Oral Foam van Blue®m
Thuisleven.com > Verzorging > Mondverzorging > Oral Foam van Blue®m mondverzorging

Oral Foam van Blue®m mondverzorging

De Oral Foam van Blue®m won onlangs de prestigieuze titel “Beste Product van het Jaar 2019/2020”. Het jonge Nederlandse bedrijf dat achter deze bijzondere lijn met innovatie zuurstofproducten voor professionele mondhygiëne staat, heeft daarmee 3 jaar op rij de felbegeerde award mee naar huis genomen.

Oral Foam van Blue®m

Met alleen maar tandenpoetsen komen veel mensen er niet. Extra mondverzorging is dan ook noodzakelijk om vervelende tandartsbehandelingen te voorkomen. Juist dan is het fijn om een product in handen te hebben die even makkelijk als snel werkt. Aangezien zuurstof een positieve werking heeft (immers waar zuurstof is, zijn geen slechte bacteriën) in het proces van wondgenezing is het dan ook prettig dat deze eeuwenoude kennis is toegepast in mondverzorgingsproducten.

Oral Foam van Blue®m is gelijk vanuit de pompflacon in schuimvorm te gebruiken in de mond. Hier geeft het een fris, schoon en zacht gevoel. door de dikkere structuur werkt het nog beter in op de tandplakt biofilm en bereikt het bovendien plekjes in de mond waar de tandenborstel niet bij kan komen. Hierdoor is dit product ook ideaal voor (jonge) mensen met een beugel.

Mijn ervaring

Oral Foam
De formule bevat biologische honing van de Nederlandse Imkerij De Trap. De honing wordt gebruikt voor het zuurstof en de heilzame eigenschappen, zoals glucose-oxidase.

Als ik bij de tandarts komt dan krijg ik altijd weer te horen dat ik beter moet flossen. Flossen en ik zijn geen goed team, toch heb ik een rolletje flosdraad gekocht en ben er het laatste jaar mee aan de slag gegaan. Afgelopen keer dat ik bij de tandarts kwam kreeg ik wederom te horen dat ik beter mijn best moet doen om de tanden schoon en verzorgd te houden.
Alle moeite voor niks dacht ik.

Sinds het gebruik van de Blue®m Mondwater zónder Chloorhexedine kreeg ik eindelijk eens een compliment. En dat met minder inspanning! Volgende week woensdag mag ik weer naar de tandarts, ik heb in de afgelopen maand de Oral Foam gebruikt, ben benieuwd welk (positief) commentaar ik nu ga krijgen.

Informatie

Oral Foam van Blue®m
De Blue®m producten worden op de markt gebracht door Bluem Europe uit Zwolle en zijn verkrijgbaar bij diverse tandartsen, tandklinieken, mondhygiënisten en apotheken of je surft even naar de site Blue®m.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics