Selecteer een pagina

Ruim vier maanden geleden schreef ik een blog over de Tessa- Scan & Verwen app., die gratis te downloaden is. Met de app. kon je sparen voor gratis tegoedbonnen zoals Nationale Tijdschriften bonnen, High Tea bonnen en zelfs leuke cadeaus zoals een powerbank. Aangezien die blog veel gelezen is vind ik het wel zo netjes om even een update blog te schrijven. Tessa is namelijk vernieuwd en dat merk je.

De vernieuwde Tessa- Scan & Verwen app.

Zo is er nu niet meer te sparen voor gratis cadeaus maar kun je alleen nog maar sparen voor kortingen. Kortingen die, in mijn ogen, niet eens echt waardevol zijn. In elk geval niet genoeg om daar de moeite voor te nemen om wekenlang het aantal punten bij elkaar te sparen. Een beetje goed speurwerk op internet zal je waarschijnlijk sneller iets opleveren.

Maar dat is niet het enige waar Tessa in vernieuwd is. Het gehele spaarsysteem heeft namelijk ook een update gehad. Eerder kreeg je punten naar gelang de producten die je kocht. Zo kreeg je 20 punten voor een goede kassabon en per euro 100 punten bij bepaalde merk-producten. Nu kun je de kassabon uploaden en krijg je een verrassingspakket met daarin een aantal punten. Elke keer weer anders maar boven de 250 ben ik nog niet uitgekomen. Kortom ook hierin is Tessa behoorlijk achteruit gegaan wat betreft het lonend maken om te sparen.

Is Tessa- Scan & Verwen de moeite waard?

Vind ik dit de moeite waard? Nee, Tessa is voor mij een complete flop geworden. De tijd die je in het uploaden van kassabonnen stopt wegen niet op tegen de baten. Het is een stuk eenvoudiger om dan geld te sparen met bepaalde spaarsystemen via internet (lees hier meer erover) en je dan eens in de zo’n tijd uit te laten betalen. Een andere optie is SmartSpotter en/of Roamler lid worden.

Neem jij de moeite en tijd om iets extra’s te verdienen of te besparen?

Geverifieerd door ExactMetrics