Selecteer een pagina

Sneeuwschoenwandelen vormt de ideale winterse activiteit voor wandelaars en natuurliefhebbers. Vanuit Hotel Post in Lermoos verken je onder begeleiding van de ervaren berggids Walter de meest betoverende routes door glinsterende poedersneeuw. Walter deelt zijn kennis over het ongerepte en indrukwekkende natuurlandschap van de regio.

Voorzien van speciale sneeuwschoenen om wegzakken in de sneeuw te voorkomen, bewandel je maagdelijke sneeuwpaden langs adembenemende vergezichten, indrukwekkende kloven en kristalheldere bergmeertjes. In de uitgestrekte bossen bestaat de kans om edelherten, steenbokken, gemzen en roofvogels te spotten. Hier geniet je van frisse berglucht te midden van ongerepte natuur.

Hotel voor levensgenieters

Hotel Post in Lermoos is een van de meest luxueuze wellnesshotels in Tirol. Dit hotel, waar je jaarlijks naar terugverlangt na het ervaren van de gezellige sfeer en hemelse luxe, biedt ruime, authentieke kamers met prachtig uitzicht, culinaire hoogstandjes, een knusse bar en hartverwarmende gastvrijheid. Gelegen in een skigebied met 215 km aan geprepareerde pistes, waarvan 66% sneeuwzeker is.

Een avontuur in het stille berglandschap op sneeuwschoenen.

Fabuleuze Spa

Het indrukwekkende Spa-complex van het hotel beslaat ruim drieduizend vierkante meter en beschikt over diverse sauna’s, waaronder een Arolla Pine panoramasauna met uitzicht op de majestueuze Zugspitze. Na een dag skiën kun je heerlijk ontspannen in de Rest-Dream-Rooms bij een groot openhaardvuur. Buiten bevindt zich een groot brine bath waarin je kunt floaten op zoutwater, wat de stofwisseling revitaliseert en goed is voor de huid.

Winter PUR 2024 Arrangement Hotel Post (Viersterren-Superior)

Ontdek het Winter PUR 2024 Arrangement bij Hotel Post, inclusief 7 overnachtingen in prachtige suites, Post-volpension, begeleid Sneeuwschoenwandelen en toegang tot Post Alpin SPA met zwembad, sauna’s, stoombaden en ontspanningsruimtes.

Informatie

Voor reserveringen Hotel Post Lermoos
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6,  6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673/ 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at
Website: www.post-lermoos.at

Lees ook:

Heb jij sneeuwschoenen?

Foto’s: Post-lermoos en Van de Vorst PR

Geverifieerd door ExactMetrics