Thuisleven.com > Kinderen > Vtech Junior Tablet voor urenlang speel- en leerplezier.

Vtech Junior Tablet voor urenlang speel- en leerplezier.

Met de Vtech Junior Tablet is er urenlang speel- en leerplezier gegarandeerd. Deze tablet is dan niet alleen uiterst geschikt om te thuis te gebruiken maar garanderen ook een toptijd op de achterbank, in de vliegtuigstoel, tipitent, mobilehome, het vakantiehuisje, hotel en zelfs op de boot. Lees er meer over in dit artikel.

Vtech Junior Tablet.

Met de Vtech Junior Tablet maakt je kind kennis met letters, woorden, cijfers, muziek, de dagen van de week en nog veel meer in maar liefst 8 leerzame activiteiten. Ook kan je kind een vraag- en antwoordspelletje spelen met Brullie de Leeuw waarbij de buitenrand van het LED-scherm verandert van kleur tijdens het spelen. Hoe leuk is dat!

Wat vinden wij ervan?

De Vtech Junior Tablet is licht van gewicht en makkelijk mee te nemen door jonge kinderen. De veelzijdigheid aan activiteiten en spelletjes is enorm en bovendien erg leerzaam. De tablet kun je wel een beetje vergelijken met een BMW en iPhone: eenmaal in de hand weet je al wat je moet doen zonder er over na te denken. En laat dat nou ook erg handig zijn voor jonge kinderen.

Dankzij de regelbare volumeknop is er geen last van het geluid en kan er vrolijk gespeeld worden. Na gebruik past de tablet makkelijk in een tas of in de (boeken)kast. Opgeruimd staat netjes.

Informatie.

  • Ga op ontdekking en speel uitdagende spelletjes.
  • Inclusief 8 leerzame activiteiten en 4 spelletjes om woorden, letters, cijfers, muziek, de dagen van de week en nog veel meer te ontdekken.
  • Speel een leuk vraag- en antwoordspelletje met Brullie de Leeuw.
  • De buitenrand en het LED-scherm veranderen van kleur tijdens het spelen.
  • ABC-toetsenbord en 10 pianotoetsen.
  • 10 melodietjes en vele geluiden en zinnetjes.
  • Nederlands gesproken.
  • Regelbaar volume.
  • Automatische uitschakeling.

Lees ook:

Waar speelt jouw kind graag mee?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties