Selecteer een pagina

In deze blog houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen rondom Studio 100. Studio 100, bekend om zijn iconische en geliefde personages zoals K3, Kabouter Plop, Mega Mindy en Bumba, blijft jong en oud verrassen met boeiende shows, spannende evenementen en innovatieve projecten. Lees verder om alles te ontdekken over hun nieuwste avonturen, aankomende shows, en andere spannende updates.

30-05-2024: K3 brengt de zomer tot leven met hun nieuwe zomersingle en clip “Zomer van liefde”

De zomer staat voor de deur en daar hoort natuurlijk een nieuwe K3 zomersingle bij! “Zomer van liefde” en de bijbehorende videoclip brengen een zomer vol zon, water en liefde tot leven. Het liedje, dat sinds gisteren overal te beluisteren is, geeft samen met de clip een voorproefje van de nieuwe film “K3 en Het Lied van de Zeemeermin,” die eind 2024 in de bioscoop verschijnt. Bovendien schitteren Hanne, Marthe en Julia vanaf maart 2025 in de gloednieuwe grote hallentour “Zeesterren.” Fans zullen “Zomer van liefde” dus nog vaak voorbij horen komen!

Hanne: “Het is weer een super leuke clip geworden, een feestje om naar te kijken. Laat die zomer maar komen!”

Marthe: “De videoclip en het liedje zijn met de zonnige en spetterende scènes het perfecte voorproefje op de zomer.”

Julia: “Het liedje blijft echt hangen en de fans zullen het nog vaak horen! In onze nieuwe film bijvoorbeeld, maar ook tijdens onze hallentour in 2025!”

De zomersingle is sinds woensdag 29 mei overal te beluisteren. Vanaf vrijdag 31 mei om 17u00 kan je de bijpassende videoclip bekijken op het K3 YouTube kanaal en Studio 100 TV.

21-05-2024: Nieuwe K3 show Zeesterren in 2025!

Na het overweldigende succes van hun laatste show ‘Vleugels’, kondigt K3 met trots hun nieuwste tour aan: ‘Zeesterren‘. Vanaf maart 2025 zullen Hanne, Marthe en Julia schitteren in een grootse show door Vlaanderen en Nederland. Deze tour vindt plaats in de grootste zalen van de Lage Landen en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel jong als oud. Met ‘Zeesterren’ neemt K3 hun publiek mee op een magische reis onder water, vol zang en dans.

Hanne“Zeesterren belooft een geweldige show te worden! Ik kan niet wachten om op het podium te staan, want zo’n grote zaal geeft enorm veel energie.” 

Julia: “Ik ben heel blij dat we volgend jaar weer op tour gaan. Dat is altijd genieten met onze fantastische cast & crew en het enthousiaste publiek.” 

Marthe“Het wordt een show voor iedereen, boordevol nieuwe liedjes uit de film, maar ook met oude klassiekers. We gaan van elke show een feestje maken!”

De K3-show wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer de meisjes een mysterieuze schelp ontdekken. Samen met het publiek en een nieuwe vriend beleef je een onvergetelijke K3-show. Kom jij meezingen, dansen en helpen zoeken naar de drie magische parels om de schelp te openen?

De nieuwe show van K3 is te zien vanaf 1 maart 2025 in
Hasselt, Utrecht, Gent, Rotterdam, Oostende, Groningen, Leuven, Amsterdam, Breda, Den Bosch en Antwerpen

K3 show Zeesterren.

17-05-2024: Bumba kondigt feestelijke nieuwe show aan: “Het Verjaardagsboek”

Bumba, de geliefde clown die jong en oud betovert, keert terug naar de theaters met een gloednieuwe voorstelling: “Het Verjaardagsboek”. Van januari tot en met mei 2025 zijn jonge fans en hun families uitgenodigd om deel te nemen aan dit kleurrijke avontuur.

“Doe je dansschoenen aan, warm je stem op en zet je leukste clownsneus op, want het is tijd om te feesten!”, aldus Studio 100. De voorstelling belooft een interactieve ervaring te worden waarbij het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen, te dansen en vooral heel veel plezier te beleven. Na afloop van de show krijgen alle jonge bezoekers de kans om een foto te maken met Bumba, wat zorgt voor een onvergetelijk aandenken aan deze bijzondere dag.

Verhaal: In deze vrolijke en feestelijke show worden de jarige Lies en Lars aangenaam verrast met een speciaal cadeau: een Verjaardagsboek. Zodra ze het boek openen, worden ze meegevoerd naar de betoverende wereld van Bumba. Samen met Bumba, Bumbalu, Bumbina en al hun vrienden uit het circus beleven ze een onvergetelijk verjaardagsfeest vol avontuur en plezier!

Bumba kondigt feestelijke nieuwe show aan: "Het Verjaardagsboek".

Lees ook:

Welk Studio 100 personage spreekt jullie het meest aan?

Geverifieerd door ExactMetrics