Winterse magie betovert Toverland tijdens Winter Feelings.
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Pretpark > Winterse magie betovert Toverland tijdens Winter Feelings

Winterse magie betovert Toverland tijdens Winter Feelings

Attractiepark Toverland opent op zaterdag 25 november de poorten voor de tweede editie van Winter Feelings. Bezoekers kunnen tijdens dit evenement genieten van extra attracties en entertainment gehuld in winterse sferen. Het park wordt feestelijk versierd met meer dan 650 dennenbomen, kerstdecoraties en miljoenen lichtjes. Dit jaar belooft het evenement groter te zijn dan ooit, met een uitbreiding van de schaatsbaan in Winter Laguna, een sfeervolle Almhut met extra verdieping, en prachtige verlichting voor de nieuwe attracties in Avalon. Tijdens Winter Feelings zijn alle zes themagebieden van Toverland, inclusief attracties, geopend voor betoverend plezier.

Winter Laguna: een betoverend winterwonderland

Het entreegebied Port Laguna wordt omgetoverd tot een winterwonderland met extra attracties. Bezoekers kunnen genieten van een uitgebreide schaatsbaan van 600 vierkante meter, met een indrukwekkende kerstboom van 10 meter hoog als stralend middelpunt. Ook zijn er vijf curlingbanen en een bandenbaan voor extra winterplezier. Rust even uit in de twee verdiepingen tellende Almhu met winterse lekkernijen en drankjes. De dag in Winter Laguna wordt afgesloten met de spetterende slotshow ‘Het Magische Winterfeest’.

Winterse magie betovert Toverland tijdens Winter Feelings.

Hartverwarmend entertainment in alle themagebieden

In alle themagebieden kunnen bezoekers genieten van speciaal entertainment in de vorm van shows, zangacts en winterse verhalen, verteld door prominente Toverland-inwoners. Tovenaar Merlijn nodigt gasten in Avalon uit om warme wensen voor het nieuwe jaar uit te spreken, terwijl in het Wunderwald de Winter Wonder Verzamelaars zingen over hun magische avonturen. Natuurlijk zijn Toos Toverhoed en Morrel van de partij met hun vrolijke show ‘Winterpret’. In de Magische Vallei wordt de Polynesische winter gevierd. Met de speciale winterversie van Katara – Fountain of Magic.

Praktische informatie voor betoverend plezier

Winter Feelings vindt plaats in de weekenden van zaterdag 25 november 2023 tot en met zondag 14 januari 2024, en gedurende de gehele kerstvakantie van zaterdag 23 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024. Alle attracties zijn geopend, afhankelijk van de weersomstandigheden. Toverland is in de weekenden open van 11:00 uur tot 19:00 uur en tijdens de kerstvakantie zelfs van 11:00 uur tot 20:00 uur, met uitzondering van kerstavond, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag, wanneer het park open is van 11:00 uur tot 18:00 uur. Meer informatie is te vinden op toverland.com/winterfeelings.

Lees ook:

Ben jij al eens in Toverland geweest?

Foto’s: Toverland
#persbericht

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics