Stapelstein en teamspellen een dynamische combinatie.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Stapelstein en teamspellen een dynamische combinatie

Stapelstein en teamspellen een dynamische combinatie

Stapelstein, het innovatieve stapelspeelgoed dat kinderen aanzet tot actie en creativiteit, heeft zich ook bewezen als een geweldig hulpmiddel voor teamspellen. Ontdek hier hoe je de veelzijdigheid van Stapelstein kunt benutten in groepssituaties met spannende en educatieve spellen.

De kracht van samenwerken

Teamspellen zijn niet alleen leuk, ze bevorderen ook samenwerking, communicatie en strategisch denken. Wanneer je Stapelstein in de mix gooit, wordt de spelervaring nog dynamischer en uitdagender.

10 voorbeelden van spannende teamspellen met Stapelstein:

 1. Torenrace: Twee teams bouwen zo snel mogelijk de hoogste toren. Het team welke de hoogste toren bouwt, zonder om te vallen, wint.
 2. Obstakelbaan: Leg Stapelstein stenen in een parcours. Teams moeten de obstakels navigeren zonder de stenen te verplaatsen.
 3. Balanswedstrijd: Elk team krijgt evenveel Stapelstein stenen. Wie kan de meeste stenen in een minuut op elkaar stapelen zonder dat ze omvallen?
 4. Kleurenmatch: Elk team krijgt een set Stapelstein in verschillende kleuren. De spelleider noemt een kleur, en het team moet zo snel mogelijk die kleur in een toren plaatsen.
 5. Verhalenbouwers: Elk team maakt een verhaal door Stapelstein stenen te gebruiken als symbolen of personages in hun verhaal.
 6. Balansbattle: Twee spelers van tegenovergestelde teams staan op een Stapelstein en proberen de ander uit balans te brengen zonder hun eigen steen te verplaatsen.
 7. Puzzelrace: Leg een Stapelstein patroon neer. Teams moeten proberen het patroon zo snel mogelijk na te bouwen.
 8. Trefbal met een twist: Gebruik ze als schilden. Spelers moeten zich achter de stapels verstoppen en proberen andere spelers te raken met een zachte bal.
 9. Bouw & Bescherm: Elk team bouwt een fort met Stapelstein stenen. Daarna krijgen ze waterballonnen waarmee ze proberen het fort van het andere team te raken.
 10. Memory Meester: Leg Stapelstein stenen met verschillende patronen neer. Teams moeten paren vinden door twee stenen tegelijk om te draaien.

De educatieve waarde van teamspellen

Behalve het bevorderen van teamwerk, bieden teamspellen ook educatieve voordelen. Ze stimuleren probleemoplossend denken, ruimtelijk inzicht en hand-oog coördinatie.

Stapelstein, met zijn eenvoudige maar effectieve ontwerp, voegt een nieuwe dimensie toe aan traditionele teamspellen. Of je nu een leraar, ouder of teamleider bent, overweeg deze innovatieve stenen toe te voegen aan je volgende groepsactiviteit. Ze beloven niet alleen plezier en uitdaging, maar ook waardevolle leermomenten voor alle deelnemers.

Win

Thuisleven mag een pastelset (zonder Balance bord) verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 17-2-2024.

Lees ook:

Met welk speelgoed spelen jullie kinderen graag?

Foto’s: Miranda de Jong
*affiliatie

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

285 reacties

 • Dit is werkelijk een droomprijs! in onze buurt hebben veel kinderen dit speelgoed, maar jammer genoeg hebben wij deze nog niet… Het zou dus erg van pas komen, de kinderen zouden zo gelukkig zijn! <3

 • Wat een leuke actie! Graag doe ik mee voor mijn dochtertje en mijn neefjes en nichtjes. Elke zondag is het feest want dan komen er 8 neefjes en nichtjes op bezoek. Zeker leuk om wat nieuwe dingen uit te proberen

 • Ik vind het zo leuk dat ze van alles ermee kunnen verzinnen. Laatst was het hier een auto. Met de kont in 1 steen en een andere steen in de hand om te sturen. Dan maar lekker racen en draaien op de steen.

 • We hebben al in de winkel verlekkerd staan kijken naar Stapelstein. Ons zoontje ziet direct duizendeneen mogelijkheden. Wat ons zo leuk lijkt is dat het speelgoed meegroeit met je kind. We doen dan ook graag mee aan de winactie voor dit leuke duurzame, open ende speelgoed

 • Wat is Stapelstein toch leuk speelgoed! We (of eigenlijk ons peutertje) ontdekken graag zelf deze stenen en al hun mogelijkheden! We doen dus graag mee met de winactie

  • Leuk! Stapelstein! ! Daar zouden mijn tweelingdochters van 2 jaar heel graag mee spelen. Misschien zeggen ze dan een keer geen “nee”. X 2

 • Wat zouden we graag, net als iedereen, winnen. We hebben net een 3de erbij. Maar ook grote broer van 8 en zus kunnen dit zeker waarderen.
  Duimen maar! Spannend

 • Wat zullen de kinderen hier veel plezier aan beleven. Ik heb hier al veel van gehoord en gezien en denk dat dit reuze geschikt is voor onze klauter en spring kinderen

 • Dit lijkt me met 4 zonen een leuk bewegelijke dagelijkse activiteit om te doen. Hiermee hebben ze al kennis gemaakt tijdens de gym en fysio. Duimen op winnen om de beweging thuis hiermee te kunnen stimuleren!

 • Wat zou dit ontzettend leuk zijn voor mijn dochter die zo graag fysieke uitdagingen doet! Ze maakt nu vaak een parcours door de woonkamer van velletjes papier, waardoor ze soms uitglijdt. We zouden hier super blij mee zijn!

 • Ik doe graag mee aan deze actie voor mijn 2 zoontjes. Echt mooi speelgoed waarbij motoriek, fantasie en denkvermogen geprikkeld wordt.

 • Ik waag mijn kans voor mijn nieuwe peuters en ook wel een beetje voor mezelf.
  Mijn beweeghoek in mijn klasje kan dit spelmateriaal wel gebruiken.

 • Mijn zoontje van 2,5 is altijd in de gymzaal bezig en klimt en spring thuis op álles.
  Hiermee kunnen we leuke parcourtjes bouwen.

 • Doe graag mee! Door strenge diëten ivm allergieën is ons gezin niet standaard altijd happy. Op den duur zal beter gaan maar voor nu wil ik ze in kleurrijk zonnetje zetten.

 • Mijn zoontje maakt altijd een parcours met kussens en stoelen en speelt het met zijn vrienden. De stapelstein is in mijn ogen een veel beter alternatief. Ik vind geweldig dat dit ene speeltje zoveel toepassingen heeft. Ik doe graag mee voor deze winactie. Als ik dit stapelstein win, breng ik het op Koningsdag naar school om deze dag voor de kinderen nog leuker te maken.

 • Wat een actie! Ik doe graag mee, mijn vrouw wil dit al zo graag voor de kids! 4 en 2, kleine wildebrassen, die vinden dit zeker weten fantastisch.

 • Voor onze mannen ideaal! Ze klimmen overal op en laten alles balanceren dat wordt hier mee een stuk makkelijker en fijner zonder meubels te gebruiken

 • Ik doe ook mee, ik zou deze set graag cadeau doen aan onze kinderopvang, zodat niet alleen mijn zoontje maar ook zijn vriendjes er veel plezier aan kunnen beleven!

 • Deze stenen zie ik steeds vaker voorbij koen! Zou ze graag winnen voor mij dochtertje die heel erg van gym activiteiten houd

 • Wat een leuke winactie! Ik doe super graag mee voor mijn dochter zelf heb ik de mogelijkheid niet om een set te kopen omdat ze zo duur zijn

 • Ik heb er wel eens van gehoord, dit lijkt mij geweldig voor onze kleinkinderen, zoveel wat je hier mee kunt doen voor urenlang speelplezier!

 • Wauw deze zouden mijn drie kids heel erg graag willen winnen! En mama stiekem ook, met al die mooie kleurtjes…

 • Stapelstein lijkt me fantastisch binnen de ontwikkeling van kinderen. Graag doe ik mee voor mijn dochtertje en de kindjes op mijn school. Als praktijkgerichte orthopedagoog ben ik dagelijks bezig met zowel de fysieke als mentale ontwikkeling van kinderen waarbij ik het idee heb dat stapelstein zeker een meerwaarde kan bieden. Het zou fantastisch zijn om dit te kunnen proberen. Wij leren al spelend

 • Stapelstein staat bovenaan het verlanglijstje van onze dochter. Ze heeft ze bij een vriendinnetje uit mogen proberen en kan zich hier uren mee vermaken. Wat een spellen kun je ermee doen. Wat zou je haar blij maken als ze deze fantastische set zou mogen winnen!

 • Ik heb veel over Stapelstein gehoord, maar nog weinig ervaring mee. Het lijkt me de perfecte manier voor mijn zoon van 2 om zijn balans beter te leren controleren.Hier is hij door een lichte aangeboren afwijking iets minder precies is. Stapelen en bouwen vindt hij prachtig en gymen vindt hij ook prachtig.

 • Wat een mooie win actie. Ik zou deze graag voor mijn dochter haar verjaardag willen geven. Zelf de set aanschaffen zit er financieel helaas niet in voor ons.

 • Kleur, hoogte, breedte, spring, stapel, lol en gelach! Kleine handjes met grote stenen, erop staan met wiebelende tenen. Ik zie het hier thuis voor me – genieten maar!
  Stiekem ook gewoon heel leuk item voor jezelf voor in de woonkamer. Ik zou hem heel graag winnen voor mijn peuter (en mezelf..)

 • Deze kans kan ik niet laten liggen. Zo fan van stapelstein . De regenboog versie word dagelijks nog gebruikt het enige nadeel is dat beide kids vaak evenveel en meer stenen willen dan we hebben. Wie weet is een mooie pastel set erbij de oplossing

 • Superleuk voor mijn kleinkinderen! Omdat ze altijd in beweging zijn en de pastelstenen van Stapelstein zou geweldig en prachtig cadeau zijn om ze mee te verrassen en te verwennen!

 • Voor mijn dochtertje van 3,5 lijkt mij dit super leuk! Op het kdv is ze altijd al helemaal enthousiast als zij mag “gymen” , hoe leuk als dit thuis kan!

 • Heel graag! Een balanceboard kreeg onze lieve Lennon met klassiek autisme reeds van de Sint. Vrijdag wordt hij 8, dus dit zou een super aanvulling zijn!

 • Wat zijn stapelstenen van Stapelstein fijn. Helaas hebben we het niet breed en zou dit voor ons een mooi cadeau zijn voor ons meisje haar 1e verjaardag. Ze is namelijk heel actief en wild.

 • Jazeker heb ik al van Stapelstein gehoord! Zou deze namelijk dolgraag willen voor in onze kleuterklas, zoveel leuks mee te doen (ook leuke spellen trouwens die jullie hebben bedacht). Ga dus heel hard duimen voor in onze klas!

 • Zie dit heel veel voorbij komen op social media waar heel veel nieuw speelgoed wordt aangeprezen. Maar wat is dat allemaal schrikbarend duur. Het is gewoon niet leuk meer om zoveel geld uit te geven aan speelgoed hoe leuk het dan ook mag zijn.

 • Ik doe heel graag mee voor mijn 3 pluskleinzonen kunnen ze er fijn mee spelen bij de moemoe en vava . Urenlang speelplezier verzekert en de vava zal maar al te graag meespelen .

 • Wauw, een complete Stapelstein set! Op de kinderopvang speelt onze dochter hier heel erg veel mee. Klimmen, balansoefeningen en bouwen… ze raakt er niet mee uitgespeeld. Hoe leuk om deze set ook thuis te hebben om zo haar fantasie, motoriek en belevingswereld te prikkelen!

 • Ik had ze al eens gezien, maar wist niet dat je er zoveel spellen mee kon doen. Dat maakt ze leuk voor verschillende leeftijden.

 • Wat een leuke ideeen! Vooral de Memory Meester, super creatief.
  We zijn aan het sparen en hopen binnenkort een zet voor ons meissie te kunnen kopen, nu al zin om stiekem samen met haar hiermee te spelen.

 • Wat geweldig dat je een set Stapelstein mag weggeven, mijn 3 kleinkinderen zullen er zoveel plezier van hebben! Naast jouw leuke uitdagende tips gaan ze zeker ‘de vloer is lava’ spelen, dat doen ze nu met kussentjes.. Ik doe graag mee voor Dax, Noor en Benja 😉

 • Geweldig mijn kinderen zijn thuis nogal ondernemend. Het lijkt me heerlijk speelgoed voor ze.

 • Ohhh zo ontzettend graag! Dit zou fantastisch zijn om te winnen voor onze kids. Fenna is sinds 4 maanden grote zus van een prachtig broertje Mees ♡ en wauw wat doet ze het goed als grote zus! Ze is altijd heel erg actief en houd enorm van klimmen en klauteren. Deze Stapelstenen zouden geweldig zijn om voor haar te winnen. We zitten nu toch wat meer aan huis gekluisterd maar met deze Stapelstenen is dat helemaal niet erg. En broertjelief mag vast meespelen als hij oud genoeg is. Wij gaan heel hard duimen

 • Wat een leuk artikel en goede speeltips! De winactie is natuurlijk helemaal geweldig! Kunnen we de tips meteen in de praktijk brengen!

 • Ik gun dit een stagiaire van mij, jonge alleenstaande moeder. Ze wil dit zo graag voor haar dochtertje, maar heeft gewoon weg het geld niet. Zou haar hier graag mee willen verrassen!

 • Wauw, dit lijkt me echt fantastisch voor mijn kinderen/mijn gezin. Het is bij ons thuis altijd een uitdaging om speelgoed te vinden wat ze alle drie leuk vinden en waar ze dan ook met elkaar mee (kunnen) spelen, maar dit/je winactie zal ons eindelijk de oplossing waar ik al zo lang naar uitkijk kunnen bieden. Stapelstein lijkt me echt helemaal leuk en perfect passend bij/voor ons gezin.

 • Stapelstoel staat al even op mijn verlanglijstje. Bij vrienden al gezien hoe vindingrijk kinderen er mee spelen. Leuk om in dit blog over de spelletjes te lezen die je er mee kan spelen. Ik waag natuurlijk graag een kansje.

 • Ik zorg regelmatig voor mijn kleinkinderen en die spelen dan heel zoet met het speelgoed van hun mama en tante uit begin jaren 90. Lekker wat anders dan thuis, dat is altijd leuk natuurlijk. Maar deze oma vind speelgoed uit 2024 ook heel leuk, lijkt me geweldig voor de meisjes die Stapelstein, weet zeker dat de fantasie weer hoogtij gaat vieren!

 • Ik wil de pastel set al zo lang voor mijn dochtertje, en mijn creatieve brein heeft al veel ideetjes om bijpassende speeltjes te verven en haken. Ik doe dus zeker mee met deze te gekke winactie. maar jij hebt ook vele leuke andere ideetjes in het artikel staan!

 • Dit blijft toch echt fantastisch speelgoed met oneindelijk veel mogelijkheden. Ik doe mee om deze leuke set te winnen!

  • Dit zou echt geweldig speelgoed zijn voor mijn 3 meiden! Urenlang speelplezier. Leuk ook om te lezen hoeveel je er wel niet mee kunt!

 • Wauw! Dat zou echt super zijn! Wij zijn al lange tijd verliefd op de Stapelstein en doen graag mee aan deze winactie!

 • Dit is een geweldige oplossing voor kinderen. ik zou deze set graag willen winnen om ook mijn kinderen hiervan spelenderwijs te laten leren.

 • Ik zie die kleurrijke torens de laatste tijd vaak voorbij komen en met de hierboven beschreven mogelijkheden om je speelplezier nog meer te vergroten lijkt het me een heerlijk speelgoed .

 • OWw ik vind dit wel heel leuke tips! Mijn zoontje word 19-2 4 jaar oud en hij en zijn broertje van 1,5 jaar zouden dit denk ik heel leuk vinden de oudste heeft nogal een angst voor klimmen en klauteren maar met papa en mama erbij vind hij het geweldig! en de jongste kan het niet gek genoeg zijn haha

 • Wat een leuk spel! En met zulke mooie zachte kleuren. Ik zou dit spel graag willen uitproberen op de speciaal onderwijsschool van mijn dochtertje.

 • Hier word ik nou stapel(gek) van! In positieve zin wel te verstaan. Dit is topspeelgoed van het eerste uur volgens mij. Ik en mijn dochter kunnen hier uren mee zoet zijn. Ook lijkt het me leuk om hier voor in de speeltuin met andere kinderen spellen ermee te spelen. Dit zorgt voor verbinding en dat vind mijn dochter wel eens lastig om aan te gaan. Met deze stapelstein is het eerste contact al snel gelegd als je zo de speeltuin in loopt. Tevens gaan ze dan mee naar de BSO waar ik werk. Kortom genoeg ideeën en mijn brein draait al overuren hoe leuk het zou zijn om dit te mogen winnen en hiermee aan de slag te mogen gaan. Gr een enthousiaste stapelgekke moeder en pedagogisch medewerkster 🙂

 • Ik zie ze vaak voorbij komen op afbeeldingen maar mijn tweeling was nog te klein. Nu ze net beginnen te lopen lijkt me dit ontzettend leuk en goed voor de motoriek! Leuk dat je er zoveel verschillends mee kan! Super leuke kleuren!

 • Wauw wat een leuke activiteiten, zeker enkele die wij super graag zouden willen proberen als we zo’n leuke set zouden winnen

 • Dit is zo geweldig. Zullen onze kids uren speelplezier aan beleven. En mama bedenkt wel leuke activiteiten met ze mee

 • Ik zou deze héél graag winnen voor ons dochtertje! De stenen zijn zo veelzijdig en uitnodigend om mee te spelen.

 • Stapelstein is zo’n tof product. Blijft ook lang leuk voor diverse leeftijden en kinderen kunnen er heerlijk hun eigen spel mee bedenken. Ik maak graag kans op deze mooie set.

 • Met 4 kindjes (tussen 1,5jaar en 8jaar) in huis die de hele tijd parcourtje willen doen, zouden deze stenen wel goed van pas komen. Ik doe graag mee met deze win-actie.

 • Ontzettend leuk speelgoed voor onze kleine klauter kabouter. Met nr 2 op komst een welkome uitdaging en uitlaatklep voor hem.

 • Waaauw wat een super leuke actie ik en de kinderen van mijn klasje en de kids thuis vinden het super om hiermee te spelen. Zo’n mooie kleuren, zoveel mooi fantasiespel, zoveel doelen die nagestreefd kunnen worden op een oh zo leuke manier,… helemaal gek op!
  Hopelijk kunnen wij binnenkort elke dag plezier beleven met deze prachtige stapelsteinstenen! ❤

 • Stapelstein lijkt me heel leuk speelgoed. Ik ben zo benieuwd hoe mijn kinderen hiermee spelen.
  Wij maken dan ook graag kans en willen deze spelideeën ook graag uitproberen!

 • Echt tof die stapelsteinen, daar zouden de kleinkinderen heerlijk mee kunnen spelen. De tops zijn er handig bij.

 • Ik heb hier niet eerder van gehoord, ik doe graag mee. In eerste instantie lijkt het iets simpels maar als ik lees welke mogelijkheden deze Stapelstein heeft ben ik toch wel geïnteresseerd geworden. Heel veelzijdig.

 • Wat een een leuke ideeën. Ik zie veel mogelijkheden, als moeder en juf ben ik wel nieuwsgierig naar deze stenen.

 • Ik ben onthaalmoeder, de kindjes zouden hier heel veel plezier beleven aan de stenen. En mijn 2 dochters van 2 en 5 jaar ook!

 • Ohh wat een toffe actie, en wat een leuke blog! Hier is onder de 3 kleintjes met een set vooral ruzie over de stenen. Want eigenlijk willen we allemaal dezelfde steen en het zelfde aantal stenen. Of hetzelfde doen als de ander. Hoe handig zou een extra set zijn. Zeker als ik hier de geweldige ideeën lees

 • Wat een toffe ideeën om te doen met de Stapelstenen! Mijn dochtertje van 3 is enorm fanatiek en kan haar energie vast kwijt in al deze spellen. Heel leuk!

 • Ik ben alvast enthousiast over de ideetjes voor teamspellen. We kijken ernaar uit om ze in de toekomst uit te proberen. Wel lijkt het erop dat er veel stenen nodig zijn. Hopelijk kunnen we een aantal stenen winnen om van start te gaan.

 • Wat een super leuke actie! Bij me kennissen zie ik me kleine altijd met plezier ermee spelen en genieten. Hopelijk kunnen we met deze actie het voor haar winnen zo dat ze thuis ook leuk ermee kan spelen en genieten! Dat zou echt fantastisch zijn!

 • Wat een super leuke actie! Bij me kennissen zie ik me kleine altijd met plezier ermee spelen en genieten. Hopelijk kunnen we met deze actie het voor haar winnen zo dat ze thuis ook leuk ermee kan spelen en genieten! Dat zou echt fantastisch zijn!.

 • Wat een super leuke actie! Bij me kennissen zie ik me kleine altijd met plezier ermee spelen en genieten. Hopelijk kunnen we met deze actie het voor haar winnen zo dat ze thuis ook leuk ermee kan spelen en genieten! Dat zou echt fantastisch zijn!

 • Wat een leuke ideeen benoem je! Ik was al langer aan het twijfelen om een set aan te schaffen voor mijn dochtertje die binnenkort haar 2e verjaardag gaat vieren. Maar je hebt me nu overtuigt. De set winnen zou helemaal fantastisch zijn.

 • Wat een leuke set is dit! Met twee jongens in huis is stil zitten geen ipti3, hoe leuk om een parcours te bouwen, te schuiven wie t dicht bij de muur ligt of kleuren zoeken en erin verzamelen! Van de zomer gaan ze dan ook lekker mee naar buiten!

 • Wij hebben een keer Stapelstein gehuurd voor onze kinderen. Ze vonden het te gek en zouden ook graag zelf een set willen om mee te spelen, parcoursen bouwen, sorteren. Zou super gaaf zijn om een set te winnen, een pastelset staat ook nog mooi in het interieur. Kids blij, vrouw ook blij! Meer heeft een papa niet nodig!

 • Dit lijkt me nu leuk speelgoed waar je ook nog eens creatief veel mee kunt spelen op verschillende manieren! Zullen mijn kids enorm leuk vinden! Wij duimen …

 • Oh wat gaaf zeg! Wij mochten ze een tijdje lenen van vrienden en de kinderen deden er echt van alles mee. Zouden graag zelf een set hebben 🙂

 • Wat en super gave win actie, voor mijn jongens van 8 en 6 maanden zou dit geweldig zijn. Jammer dat ze zo vreselijk duur zijn maar nu maken we misschien toch nog kans.

 • Dit zou geweldig zijn voor onze zoon van 8 en 6 maanden.
  Duimen dat we kans maken op deze prachtige set ❤️

 • Dat lijkt me een mooi spel waar je naast actief mee bezig bent ook nog enig inzicht moet hebben. Ik loot graag mee.

 • Dat zou echt super zijn! Onze 3 kinderen zouden dit zo leuk vinden! Super leuke win actie! Ik ga heel hard duimen ❤️

 • Wat een leuk artikel.. Handige en leuke tips, echt een aanvulling! Hier hebben we even met de neppe stenen gekeken of het iets voor onze kids is en ja hoor! Een regelrechte hit! Nu willen we natuurlijk heel graag een echte set dus deze actie komt als geroepen! Als we winnen doneren we onze nepstenen aan een gezin dat daar zelf de middelen niet voor heeft

 • Ik ben mama geworden van mijn eerste kindje en heb al zoveel positieve dingen gehoord van de Stapelstein stenen . Hector is een ondernemend mannetje, volgens mij zou hij de stenen zalig vinden! Fingers crossed !

 • Super gave win actie alle kindjes wordt hier vrolijk van. zal me dochter heel erg blij mee stiekem de alleenstaande moeder ook vind ook heel erg leuk om haar zien spelen! dikke finger crossed!!

 • Zo een leuke actie!
  Aangezien onze kids nogal veel schelen in leeftijd is dit zeer leuk speelgoed voor hen zeker om het samenspelen te bevorderen.

 • Ik heb nu met m’n eigrn kids en de gastkinderen ervaren hoeveel ze al met 1 set spelen. Maar ik weet zeker dat een extra set uitbreiding geeft van hun spel. Leuke winactie dus.

 • Wat is het toch gaaf speelgoed, zeker in een tijd waarin lekker bewegen vaak niet meer zo vanzelfsprekend is voor veel kinderen! En wat een leuke winactie!

 • Dit zou fantastisch zijn om de winnen! Met de kleine man avonturen verzinnen en naleven. Elkaar na-apen maar ook zijn favourite spelletje: kiekeboe doen. Achter welk kleurtje zal hij toch zitten;)?

 • Heel erg leuke actie!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontjes en als hun ze niet meer gebruiken wil ik ze daarna graag meenemen naar mijn werk. Ik werk op een peuterspeelzaal en met dezet kunnen we leuke beweegspellen doen met de kinderen

 • Ik zie ze vaak voorbij komen op afbeeldingen maar mijn tweeling was nog te klein. Nu ze net beginnen te lopen lijkt me dit ontzettend leuk en goed voor de motoriek! Leuk dat je er zoveel verschillends mee kan! Super leuke kleuren!

 • Super toffe activiteiten! Gaan we wat mee doen! Hebben we alleen wel stapelstenen nodig. Dus wij doen mee met de winactie

 • Supertoffe winactie en ik doe graag mee voor mijn dochtertje en zoontje! Ze gaan dat fantastisch vinden ❤️

 • Ik doe ook heel erg graag mee! Stapelstein is zo ontzettend veelzijdig en goed voor de ontwikkeling van het kind. Zo fijn dat je met dit soort materialen gewoon 1001+ dingen kan doen. Even weer wat positiefs voor de kids is geen overbodige luxe. Super leuk dat jullie dit doen. Fingers crossed!

 • Ik doe ook heel erg graag mee! Stapelstein is zo ontzettend veelzijdig en goed voor de ontwikkeling van het kind. Zo fijn dat je met dit soort materialen gewoon 1001+ dingen kan doen. Even weer wat positiefs voor de kids is geen overbodige luxe. Super leuk dat jullie dit doen. Fingers crossed!

 • Wat een toffe winactie!! Ik doe graag mee. Dit zou niet alleen mijn kleintje geweldig vinden maar de kinderen op school waar ik werk.

 • Wat leuk! Ik doe graag mee! Wat een mooie zachte kleuren set zeg!! Zie het Al helemaal voor me goed je samen als team kan spelen, mijn zoontje, man en ik

 • Super leuk.. voor mijn 2 boys.. die kunnen zich daar heerlijk mee vermaken.. torens, sorteren.. trapje maken en nog veel meer..

  Super leuke tips en variaties ook..

 • Wat een leuke tips! Ik doe graag mee met de winactie! Mijn dochtertje zou hier zo veel plezier mee hebben 🙂

 • Dit zou een droom zijn die uitkomt voor mijn kindjes. Zo leuk vinden ze deze stenen op het KDV. Dus zelf deze stenen thuis hebben is nog leuker!

 • Dat zou geweldig zijn! Onze dochter (4) en zoon (1) kunnen zich hier waarschijnlijk eindeloos mee vermaken. Bedankt voor de inspiratie!

 • Héél graag! Zou super zijn.. kende de (meeste) teamspellen ook nog niet. Met een 2e set zouden we die zeker kunnen uitproberen

 • Hele toffe winactie, wij doen graag mee! Wie weet wat er nog meer uit de set te halen valt door jouw tips!

 • Wat een gave actie! Ik ben op zoek naar leuk, uitdagend speelgoed voor mijn zoontje van anderhalf en ben al een tijdje naar de stapelsteinen aan het kijken.
  Deze spel ideeën laten zien dat de stenen nog vele jaren gebruikt kunnen worden!

 • Wouw wat een gave winactie
  Ik moet wel zeggen dat het leuk was om hierboven nog andere tips staan om te doen met stapelstein.
  Ik heb nu setje van 6. Hier meedere kindjes dus zou leuk zijn om te winnen. Om uitgebreider mee te spelen.
  Bedankt voor je geschreven stukje

 • Bedankt voor de leuke spelideeen. We gaan ze uitproberen. Voor een tweede teamplayer zijn de stapelstenen erg welkom. Ik doe graag mee aan de winactie.

 • Het lijkt me een heel leuk spel.
  Maar hier zijn ze daar toch wat te groot voor.
  Iedereen die dit graag wil winnen….heel veel succes.

  Ik sla even over.

 • Prachtige Artikel! En graag willen wij ook een keer wat winnen haha. Zeker voor een stay at home mom met 2 under 2 en een kleuter. Please help me out ☺️

 • Wat een leuk blog en wat een ontzettend leuke ideeën om uit te proberen met mijn kids thuis en ook ik mijn kleutergroep. Maak heel graag kans om zo’n set te winnen!

 • Super leuk om kans te maken op stapelstein stenen. Mochten wij winnen zullen er 8 kindjes erg blij zijn, wij kunnen dan mooi de bovenstaande ideeën uitproberen.

 • Mijn dochter van 2 heeft afgelopen kerst de original rainbow set gekregen en ze is er zoooo blij mee! Iedere dag verzint ze wel weer iets nieuws, opstapje om in de keuken te komen kijken, hoedje, stuur van de auto, erin zitten en rondjes draaien, parcours maken, noem maar op. Echt een aanrader!

 • Stapelstein zou echt een ontzettend leuke toevoeging zijn aan onze speelgoedcollectie.
  Samen met mijn dochter de kleuren speelgoed matchen met de stapelstein. Goed voor uren samen speelplezier!

 • Toffe ideeën om met de stapelstenen te doen, deze ga ik zeker mee in ons spel steken. Binnenkort kan mijn jongste ook meedoen, dan is een extra set mooi meegenomen.

 • Zo veelzijdig die stapelstenen! Heel gaaf om een set te winnen en aan de slag te gaan. Onze twee jonge kids kunnen hier nog jaren van genieten!

 • Wauw wat een toffe actie . Graag voor onze dochter die een achterstand heeft . Met deze stapelstein kan ze oefeningen doen voor haar motoriek . Zij zal hier dolblij mee zijn

 • Whoah! Wat een toffe winactie! Wij loten graag mee voor onze kindjes. 🙂 Samen avonturen beleven met stapelstein, dat klinkt super tof en fijn!

 • Wauw wat een fantastische winactie. Met deze stapelstein set maak ik onze 4 jongens heel blij, die weten er wel raad mee!

 • Na een gewelddadige relatie en een enorme vechtscheiding met niks achtergelaten met mijn twee jonge kindjes van 2 en 3. Nu gelukkig alles weer op de rit en dolgelukkig. Helaas geen budget om deze prachtige set te kunnen bemachtigen en mijn kinderen zo’n prachtig kado kunnen schenken daarom doe ik mee met deze winactie wat zouden mijn kindjes hier blij mee zijn en ze verdienen het! (en hun mama ook ) en wat een leuke site.. ik zet hem in mijn favorieten!! Super

 • Oehhh nice! Al lang over een set na aan het denken, maar gezien de enorme investering dit niet aangedurfd. Zonde geld als ze er niet mee spelen (wat ik eigenlijk niet verwacht). Zou hem graag winnen en àls ze er niet mee spelen,deze graag (kosteloos uiteraard) ter beschikking stellen aan iemand die hetzelfde dilemma als mij heeft.

 • Leuk! Ik doe mee voor ons zoontje Thieme (1). En ik zal ze regelmatig meenemen naar de zorgboerderij waar ik werk. Dat is vast een hit!

 • Bedankt voor de leuke tips! En nu een gokje wagen op die mooie set. Hier kunnen mijn drie kids heel leuk samen mee spelen!

 • Stapelstein is echt zo heerlijk speelgoed. Voor de opvang die ik heb aan huis is het een heerlijke aanwinst. Ik heb een set gehad voor me verjaardag afgelopen december. Het is puur genieten hoeveel en veelzijdig de kindjes ermee spelen. Nog even wachten en dan kan onze langverwachte dochter er ook naar hartelust mee spelen!
  Delen doen de kindjes zeker welz maar hoe leuk is het om nog meer te delen met elkaar ❤️

 • Wij doen zeker mee met de win actie! Hele leuke ideeën en heel leuk geschreven! Zeker voor de mensen die er (nog) niet bekend mee zijn is dit heel duidelijk, en voor de mensen die het al kennen, leuke speeltips!

 • Oh tof, leuke spelideeen heb je op je blog gepost! Hebben we alleen nog iets meer stenen nodig voor de meeste..maar klinkt onwijs leuk voor onze 3 kinderen! Bedankt voor de leuke tips!!

 • Wat een leuke actie! Al een tijd aan het twijfelen om ze aanschaffen, om mijn zoon andere manieren van spel te geven! Zou erg welkom zijn

 • Oh dit is top! Dat gaan onze meiden zeker leuk mee spelen, vooral de jongste van net 2 die als uitprobeert, overal op ƙlimt en de fantasie lekker de vrije loop laat.
  Ik duim dat wij hem winnen!

 • Wat een gave actie. Ik ken de stapelsteinen via mijn dochter Eva. Haar dochter Lillie is er helemaal weg van. Fleur, haar zusje van 6 maanden, zit er ook al steeds naar te kijken. Die wil er ook mee spelen. Het is superleuk speelgoed, een fantastische uitvinding. Ik zou ze graag winnen zodat ze de 2 dagen per week bij Oma ook met deze stenen kunnen spelen. Zou heel mooi zijn .

 • Oh wauw, ik ben al zo lang aan het nadenken over stapelstein. Maar vind de kosten nog wat spannend.
  Nu de kleine zijn papa een tijdje moet missen (en ik manlief) zal dit een goede afleiding zijn ☺️

 • Wat een super leuke ideeën! Wij hebben een original set en twee kindjes. Wat zou het gaaf zijn om nog een pastel set te hebben om de teamspelletjes te kunnen doen met de Kids!

 • Ik zou graag winnen voor mijn kleinzoon omdat zijn moeder door een ongeluk NAH heeft en niet zo goed met hem kan spelen.

 • Wat leuk hier maken we veel kindjes blij mee! Ik ben gastouder en alle kindjes willen hier graag mee spelen. Leuk voor hun fantasie en ontwikkeling. Dus we gaan duimen

 • Wat een geweldige winactie! Ik doe mee voor mijn kleine neefje van 1,5 en zijn baby broertje of zusje die op komst is.

 • Super leuk!! Hier maken we heel veel kindjes blij mee! Ik ben gastouder en de kindjes willen hier graag mee spelen. Leuk voor hun fantasie en ontwikkeling. Dus we duimen!!!

 • Wauw ik vind de pastel set zo mooi. De kinderen hebben de original set gekregen maar echt elke dag wordt er mee gespeeld en ze hebben zo’n fantasie dat ze er nu al soms te kort komen. Het zou echt fantastisch zijn ze te kunnen verrassen met een mooie pastel set maar vooral om de lila dat is de lievelingskleur van dochterlief. We gaan heel veel duimpjes draaien

 • Super leuke ideeën en wat leuk dat er een winactie is!!! Over +- 5 weken zal onze 2e geboren worden dus wij zullen er nog vele jaren plezier van kunnen hebben

 • Wat een leuke tips! Ik zou heel graag de stapelstein winnen voor de eerste verjaardag van ons zoontje in mei! ❤️

 • Oohhh wat zou ik deze graag winnen voor onze kindjes! Onze te vroeg geboren zoon zou er zijn motoriek op een leuke manier mee kunnen oefenen!

 • Wat een gave actie. Dit lijkt me leuk voor mijn twee zoontjes van 5 jaar en 9 maanden. Ik ben opzoek naar speelgoed waar ze samen maar toch ook op hun eigen manier mee kunnen spelen en zo’n set staat hoog op mijn lijstje.

 • Jaaaaaaaa, heel graag voor onze dochter van 9 jaar en onze zoon van 2 jaar. Dan kunnen ze samen ontdekken en spelen ♡

 • Sorry als ik het dubbel nu doe, maar mijn vorige reactie lijkt het niet te doen. Maar aangezien wij heel graag kans maken, probeer ik het nog eens:

  Wat een leuke spel ideeën en winactie! Die teamspellen zouden mijn zoontjes wel willen uitproberen met een mooie pastelset! Wij gaan heel hard duimen! Groetjes van Monique, Nathan en Micha (en pappa Michael speelt ook graag nog mee).

 • Wat een leuke spel ideeën en winactie! Die teamspellen zouden mijn zoontjes wel willen uitproberen met een mooie pastelset! Wij gaan heel hard duimen! Groetjes van Monique, Nathan en Micha (en pappa Michael speelt ook graag nog mee).

 • Wat een leuke winactie! Deze zouden wij heel graag winnen voor onze kinderen, ik weet zeker dat ze er alle vier veel mee zullen spelen

 • Wat een leuke actie! Ik heb zeker al eens van Stapelstein gehoord! Mijn dochters hebben er beiden ook al enthousiast mee gespeeld. Dus een set zou heel welkom zijn! Mooi verjaardagscadeau (maart en mei)

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics