Getest de Thule Subterra Power Shuttle.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Tassen etc. > Getest de Thule Subterra Power Shuttle

Getest de Thule Subterra Power Shuttle

Duurzamer leven betekend niet alleen consuminderen maar ook om meer zorg te dragen aan de producten die we hebben zodat ze langer mee gaan. Dankzij de Thule Subterra Power Shuttle kan ik tegenwoordig overal mijn gsm opladen zonder dat de kabels, adapters en power banks los in mijn tas of jaszak slingeren. En juist daar zit de duurzaamheid van dit product in. In dit artikel vertel ik je er graag meer over, snel lezen dus!

Thule Subterra Power Shuttle

De Thule Subterra Power Shuttle is een duurzame reistas voor je elektronica waarin jij je draagbare oplder, snoeren en accessoires op kunt bergen en vervoeren. De tas is gemaakt van duurzame materialen, voering en YKK-ritsen. Dankzij het handige formaat is het tasje makkelijk mee te nemen in een rugzak, handtas of verzorgingstas. Ook tijdens het reizen is dit tasje een ideale uitkomst. Niet alleen kun je er je kabels, adapters, oortjes en kleine persoonlijke accessoires in opbergen, ook paspoort, pen en elektronische spullen kun je met het elektronicatasje bij de hand houden.

Getest de Thule Subterra Power Shuttle.

Wat vinden wij ervan?

Het Thule tasje heeft een handige handvat waardoor je het tasje makkelijk vast kunt houden of mee kunt nemen. Zo is een andere tas dus niet perse noodzakelijk. In het tasje zitten meerdere vakjes waarin je de spullen georganiseerd op kunt bergen. Het merendeel van de spullen is zichtbaar zodra het tasje open geritst wordt, ook is er een “verborgen” vakje waar je wat in kunt opbergen. De rits van het tasje gaat bijna helemaal rond open, dat heeft als voordeel dat het tasje geheel opengevouwen kan worden, zoals bij een koffer ook het geval is.

Aan de achterkant van het tasje zien we een buiten-vak met een kleine opening. Door deze opening kan een kabeltje gestoken worden. Zo kan een powerbank aan de binnenkant van het tasje worden geplaatst en de een telefoon aan de buitenkant terwijl het kabeltje toch aan beide kanten gebruikt kan worden. Hierdoor lopen de powerbank en kabel haast geen schade op en zullen de producten langer mee gaan.

Wij zijn zeer tevreden over het model, het formaat alsook de kleur van het tasje.

Getest de Thule Subterra Power Shuttle.

Informatie

Buitenmaten (LxDxH): 21.0 x 7.0 x 14.5 cm
Binnenmaten LxDxH): 20.0 x 4.0 x 14.0 cm
Gewicht: 150 gram
Materiaal: 800D nylon

Lees ook:

Zou jij een reistasje voor je elektronica willen?

Foto’s: Miranda de Jong

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics