Ook douchen en badderen met wasgel kan duurzamer. De Naïf Reinigende Wasgel voor Baby en Kids reinigt mild en voorkomt een droge huid en dat met natuurlijke ingrediënten zoals katoenzaadolie en plantaardige glycerine.

Naïf Reinigende Wasgel

Aangezien water de huid kan uitdrogen, is het verstandig om (zeker bij jonge kinderen) een verzorgende product te gebruiken. Naif gebruikt in dit product een afgeleiden uit kokosolie voor een subtiele schuim.

De Reinigende Wasgel van Naïf is niet nieuw, de verpakking daarentegen is wel vernieuwd. Zo is er nu een extra grote fles, met handige pomp welke je kunt navullen met navulverpakkingen. Dankzij die navulverpakkingen gebruik je minder plastic en dat zorgt op zijn beurt weer voor minder CO2 uitstoot én minder afval. Zodra je één navulverpakking gebruikt bespaar je maar liefst 76% plastic!

Gebruik

Breng een kleine hoeveelheid aan op de babyhuid. Daarna goed afspoelen en afdrogen! Werkt zowel onder de douche als in bad.

Naif Reinigende Wasgel voor Baby en Kids.

Wat vinden wij ervan?

De Naïf Reinigende Wasgel voor Baby en Kids heeft een heerlijke, subtiele geur. Hij schuimt zachtjes als je hem in de handen neemt en ermee wrijft. Meer schuim kan makkelijk gecreëerd worden in een loofa.

De pomp, pompt maar een beetje wasgel en dat is genoeg voor (dagelijks) gebruik. De inhoud van de flacon gaat dan ook lekker lang mee. De navulverpakkingen zijn precies genoeg om een flacon mee na te vullen.

Informatie

Naïf Reinigende Wasgel voor Baby en Kids
Gemaakt van natuurlijke ingrediënten
Vegan
Dermatologisch getest
Zeepvrije wasgel met fris katoenzaad extract
Geen SLES, microplastics en siliconen
Met milde Naïf geur – zonder de 26 meest voorkomende allergenen
Voor zachte, goed doorkambare haren
Veilig en mild voor de ogen
Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland

Lees ook:

Welk verzorgingsmerk gebruik jij graag voor je kleintje?

Foto’s: Miranda de Jong

Geverifieerd door ExactMetrics