprookjes geloven, dan zullen alle sprookjes voorgoed verdwijnen.
Zal het Raponsje en Flynn lukken de schrijver te laten geloven in sprookjes en ware liefde voordat het voorgoed te laat is? Alleen de tijd zal het leren…

Praktische informatie

De voorstelling is geschikt voor kinderen tussen 3 en 10 jaar oud. En… na afloop van de voorstelling is er een meet & greet bij het kasteel met de prins en prinses. Voor de kids is er een speciale, lekkere en gezonde kidsbox samengesteld door Grand Café Groeneveld. Ouders kunnen koele drankjes en borrelboxen bestellen. De bosvoorstellingen zijn coronaproof. Het betekent dat het event plaatsvindt volgens de laatste RIVM richtlijnen. Meer informatie vind je hier: Kampvuurconcert.nl/kids/.

Data:                   17 en 18 juli 2021
Tijd:                    Entree 12:00, voorstelling 13:00
Duur:                  De voorstelling duurt een halfuur. Daarna is er een meet & greet met de prins en prinses bij het kasteel.
Kosten:               €15,- voor kinderen en volwassenen vanaf 1 jaar. Tot 1 jaar is gratis toegang.
Lees meer over de nabijgelegen Hoeve Ravenstein- in de luwte van Kasteel Groeneveld

Winnen

Wegens de nieuwe Corona maatregelen zijn de voorstellingen geannuleerd.
Zodra de nieuwe data bekend is informeren we jullie weer en komt de winactie weer live te staan

 

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Voeg commentaar toe