Of je nu van wintersport, kamperen of fitness houdt, de Thule Chasm-collectie is specifiek ontworpen om jouw actieve levensstijl te ondersteunen. Deze enorm geliefde tassen zijn nu verkrijgbaar in diverse nieuwe kleuren, vervaardigd uit 100% gerecyclede materialen, zowel aan de binnen- als buitenkant. Met deze verbeteringen heeft elke avonturier een stijlvolle en tevens duurzame tassenoptie voor al hun reisavonturen.

Duurzame reisbagage voor avontuurlijke ontdekkers

Ontdek de Thule Chasm tassen nu ook in Pond Gray en Golden Brown. Deze trendy, aardse tinten passen perfect bij diverse omgevingen, waardoor ze ideaal zijn voor een veelzijdige collectie als de Thule Chasm. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten, geschikt voor zowel korte uitstapjes als meerdaagse avonturen. Dankzij de afneembare rugzakriemen, ruime openingen, stevige handvatten en gemakkelijk toegankelijke zakken bieden ze de perfecte oplossing voor allerlei soorten reizen, zowel in de natuur als in de stad.

Ontdek de nieuwe kleuren van de nieuwe Thule Chasm collectie!

Nu vervaardigd uit PFAS-vrije, gerecycleerde materialen

De upgrades aan de Thule Chasm-collectie illustreren tevens de toewijding van Thule aan duurzaamheid. Elk exemplaar wordt vervaardigd met 100% gerecycleerde materialen voor de buitenkant, het gaas en de voering. Bovendien is de waterbestendige coating op de tassen PFAS-vrij, waardoor jouw bezittingen beschermd worden tegen vocht en het milieu gespaard blijft van schadelijke chemicaliën.

Duurzaamheid

De inbedding van duurzaamheid in elk aspect van deze collectie verzekert dat deze tassen bestand zijn tegen intensief gebruik gedurende vele jaren.

De bijgewerkte collectie is verkrijgbaar in de kleuren Pond, Zwart, Olivine en Golden. De aanbevolen prijs is €279,95 voor de spinner-handbagage, €339,95 voor de rollende duffel, €139,95 voor de 40L duffel, €169,95 voor de 70L duffel, €179,95 voor de 90L duffel, €199,95 voor de 130L duffel en €129,95 voor de 26L rugzak. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:

Welke kleur spreekt jou aan?

Foto’s: Thule
#persbericht

Geverifieerd door ExactMetrics