And Now What? Ouderschap. Een leuke voorbereiding op het ouderschap.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Opvoeding > And Now What? Ouderschap. Een leuke voorbereiding op het ouderschap

And Now What? Ouderschap. Een leuke voorbereiding op het ouderschap

Het ouderschap is een prachtige reis, maar het brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Om ouders te ondersteunen in hun avontuur, is er de “And Now What? Ouderschap” kaartenset en invulboek. Deze unieke gids belooft ouders een waardevolle bron van inspiratie en begeleiding.

De ouderschap kaartenset

De kaartenset van “And Now What? Ouderschap” is een handig hulpmiddel voor ouders die behoefte hebben aan praktisch advies en reflectie. De set bevat diverse kaarten met inspirerende vragen en opdrachten om samen met je partner of individueel te verkennen. Van het vieren van successen tot het omarmen van uitdagingen, de kaartenset biedt een holistische benadering van het ouderschap.

Het invulboek

Het bijbehorende invulboek is een waardevolle aanvulling op de kaartenset. Hier kunnen ouders hun gedachten, ervaringen en mijlpalen vastleggen. Het invulboek dient als een persoonlijk dagboek dat ouders helpt bij het bijhouden van hun emotionele reis, van de eerste stappen tot de grappige uitspraken van hun kinderen.

And Now What? Ouderschap. Een leuke voorbereiding op het ouderschap.

De voordelen van “And Now What? Ouderschap”

Of je nu een doorgewinterde ouder bent of net begint aan het ouderschap, deze gids biedt diverse voordelen. Het stimuleert open communicatie tussen ouders, biedt handvatten voor zelfreflectie en bevordert een positieve ouder-kindrelatie. Bovendien geeft het ouders de mogelijkheid om bewust stil te staan bij de mooie momenten in hun reis.

Een gids voor elke ouder

“And Now What? Ouderschap” biedt ouders niet alleen praktische tools maar ook een moment van reflectie in hun drukke leven. Deze gids groeit mee met jou als ouder, waardoor het een waardevol kompas wordt in de reis van ouderschap. Geef jezelf of een andere ouder het geschenk van begeleiding en inspiratie met deze unieke kaartenset en invulboek.

Win

Thuisleven mag 1 invulboek en kaartenset van “And Now Wat? Ouderschap” verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 11-2-2024.

Lees ook:

Welke opvoedkundige taak zou jij graag beanwoord willen hebben?

Foto’s: And Now What
#spon *affiliate #ad

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

29 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics