Find Balance Urtekram.
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Find Balance de parfumvrije range van Urtekram Nordic Beauty

Find Balance de parfumvrije range van Urtekram Nordic Beauty

Na een aantal geurige collecties van Urtekram was het wachten tot de parfumrije range. Find Balance is de parfumvrije range van Urtekram Nordic Beauty. Wij mogen het uittesten én een van de deelnemers aan de winactie blij maken met een zelfde setje. Snel lezen en meedoen dus!

Find Balance

De nieuwste range van Urtekram Nordic Beauty bestaat uit zeven verzorgingsproducten (shampoo, conditioner, body wash, bodylotion, handzeep, handcrème en deodorant) die de huid en het haar reinigen en voeden. Opvallend is de ingrediënten lijst. De verzorgingsproducten hebben namelijk een natuurlijke herkomst en dus geen kunstmatige stoffen. Daarnaast is deze lijn parfumvrij. Dus zeg maar dag tegen irritaties!

Find Balance Urtekram.

Goed om te weten: Ieder product draagt het ECOCERT kenmerk, wat betekent dat de producten gecertificeerd biologisch en dierproefvrij zijn. Ook heeft ieder Urtekram Nordic Beauty product een Vegan Society keurmerk en het Zero Plastic Inside certificaat. Daarnaast is de Find Balance-range Allergy Certified.

Wat vinden wij ervan?

Urtekram is al een tijdje een van de favoriete merken bij mij en mijn dochter. We hebben namelijk vaak last van huidirritaties na gebruik van andere merken. Bij Urtekram is dat haast nooit zo. Een parfumvrije collectie vinden we helemaal het einde. Zo kunnen we schoon en zonder geur de douche uitstappen waarna we onze favoriete parfum op kunnen doen zonder dat er geurencombinaties gemaakt worden.

Informatie

Find Balance is o.a. verkrijgbaar in de online en fysieke winkels van Holland & Barrett. Kijk voor meer informatie op de website van Urtekram Nordic Beauty: urtekrambeauty.com.

Lees ook:

Verzorg jij je graag met parfumvrije producten?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review/recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

59 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics