Zeer onverwachts is Thuisleven genomineerd door Lifestyle Mommy’s voor de Liebster Award. We zijn zeer verheugd een bron van inspiratie voor hen te zijn en we vinden het een eer.

Wat is de Liebster Award?

Het is een virtuele award voor beginnende bloggers om de persoon achter de blog beter te leren kennen. Om deze reden stelde Lifestyle Mommy’s een aantal vragen die ik hierbij beantwoord:

Wat was voor jou de reden om te gaan bloggen?

Ik kwam in contact met Amanda van KiDDoWz en zij vroeg mij vijf jaar geleden of ik recensies/reviews op haar blog wilde schrijven. Na een aantal jaren besloot ik samen met Miranda om zelf een weblog te starten. Op Thuisleven draait het niet alleen om onze kinderen, maar zijn de onderwerpen veel breder.

Voldoet je blog aan je verwachtingen?

Jazeker, na 2,5 jaar zijn we nog steeds blij en tevreden om onze mening of onderwerpen te delen met een groot aantal lezers. Daar zijn we dankbaar voor en het geeft veel voldoening.

Welke doelen heb je jezelf gesteld in 2018?

Ik stel mezelf geen doelen, net als ieder jaar doe ik iedere dag mijn uiterste best en meer kan ik niet doen. Binnenkort komt onze nieuwe website online en daar kijken we erg naar uit. We proberen onze lezers binnen categorieën beter van dienst te kunnen zijn.

Welke dromen heb je nog waarvan je hoopt dat ze ooit uitkomen?

Toevallig is daar afgelopen week een artikel over gepubliceerd. Afgelopen herfst zat ik wat te mijmeren over Wensen, geen bucketlist. Inmiddels wonen we in een huis in een wijk met een speelveld, een droom die uitkomt!

Wat is jouw favoriete (feest)dag of evenement van het jaar?

Net als ieder jaar kijk ik erg uit naar alle (muziek) festivals die buiten en in de regio plaatsvinden. Dan nemen we de meisjes mee en ervaren we pas echt een gevoel van vrijheid.

Dank je wel Lifestyle Mommy’s, hopelijk is dit een antwoord op alle vragen.

Mijn nominatie voor de Liebster Award.

En dan stap ik over op het laatste onderdeel van deze Award. Ik mag een andere (beginnende) blogger nomineren. Eén die ik door het wekelijkse Blogfeestje heb leren kennen en regelmatig een blog van heb gedeeld op onze Facebookpagina. Ik bewonder haar mooie afbeeldingen, printable’s en verrassende DIY’s. En dan bedoel ik blij verrast. Annekoen digitaal ik hoop dat je deze nominatie wil aanvaarden en ik heb een aantal vragen voor je:

  1. Hoe kom jij aan inspiratie voor je printables?
  2. Klopt het: Hoe groter de kinderen, des te groter de zorgen?
  3. Kijk jij graag ‘Ik Vertrek’?
  4. Wil jij een foto delen van je favoriete plekje in of buiten huis?
  5. Heb je op de Amerigo poep ook zure reacties ontvangen of was iedereen net zo enthousiast als ik?

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics