Find Balance Urtekram.
Thuisleven.com > Verzorging > Find Balance de parfumvrije range van Urtekram Nordic Beauty.

Find Balance de parfumvrije range van Urtekram Nordic Beauty.

Na een aantal geurige collecties van Urtekram was het wachten tot de parfumrije range. Find Balance is de parfumvrije range van Urtekram Nordic Beauty. Wij mogen het uittesten én een van de deelnemers aan de winactie blij maken met een zelfde setje. Snel lezen en meedoen dus!

Find Balance.

De nieuwste range van Urtekram Nordic Beauty bestaat uit zeven verzorgingsproducten (shampoo, conditioner, body wash, bodylotion, handzeep, handcrème en deodorant) die de huid en het haar reinigen en voeden. Opvallend is de ingrediënten lijst. De verzorgingsproducten hebben namelijk een natuurlijke herkomst en dus geen kunstmatige stoffen. Daarnaast is deze lijn parfumvrij. Dus zeg maar dag tegen irritaties!

Find Balance Urtekram.

Goed om te weten: Ieder product draagt het ECOCERT kenmerk, wat betekent dat de producten gecertificeerd biologisch en dierproefvrij zijn. Ook heeft ieder Urtekram Nordic Beauty product een Vegan Society keurmerk en het Zero Plastic Inside certificaat. Daarnaast is de Find Balance-range Allergy Certified.

Wat vinden wij ervan?

Urtekram is al een tijdje een van de favoriete merken bij mij en mijn dochter. We hebben namelijk vaak last van huidirritaties na gebruik van andere merken. Bij Urtekram is dat haast nooit zo. Een parfumvrije collectie vinden we helemaal het einde. Zo kunnen we schoon en zonder geur de douche uitstappen waarna we onze favoriete parfum op kunnen doen zonder dat er geurencombinaties gemaakt worden.

Informatie.

Find Balance is o.a. verkrijgbaar in de online en fysieke winkels van Holland & Barrett. Kijk voor meer informatie op de website van Urtekram Nordic Beauty: urtekrambeauty.com.

Lees ook:

Verzorg jij je graag met parfumvrije producten?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review/recensie-exemplaar ontvangen *

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

59 reacties