Selecteer een pagina

Met Vaderdag in het verschiet is het weer zoeken geblazen naar het perfecte cadeau. Omdat de man des huizes wel zo’n beetje alles heeft wat hij graag wil (sportauto, vrijstaande woning, kinderen en natuurlijk een knappe vrouw…LOL) blijft er weinig over wat we hem nog kunnen geven. Aangezien we niet zo van dezelfde cadeaus geven zijn, vallen wijn, barbecue en een luxe uit-etentje dit jaar af. Maar met de gepersonaliseerde Sleutelhanger met naam van KAYA Sieraden hebben we toch weer een leuk cadeau dat papa overal voor kan gebruiken.

Gepersonaliseerde sleutelhanger met naam

De gepersonaliseerde sleutelhanger met naam is verkrijgbaar in .925 Sterling Zilver en heeft een grootte van 6 cm x 2 cm. Hierdoor is hij lekker multifunctioneel om aan een sleutelhanger te hangen maar ook aan een tas of koffer. En dat is weer lekker handig als je op reis gaat en je je koffer een persoonlijk tintje wilt geven. Dat persoonlijk tintje geven doe je door de sleutelhanger te laten graveren. De Sleutelhanger graveren kost geen geld en de gravure mag max 9 tekens per regel zijn met een maximum van 3 regels.

Om het feestje helemaal compleet te hebben krijg je de sleutelhanger in een luxe sieradendoosje geleverd zodat je deze gelijk als cadeau kunt geven. En leuk om te weten… per sieraad doneert KAYA een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia 1 week naar school kan.

Wat vinden wij van de sleutelhanger

Gepersonaliseerde sleutelhanger

Al meerdere malen zijn we een samenwerking aangegaan met KAYA Sieraden. Dat zouden we natuurlijk niet doen als we geen vertrouwen hebben in de kwaliteiten van het bedrijf. En ook nu zijn we weer positief verrast. Via een scherm zien sieraden er toch iets minder mooi uit dan in de werkelijkheid. Voor de gravure hebben wij gekozen om de naam en achternaam in klassieke letters te laten graveren. Wij hebben hiervoor gekozen omdat Tom meestal een kleine sleutelbos heeft en er niet te veel aan wilt hangen. Echter met een (zaken)trip gaat vaak een tas of koffer mee en we vonden het mooi om juist die tas of koffer een persoonlijk, toch subtiel, tintje te geven met de gepersonaliseerde sleutelhanger met naam. En dat is naar onze beleving uitstekend gelukt. Nu nog even wachten tot het Vaderdag is en onze Evi het aan haar papa kan geven.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics