Selecteer een pagina

Bij Megagadgets maak jij een fantastisch Mega Vaderdag Gadgets pakket speciaal voor jou coole papa. Ik ging je voor en vertel er graag meer over in dit artikel. Snel lezen dus.

Megagadgets

Als het aankomt op gadgets en andere nieuwe producten ben je bij Megagadgets aan het juiste adres. Megagadgets is namelijk altijd op zoek naar de nieuwste, leukste, gekste en mafste gadgets en cadeaus. Precies wat jij wilt hebben maar wat je ook goed kunt geven aan een ander. Zeker omdat gadgets leuke hebbedingen zijn uit elke prijsklasse. Je kunt het dus zo duur en goedkoop maken als je zelf wilt.

Vaderdag

Nu Vaderdag eraan komt is Megagadgets dan ook de webshop waar jij eigenlijk moet zijn. Zeker omdat je het zo goedkoop en duur kunt maken als je zelf wilt. Houdt je vader van barbecueën dan kun je een van de barbecues cadeau doen met daarin barbecue tools zoals de gouden barbecue gereedschap set en/of een bbq brandijzer.

Is je vader niet zo van de barbecue maar geniet hij meer van een goede whiskey dan is de jerrycan whiskey bar het perfecte cadeau die je uit kunt breiden met een whiskey decanter of karaf, glazen en zelfs ijsblokjes.

Geen bbq en geen whiskey voor je vader maar wel een biertje bij een voetbalwedstrijd? Dan kan hij hem zelf maken met zijn eigen bierbrouwer pakket om het vervolgens op te drinken in stijl met biersokken en andere leuke bier gadgets. Typ maar eens “bier” in de zoekbalk op Megagadgets en je kijkt je ogen uit!

Ons Mega Vaderdag Gadgets pakket voor nog geen 100 euro!

Voor ons geen thema Vaderdag pakket maar een Mega Vaderdag Gadgets pakket met van alles en nog wat erin en dat voor nog geen 100 euro! Wat zit erin?

  • Scheermesjes slijper; hierdoor gaat een scheermesje tot 6 keer langer mee. Goed voor de beurs en het milieu en jij bent verzekerd van zachte kusjes.
  • Jerrycan gereedschapset; in deze bijzondere gereedschapskoffer zitten maar liefst 22 praktische items (1 tang, 2 precisie schroevendraaiers (kruis- en platte kop), 1 platte kop schroevendraaier, 6 dopsleutels, 10 bits en 1 bithouder). Mocht je dan eens iets in elkaar gezet willen hebben weet je in elk geval bij wie je moet zijn.
  • Of je worst lust? Met de worst guillotine is dat natuurlijk wel zo handig. Tip: geef er gelijk een worst bij want hij is zo leuk dat je er ook gelijk gebruik van wilt maken.
  • Het roulette drankspel inclusief 16 shotglaasjes zorgt voor onherroepelijk veel plezier. Niet alleen leuk om de glaasjes te vullen met sterke drank, ook leuk met water wat ranja of iets dergelijk zodat de tieners in huis mee kunnen spelen.
  • De 6-in-1 Multitool bevat een zwarte pen, stylus voor de spartphone of iPad, een platte- en kruiskop schroevendraaier, een liniaal en een waterpas. De pen is zo groot als alle andere pennen en daardoor makkelijk mee te nemen.
  • De flexibele Mini Selfie Tripod is natuurlijk heel handig als je graag een selfie wilt maken. Niet alleen leuk voor je vader maar ook zo’n gadget die je gewoon graag zelf leent.
  • Met de bier sokken weet je 100% zeker dat je vader verrast zal zijn.
  • Een paraplu is altijd handig. Maar de wijnfles paraplu is echt wel de bom!

Nu nog even wachten tot het Vaderdag is en dan gaan we mijn partner flink in de watten leggen.

Lees ook:

Welke artikelen mogen er niet ontbreken in jou Mega Vaderdag Gadgets pakket?

Geverifieerd door ExactMetrics