De Verzorg & Leer Doktersset is een complete set (inclusief doktersschort en tasje), waarbij de interactieve tablet vertelt welk medisch instrument de piepjonge dokter nodig heeft om de diagnose te stellen.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Verzorg & Leer Doktersset van VTech

Verzorg & Leer Doktersset van VTech

De Verzorg & Leer Doktersset is een complete set (inclusief doktersschort en tasje), waarbij de interactieve tablet vertelt welk medisch instrument de piepjonge dokter nodig heeft om de diagnose te stellen. Zoveel feitjes over het menselijk lichaam bieden medisch houvast op kleuterniveau. Met de bijgeleverde accessoires (o.a. stethoscoop, thermometer, spuit en medicijnen) maakt de kleine slimmerik korte metten met oorpijn, wondjes, buikklachten, hoest, koorts en rare pukkeltjes. Patiënt blij, doktertje wijzer!

Speelgoed van het Jaar 2022 in België

Het populaire dokterskoffertje -het rode met het witte kruis- waarmee generaties op elkaar oefenden, verschijnt opnieuw. Wel in een uitvoering die minstens zo high tech is als tegenwoordig in de huisartsenpraktijk en aan het ziekenhuisbed wordt gebruikt en nu al met de award Speelgoed van Jaar 2022 in België op zak.

De Verzorg & Leer Doktersset is een complete set (inclusief doktersschort en tasje), waarbij de interactieve tablet vertelt welk medisch instrument de piepjonge dokter nodig heeft om de diagnose te stellen.

Dé gadget van de Verzorg & Leer Doktersset (voor kindjes van 2 tot 5 jaar) is de interactieve tablet die vertelt welk medisch instrument de piepjonge dokter nodig heeft om de juiste diagnose te stellen. Wat de arme patiënt niet hoeft te weten is dat het doktertje ondertussen vooral zelf van alles leert over het lichaam en symptomen als koorts, buikpijn en hoesten. Gelukkig beschikt de slimmerik over alle noodzakelijke accessoires (o.a. de stethoscoop, thermometer, spuit en medicijnen) om oorpijn, wondjes, buikklachten, hoest, koorts en rare pukkeltjes meteen aan te pakken. Patiënt blij, doktertje wijzer. En hup daar gaat hij/zij in het doktersschort alle doktersspullen in het tasje, op naar de volgende patiënt!

Informatie

Verzorg & Leer Doktersset.
Merk: VTech.
Speelduur: zo lang als kind interesse heeft.
Aanbevolen minimum leeftijd: 2 jaar.
Werkt op batterijen.

Lees ook:

Spelen jullie wel eens doktertje?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

68 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics