Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Gezichtsverzorging > minerale make-up van IDUN Minerals

minerale make-up van IDUN Minerals

Het liefst ga ik “naturel” door het leven wat betreft make-up. Wat ik dan gebruik, moet natuurlijk wel goed blijven zitten de rest van de dag. Ook vind ik het belangrijk dat ik er geen allergische reacties van krijg. En ik denk dat veel vrouwen dat geheel met mij eens zijn. Met de minerale make-up van IDUN Minerals hoef ik mij daar ook geen zorgen meer over te maken

Gezuiverde minerale make-up

Indien je een gevoelige, hyper-allergische huid hebt of je bent lenzendragen kun je al snel een probleem hebben met make-up. De IDUN Minerals zijn producten, ontwikkeld door een team van vooraanstaande wetenschappers en huidexpert, bestaande uit 100% puur gezuiverde minerale make-up. En juist daardoor geschikt voor alle huidtypes. De collectie bestaat uit minerale poeders, vloeibare foundations, concealers, blushers, bronzers, lipglosses, lipsticks, oogschaduwen, mascara’s, oog-en wenkbrauwpotloden, nagellakken en luxe make-upkwasten.

IDUN Minerals Primer Iris

Ofschoon ik erg gecharmeerd ben van de naam, immers heet mijn dochter ook Iris, is de werking van de primer ook een topper eerste klas. De primer is, niet alleen heel erg zacht, maar ook makkelijk om aan te brengen. Als je via het pompje wat van de primer op je sponsje spuit merk je al snel dat de kleur grijs is. Dat komt vanwege de toevoeging van houtskoolpoeder, deze helpt om bacteriën op de huid te verminderen. Het is daarom niet alleen een perfecte basis van je make-up. Zodra je de primer uitsmeert zie je hier overigens niks meer van.

Leuk om te weten: Iris was de Griekse godin van de regenboog, hetgeen verwijst naar het feit dat deze primer onder iedere kleur foundation kan worden gebruikt.

IDUN Minerals Priming & Blothing Dual Sponge

Toen ik deze spons uit de verpakking haalde stond ik wel even raar te kijken, door de siliconen-zijde. Leuk al die moderne en hippe snufjes maar wat moet je ermee? Nou eigenlijk heel simpel de siliconen-zijde van de spons is ideale applicator voor de Iris Primer of voor vloeibare foundations. De andere zijde van de spons, de blottingzijde, helpt je gedurende de dag om het overtallig talg weg te deppen zonder je make-up te verstoren. Zeker op feestjes waarbij je maar een klein tasje bij je hebt is dat wel is dat ideaal. Nog niet gesproken over de dagen waarop je geen tijd hebt om je make-up steeds bij te kunnen werken. Deze spons is daarom een zeer slimme 2-in-1 make-uptool die ik niet meer wil missen in mijn make-up tas.

IDUN Minerals Magna Lengthening Mascara Black

Persoonlijk vind ik een mascara toch wel een van de basis behoeftes als het aan komt op make-up. Met een goede mascara geef je je ogen net die extra boost wat ze goed kunnen gebruiken. En wat ik vooral handig vind, het kan nog zo warm. koud, droog of nat zijn, een mascara blijft altijd zitten. Als je dan al een mascara gebruikt wil je er natuurlijk wel eens die je wimpers ook daadwerkelijk meer lengte en volume geven. Met de mascara van IDUN Minerals zit je daarmee aan het juiste adres. Deze intense zwarte mascara zorgt moeiteloos voor ongekende lange en volumineuze wimpers. Dankzij de milde samenstelling is de mascara geschikt voor iedereen.
De mascara is makkelijk aan te brengen dankzij het kleine mascaraborsteltje. Je kunt hier bovendien goed de kleine wimperhaartjes eenvoudig mee bereiken. De intensief verzorgende, crèmige en 100% vegan formule is ophthalmologisch getest en is ontwikkeld op basis van minerale pigmenten.

Idun Minerals Perfect Eyebrows

Ook aan de wenkbrauwen is goed gedacht. De nieuwe IDUN Minerals Perfect Eyebrows Fiber Infused, Voluminizing Tinted Brow Gels zijn speciaal ontwikkeld om met slechts één product professioneel gedefinieerde wenkbrauwen te creëren. Door het kleine en smalle borsteltje kun je heel eenvoudig je wenkbrauwen van een mooi en gelijkmatig kleurtje voorzien en het goed in model brengen. Na het aanbrengen blijven je wenkbrauwen de hele dag perfect in vorm. IDUN Minerals Perfect Eyebrows is verkrijgbaar in 3 natuurlijke tinten, te weten light, medium and dark. Het is dan ook een ware statement voor je wenkbrauwen.

De producten van IDUN Minerals zijn verkrijgbaar bij diverse G&W Winkels, professionele schoonheidssalons en huidverbeteringspraktijken.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics