Afgelopen Moederdag ben ik weer flink verwend met vele tekeningen, knutselwerkjes, een zelf gekweekt plantje en een paar cadeaus. Nu is het mijn beurt om met de kinderen een geslaagde Vaderdag te organiseren. Als het aan de kinderen ligt komt er elk jaar hetzelfde feestje: ontbijt op bed met cadeaus en de rest van de dag het gewone dagelijkse dingetje. Dit jaar zal het er sowieso iets anders uit zien aangezien we pas ’s avonds Vaderdag vieren. Daarom hebben we de keuze gemaakt om een heerlijke, mannelijke, lunch voor te bereiden (lees BBQ) waarbij de kinderen tussendoor de cadeaus zullen geven. Wat ze op school gaan maken is ook voor mij nog een verrassing, maar we hebben bij Ditverzinjeniet.nl wel al een aantal leuke cadeaus geshopt. Van goedkoop naar duur:

Onze vier Vaderdag cadeaus voor de geliefde papa.Kikkerland Noten Gummen

Deze leuke gummen van het merk Kikkerland zullen de show stelen bij onze maandelijkse spelavond met vrienden. Omdat wij niet konden kiezen tussen de walnoten (2 stuks), de pinda’s (4 stuks) en de amandelen (3 stuks) hebben we ze allemaal besteld voor het luttelige bedrag van €1,95 per setje. Laat de spelavonden maar komen met alle gezonde snacks, eens kijken of onze vrienden het verschil zullen zien…

Onze vier Vaderdag cadeaus voor de geliefde papa.Kikkerland Mini 3 in 1 schroevendraaier

Zodra wij weg gaan gebeurt het 9 van de 10 keer dat mijn partner iets ziet wat gemaakt kan worden. Niet altijd krijgt hij het makkelijk opgelost maar met zijn zakmes komt hij wel een heel eind. De kinderen en ik kunnen er elke keer weer om lachen, zeker als hij dan met zo’n brede grijns staat te lachen nadat hij het gefikst heeft. Toen we de Kikkerland mini schroevendraaier voor €3,95 zagen in de webshop, wisten we dan ook meteen dat deze een groot succes gaat zijn.

Kikkerland Telefoonhouder voor autoventilator

Wellicht valt het je al op maar wij zijn dus echte Kikkerland fans. Wat wil je ook met de leuke, handige en goedkope items? Zo ook deze handige autoventilator. Ideaal voor de Opel Zafira die een gedateerde navigatie heeft. Zo kunnen we voortaan via onze mobiele telefoon navigeren. De telefoonhouder kost €4,95 en is te bevestigen aan een ventilator.

Onze vier Vaderdag cadeaus voor de geliefde papa.Balvi Bierkoelemmer Party Time

Wij houden wel van een feestje. Maar dan wel een feestje waarbij wij zelf ook bij onze gasten kunnen zitten. Om dat voor elkaar te krijgen bereiden we van te voren alles goed voor. Zo zetten we de drinkflessen in grote bak met ijskoud water en kunnen gasten deze zelf vullen. Dat zelfde trucje deden we ook met de bierflesjes maar de losse labels die uiteindelijk in de bak dreven was toch nooit een geslaagd iets. Daarom ben ik dan ook heel enthousiast over onze nieuwe Bierkoelemmer waar een aantal flesjes met ijsblokjes in kunnen. Maar wat het past echt handig maakt is de flesopener die aan het “emmertje” bevestigd is. Geen gezoek meer om de flesopener die iedereen overal neer legt….

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics