De Verzorg & Leer Doktersset is een complete set (inclusief doktersschort en tasje), waarbij de interactieve tablet vertelt welk medisch instrument de piepjonge dokter nodig heeft om de diagnose te stellen. Zoveel feitjes over het menselijk lichaam bieden medisch houvast op kleuterniveau. Met de bijgeleverde accessoires (o.a. stethoscoop, thermometer, spuit en medicijnen) maakt de kleine slimmerik korte metten met oorpijn, wondjes, buikklachten, hoest, koorts en rare pukkeltjes. Patiënt blij, doktertje wijzer!

Speelgoed van het Jaar 2022 in België

Het populaire dokterskoffertje -het rode met het witte kruis- waarmee generaties op elkaar oefenden, verschijnt opnieuw. Wel in een uitvoering die minstens zo high tech is als tegenwoordig in de huisartsenpraktijk en aan het ziekenhuisbed wordt gebruikt en nu al met de award Speelgoed van Jaar 2022 in België op zak.

De Verzorg & Leer Doktersset is een complete set (inclusief doktersschort en tasje), waarbij de interactieve tablet vertelt welk medisch instrument de piepjonge dokter nodig heeft om de diagnose te stellen.

Dé gadget van de Verzorg & Leer Doktersset (voor kindjes van 2 tot 5 jaar) is de interactieve tablet die vertelt welk medisch instrument de piepjonge dokter nodig heeft om de juiste diagnose te stellen. Wat de arme patiënt niet hoeft te weten is dat het doktertje ondertussen vooral zelf van alles leert over het lichaam en symptomen als koorts, buikpijn en hoesten. Gelukkig beschikt de slimmerik over alle noodzakelijke accessoires (o.a. de stethoscoop, thermometer, spuit en medicijnen) om oorpijn, wondjes, buikklachten, hoest, koorts en rare pukkeltjes meteen aan te pakken. Patiënt blij, doktertje wijzer. En hup daar gaat hij/zij in het doktersschort alle doktersspullen in het tasje, op naar de volgende patiënt!

Informatie

Verzorg & Leer Doktersset.
Merk: VTech.
Speelduur: zo lang als kind interesse heeft.
Aanbevolen minimum leeftijd: 2 jaar.
Werkt op batterijen.

Lees ook:

Spelen jullie wel eens doktertje?

Geverifieerd door ExactMetrics