Find Balance Urtekram.
Thuisleven.com > Verzorging > Find Balance de parfumvrije range van Urtekram Nordic Beauty. (Winactie)

Find Balance de parfumvrije range van Urtekram Nordic Beauty. (Winactie)

Na een aantal geurige collecties van Urtekram was het wachten tot de parfumrije range. Find Balance is de parfumvrije range van Urtekram Nordic Beauty. Wij mogen het uittesten én een van de deelnemers aan de winactie blij maken met een zelfde setje. Snel lezen en meedoen dus!

Find Balance.

De nieuwste range van Urtekram Nordic Beauty bestaat uit zeven verzorgingsproducten (shampoo, conditioner, body wash, bodylotion, handzeep, handcrème en deodorant) die de huid en het haar reinigen en voeden. Opvallend is de ingrediënten lijst. De verzorgingsproducten hebben namelijk een natuurlijke herkomst en dus geen kunstmatige stoffen. Daarnaast is deze lijn parfumvrij. Dus zeg maar dag tegen irritaties!

Find Balance Urtekram.

Goed om te weten: Ieder product draagt het ECOCERT kenmerk, wat betekent dat de producten gecertificeerd biologisch en dierproefvrij zijn. Ook heeft ieder Urtekram Nordic Beauty product een Vegan Society keurmerk en het Zero Plastic Inside certificaat. Daarnaast is de Find Balance-range Allergy Certified.

Wat vinden wij ervan?

Urtekram is al een tijdje een van de favoriete merken bij mij en mijn dochter. We hebben namelijk vaak last van huidirritaties na gebruik van andere merken. Bij Urtekram is dat haast nooit zo. Een parfumvrije collectie vinden we helemaal het einde. Zo kunnen we schoon en zonder geur de douche uitstappen waarna we onze favoriete parfum op kunnen doen zonder dat er geurencombinaties gemaakt worden.

Informatie.

Find Balance is o.a. verkrijgbaar in de online en fysieke winkels van Holland & Barrett. Kijk voor meer informatie op de website van Urtekram Nordic Beauty: urtekrambeauty.com.

Win een Urtekram Find Balance pakket.

Wij mogen een Find Balance pakket van Urtekram verloten onder de deelnemers. Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke prijs? Laat onder dit artikel en op twee willekeurige andere blogs op Thuisleven.com een reactie achter.

Noteer 13 juli maar in de agenda want dan maken wij de winnaar bekend in de W.O.W. blog. Zie jij je naam staan in de W.O.W. blog dan mag je ons een mail sturen om de prijs te claimen. Is de prijs niet tijdig geclaimd, dan gaat de prijs naar een ander.

Lees ook:

Verzorg jij je graag met parfumvrije producten?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

52 reacties