Thuisleven nieuw logo.
Thuisleven.com > Persoonlijk > Tessa – Scan & Verwen is vernieuwd

Tessa – Scan & Verwen is vernieuwd

Ruim vier maanden geleden schreef ik een blog over de Tessa- Scan & Verwen app., die gratis te downloaden is. Met de app. kon je sparen voor gratis tegoedbonnen zoals Nationale Tijdschriften bonnen, High Tea bonnen en zelfs leuke cadeaus zoals een powerbank. Aangezien die blog veel gelezen is vind ik het wel zo netjes om even een update blog te schrijven. Tessa is namelijk vernieuwd en dat merk je.

De vernieuwde Tessa- Scan & Verwen app.

Zo is er nu niet meer te sparen voor gratis cadeaus maar kun je alleen nog maar sparen voor kortingen. Kortingen die, in mijn ogen, niet eens echt waardevol zijn. In elk geval niet genoeg om daar de moeite voor te nemen om wekenlang het aantal punten bij elkaar te sparen. Een beetje goed speurwerk op internet zal je waarschijnlijk sneller iets opleveren.

Maar dat is niet het enige waar Tessa in vernieuwd is. Het gehele spaarsysteem heeft namelijk ook een update gehad. Eerder kreeg je punten naar gelang de producten die je kocht. Zo kreeg je 20 punten voor een goede kassabon en per euro 100 punten bij bepaalde merk-producten. Nu kun je de kassabon uploaden en krijg je een verrassingspakket met daarin een aantal punten. Elke keer weer anders maar boven de 250 ben ik nog niet uitgekomen. Kortom ook hierin is Tessa behoorlijk achteruit gegaan wat betreft het lonend maken om te sparen.

Is Tessa- Scan & Verwen de moeite waard?

Vind ik dit de moeite waard? Nee, Tessa is voor mij een complete flop geworden. De tijd die je in het uploaden van kassabonnen stopt wegen niet op tegen de baten. Het is een stuk eenvoudiger om dan geld te sparen met bepaalde spaarsystemen via internet (lees hier meer erover) en je dan eens in de zo’n tijd uit te laten betalen. Een andere optie is SmartSpotter en/of Roamler lid worden.

Neem jij de moeite en tijd om iets extra’s te verdienen of te besparen?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Ik vind de Tessa app tegenwoordig veel weg hebben van Eurosparen. Er staan leuke uitjes op (pretparken, dierentuinen) tegen een voordelige prijs en ik heb een keer punten kunnen claimen voor een gratis Pathé thuiscode en een bol.com kortingsbon. Het scannen van de kassabonnen via de app gaat erg snel. Dus ik spaar ze gewoon en zie wel wat ik er mee kan.

  • Balen ze dat het zo achteruit is gegaan. Ik spaar punten via de app Whepp. Het duurt even maar dan heb je ook wat. Elke dag kun je vragen beantwoorden en je krijgt 3 punten per dag door een enquête van 3 vragen in te vullen. Nogmaals, het duurt een hele tijd maar ik zit nu bijna aan het aantal punten voor een bon voor een gratis high-tea voor 2 personen. Daar wil ik elke dag wel een paar vragen voor beantwoorden 😉

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics