De musicalhit Sneeuwwitje is terug met een sterrencast! Tot en met 1 september 2024 kan ook jij genieten van de Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Laat je meevoeren door het magische verhaal, de herkenbare muziek alsook de adembenemende decors!

Volledige hoofdcast van de sprookjesmusical Sneeuwwitje

Manu Van Acker maakt zijn musicaldebuut in de rol van de lakei. Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk spelen de zeven dwergen. Eerder maakte men al bekend dat Ianthe Tavernier de titelrol van Sneeuwwitje speelt, met Michiel De Meyer als prins aan haar zijde. Karen Damen en Ruth Beeckmans wisselen elkaar af in de rol van de boze koningin. Sneeuwwitje belooft een buitengewone reis voor het hele gezin, gevuld met magie, muziek en onvergetelijke momenten!

Op 12 maart vond de voorstelling van de cast plaats in Plopsaland De Panne, waar de musical zal worden opgevoerd. De Plopsa Express nam de pers mee op een unieke reis door verschillende zones van het park. Hier werd de volledige cast geïntroduceerd. De aanwezigen werden zo ondergedompeld in de magie van Sneeuwwitje én Plopsa.

Gert Verhulst: “We brengen het tijdloze sprookje Sneeuwwitje tot leven met een cast die even betoverend is als het verhaal zelf. We nodigen jong en oud uit om deze zomer in Plopsaland De Panne de magie, muziek en onvergetelijke momenten samen met ons te beleven.”

Exclusief in het Plopsa Theater

Sneeuwwitje zal vanaf 2 juli 2024 gedurende de hele zomer exclusief te zien zijn in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Bovendien is een bezoek aan deze magische voorstelling inbegrepen voor alle gasten die tijdens deze zomer in het Plopsa Hotel verblijven.

Win 4 vrijkaarten voor de musical Sneeuwwitje

Thuisleven mag 4 vrijkaarten voor de musical Sneeuwwitje verloten onder de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel alsook onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie loopt tot en met 15-07-2024. De winnaar krijgt in de dagen erna een mail. En heeft dan 48 uur de tijd om de prijs te claimen, daarna gaat de prijs naar iemand anders.
Door deel te nemen aan deze winactie ga je automatisch akkoord met onze spelregels.

Lees ook:

Ga jij graag naar een musical?

Geverifieerd door ExactMetrics