Wasgeluk travelkit voor in de vakantieperiode!
Thuisleven.com > Huishouden > Wasgeluk travelkit voor in de vakantieperiode!

Wasgeluk travelkit voor in de vakantieperiode!

Bij Wasgeluk draait alles om jouw waservaring en het bereiken van ultiem “wasgeluk”. De bijzondere wasstrips van Wasgeluk zijn een essentieel onderdeel van deze ervaring, omdat ze perfect samengaan met de wasparfums van het merk. Met maar liefst 18 heerlijke geuren bieden de wasstrips een overvloed aan frisse variatie in jouw huis. Bovendien hebben de wasstrips nog veel meer te bieden, waaronder een kleine, milieuvriendelijke verpakking.

Het geheim van Wasgeluk Wasstrips ligt in hun buitengewone waskracht, waardoor ze zorgen voor een perfect schone en frisse was. Een enkele wasstrip heeft dezelfde waskracht als 40 gram vloeibaar wasmiddel of waspoeder. Daarnaast bevatten de wasstrips nauwelijks water, wat het transport efficiënter maakt. Het kartonnen doosje met 30 wasbeurten past zelfs gemakkelijk door de brievenbus. Hierdoor dragen de wasstrips bij aan het verminderen van afval en het verlagen van de CO2-uitstoot. Voor meer informatie kun je terecht op www.wasgeluk.nl.

Wasgeluk wasstrips niet alleen voor thuis.

Niet alleen zijn Wasgeluk Wasstrips ideaal voor gebruik thuis, maar ze zijn ook uiterst handig voor op reis. Deze veelzijdige strips zijn geschikt voor witte, gekleurde en donkere was en kunnen worden gebruikt in zowel warm als koud water. Of je nu een wasmachine gebruikt of je kleding met de hand wast, de wasstrips leveren uitstekende resultaten. Ze zijn compact en gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze perfect zijn voor onderweg.

Het gebruik van Wasgeluk Wasstrips is niet alleen voordelig, maar ook zeer eenvoudig. Elke strip heeft de vorm van een zacht, lichtjes dikker velletje papier. Voor een normale wasbeurt is een halve strip voldoende. Je scheurt de strip eenvoudig af langs de geperforeerde lijn en plaatst deze onder het wasgoed in de wastrommel. Vervolgens start je het wasprogramma en de strip lost snel en volledig op in het water. Met één verpakking kun je maar liefst 30 wasbeurten uitvoeren. Voor een was tot 5 kg gebruik je een halve strip, terwijl een hele strip geschikt is voor was tot 10 kg of bij zeer vuil wasgoed.

Duurzame keuze.

Naast hun efficiëntie zijn de wasstrips van Wasgeluk ook een duurzame keuze. Ze zijn 100% plasticvrij verpakt in karton, waardoor ze bijdragen aan het verminderen van CO2-uitstoot tijdens het transport in vergelijking met traditionele wasmiddelen. Bovendien zijn de wasstrips 100% biologisch afbreekbaar, veganistisch, hypoallergeen en dierproefvrij. Ze zijn vrij van parabenen, zuurstofbleekmiddel, microplastics en kleurstoffen, waardoor ze zowel goed zijn voor jou als voor het milieu.

Wil je zelf het “wasgeluk” ervaren? Wasgeluk Wasstrips zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en via de website wasgeluk.nl. Voor een consumentenadviesprijs van slechts € 11,95 ontvang je een doosje met 30 wasbeurten. Laat Wasgeluk Wasstrips jouw waservaring transformeren en geniet van een perfect schone en frisse was, met oog voor het milieu.

Wasgeluk travelkit voor in de vakantieperiode!

Over Wasgeluk.

Wasgeluk is opgericht door Marike Wittebol en Marije Verhoef en is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat zich richt op parfums voor bad- en beddengoed, kleding en interieur. Het assortiment omvat onder andere wasparfums, wasstrips, kussensprays, homesprays, geurstokjes en diffusers. De producten zijn verkrijgbaar bij meer dan 900 drogisterijen, nagelstudio’s en kapsalons in Nederland, België, Duitsland en de ABC-eilanden. Voor meer informatie kun je terecht op wasgeluk.nl.

Laat Wasgeluk jouw wasroutine verbeteren en geniet van de frisheid waar je keer op keer naar verlangt.

Lees ook:

Welke wasparfum geur spreekt jou het meest aan?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

70 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics