Thuisleven.com
Mineral Care- Facial Mud Mask
Thuisleven.com > Verzorging > Gezichtsverzorging > Mineral Care- Facial Mud Mask

Mineral Care- Facial Mud Mask

Na een zware dag mag je als vrouw zijnde echt jezelf wel even verwennen. Sterker nog als je maar door blijft rennen om alles te regelen doe je daar jezelf en uiteindelijk ook je omgeving te kort aan. Toch is de agenda van iedereen tegenwoordig erg vol en zit een avondje er tussenuit niet altijd in. Maar een half uur of uurtje badkamer tijd met onder andere een Mineral Care Elements Face Mud Mask moet toch wel te regelen zijn, toch?

Mineral Care Elements Face Mud Mask

Waar ik zelf heel erg van kan genieten is een goed boek, een lekker warm bad en overheerlijke verzorgingsproducten voor het gehele lichaam, uiteraard binnen het bereik van een scheermesje want was is er nou lekkerder dan een zachte en gladde huid als je eenmaal uit gebadderd bent?

Maar ook het gezicht, dat toch veel te leiden heeft, mag met regelmaat verwend worden met bijvoorbeeld een maskertje. Het Mineral Care Elements Face Mud Mask is een intensief reinigend en revitaliserend masker dat geschikt is voor elk huidtype. Ideaal! De samenstelling is gebaseerd op mineraalrijke Dode Zeemodder en de absorberende en diep reinigende kleisoort Kaolien. Het masker verwijdert onzuiverheden en verfijnt de poriën. De toevoeging van algenextract voedt en remineraliseert de huid, glycerine beschermt de natuurlijke vochtbalans en laat de huid zacht, glad, comfortabel en ontspannen aanvoelen.

Hoe te gebruiken?

Gebruiksaanwijzing voor een ontspannen avond (ook goed te doen als je partner van huis is en je kinderen in bed liggen):

  1. Alle benodigdheden binnen handbereik klaar leggen (neem ook een extra handdoekje en 2 washandjes erbij en denk aan een glas water of iets dergelijke)
  2. Voor je uitgebreid gaat badderen even jezelf afspoelen en alles glad scheren. Daarna het bad schoon spoelen zodat je in het schone water ligt.
  3. Een aangename temperatuur van het water in stellen, kies niet voor een te warm bad dit is niet goed voor je huid.
  4. Kies voor een lekkere badschuim, een badparel, badolie of wellicht badzout
  5. Neem wat van het maskertje en verdeel dit zo gelijkmatig over het gezicht als mogelijk is (niet te dicht bij de ogen en neus)
  6. Pak het boek erbij en geniet minimaal 7 minuten van de rust. Ook je ogen sluiten en luisteren naar de rustgevende muziek op de achtergrond zal wonderen doen.
  7. Zodra het maskertje na de 7 minuten goed ingetrokken is mag je dit eraf halen, als je nog langer wilt nagenieten van het bad dan haal je met de washandjes het maskertje eraf (niet tussendoor schoonmaken in het water, vandaar het extra washandje) en droog je huid na met het kleine handdoekje. Mochten er toch nog wat kleine restjes op je gezicht achter gebleven zijn dan kun je dit zodra je helemaal uit gebadderd bent nog eraf halen.
  8. Nadat je helemaal klaar bent spoel je jezelf nog even af met de douche, indien mogelijk en daarna dep je je huid droog.Geniet eventueel nog lekker na op de bank met een romantische film terwijl de kaarsjes op tafel aan staan.

Informatie

Mineral Care Elements Facial Mud Mask is te koop voor €28,50/100ml bij o.a. mineralskincosmetics.nl  in het doosje zit een gebruiksaanwijzing toegevoegd + informatie over het product.

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • dit lijkt mij zo een lekkere verwennerij voor jezelf, wil ik zeker eens proberen. Op een regenachtige dag als je geen bezoek verwacht, filmpje aan en me-time mezelf pamperen…

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics