Thuisleven.com
Vtech Junior Tablet voor urenlang speel- en leerplezier.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > VTech Junior Tablet voor urenlang speel- en leerplezier

VTech Junior Tablet voor urenlang speel- en leerplezier

Met de VTech Junior Tablet is er urenlang speel- en leerplezier gegarandeerd. Deze tablet is dan niet alleen uiterst geschikt om thuis te gebruiken maar garandeert ook een toptijd op de achterbank, in de vliegtuigstoel, (tipi)tent, het vakantiehuisje, hotel en zelfs op de boot. Lees er meer over in dit artikel.

VTech Junior Tablet

Met de VTech Junior Tablet maakt je kind kennis met letters, woorden, cijfers, muziek, de dagen van de week en nog veel meer in maar liefst 8 leerzame activiteiten. Ook kan je kind een vraag- en antwoordspelletje spelen met Brullie de Leeuw waarbij de buitenrand van het LED-scherm verandert van kleur tijdens het spelen. Hoe leuk is dat!

Vtech Junior Tablet voor urenlang speel- en leerplezier.

Wat vinden wij ervan?

De VTech Junior Tablet is licht van gewicht en makkelijk mee te nemen door jonge kinderen. De veelzijdigheid aan activiteiten en spelletjes is enorm en bovendien erg leerzaam. De tablet kun je wel een beetje vergelijken met een BMW en iPhone: eenmaal in de hand weet je al wat je moet doen zonder er over na te denken. En laat dat nou ook erg handig zijn voor jonge kinderen.

Dankzij de regelbare volumeknop is er geen last van het geluid en kan er vrolijk gespeeld worden. Na gebruik past de tablet makkelijk in een tas of in de (boeken)kast. Opgeruimd staat netjes.

Informatie

 • Ga op ontdekking en speel uitdagende spelletjes.
 • Inclusief 8 leerzame activiteiten en 4 spelletjes om woorden, letters, cijfers, muziek, de dagen van de week en nog veel meer te ontdekken.
 • Speel een leuk vraag- en antwoordspelletje met Brullie de Leeuw.
 • De buitenrand en het LED-scherm veranderen van kleur tijdens het spelen.
 • ABC-toetsenbord en 10 pianotoetsen.
 • 10 melodietjes en vele geluiden en zinnetjes.
 • Nederlands gesproken.
 • Regelbaar volume.
 • Automatische uitschakeling.

Lees ook:

Waar speelt jouw kind graag mee?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

 • wij hebben de oude tablet maar onze meid van 4 vindt hem nog steeds leuk hij is nu bij opa en oma omdat we een frozen tablet nu voor haar hebben waar meer spelletjes op zitten voor haar leeftijd.

  maar deze was ook zeker erg leuk geweest in de tijd dat zij nog baby was

 • Leuk dat ze hem hebben uitgebreid! Wij hebben de oude versie en mijn dochter van bijna 5 speelt er nog steeds vrolijk mee!

 • Één speelt graag met de auto’s en de andere met klei en dochterlief leest graag boeken dus hier verschillen ze.

 • Ik zit nog in twijfel voor ons zoontje. Het ziet er vrij stevig kidsproof uit maar soms lijkt hij wat achter te lopen in ontwikkeling, maar deze variant is misschien net te “baby” achtig. Erg lastig om iets geschikts te vinden .

 • Onze kids gaan het liefst spelen in de speeltuin, maar ik merk dat Tik Tok ook steeds meer in trek komt bij ze

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics