Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Verrassende salades voor elke dag met het boek 'Sla easy - salades' - Thuisleven.com

Mijn ouders kookten haast elke dag aardappels, groente en vlees. Ofschoon er heel wat groentesoorten zijn kun je je wellicht wel voorstellen, dat zodra je de vlees weg laat je toch het gevoel hebt haast nooit variatie te krijgen. Ik ben namelijk al vaan zeer jonge leeftijd vegetarisch. Gelukkig mocht ik er wel eens zilveruitjes bij, of augurken. Enkele keren (in het seizoen) werd er wat komkommer, paprika of zelfs sla bij geserveerd maar dat was meer een luxe dan een gewoonte. Kortom de aardappels, groente en vlees maaltijd komt mij de oren uit! Niet letterlijk gelukkig.
Sinds ik op mijzelf woon experimenteer ik dan ook om toch mijn dagelijkse portie groente binnen te krijgen. Maar toch niet afhankelijk ben van de maaltijd die me dwars zit. Kookboeken helpen mij daar enorm bij. En nu heb ik weer een nieuw kookboek ontvangen waar ik denk ik nog net iets meer plezier uit haal dan de rest.

Verrassende salades met Sla easy salades

Dit leuke kookboek staat namelijk boordevol heerlijke recepten. Niet allemaal vegetarisch, maar daar zal mijn vriend dan weer heel blij mee zijn.
Salades kunnen tegenwoordig gebruikt worden als complete maaltijdvervangers. Dat zie je terug in dit boek. Zo staat er bijvoorbeeld een recept in waarbij gebruikt wordt gemaakt van aardappeltjes. Bovendien staan er ook recepten in die je warm dient te maken. Kortom lekker hip! Niet alleen om iets voor jezelf uit te maken maar ook om vrienden, familie of bekenden uit te nodigen en eens een maaltijd te serveren.

Het boek is verdeeld over 15, 30 en 45 minuten salades wat betreft bereiding. Ook staan er recepten in voor Dressings. Op pagina 136, 137 en 138 dingen die je salade nog lekkerder maken. Bijvoorbeeld een tapenade van groene olijven & artisjok maar ook appel & kaneelcompote. Het boek sluit zich af met een register. Dit is vooral erg handig omdat je aan de titels al kunt zien waar het gerecht om draait.

Mijn mening

Zoals gezegd eet ik graag gevarieerd en de inhoud van dit boek gaat mij zeker de komende tijd helpen hier nog meer verandering in te brengen. In het boek staat ook geschreven dat je kunt experimenteren met ingrediënten. Daar houd ik zelf altijd wel van, immers is smaak een persoonlijke kwestie. De mooie foto’s uit het boek gaan mij zeker helpen om de presentatie op niveau te houden als we gasten ontvangen die blijven eten.

‘Sla easy’ is onder andere te koop bij Kosmos en Bol.com.

Lees ook:

Maak jij wel eens een salade?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen*

Geverifieerd door ExactMetrics