Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Spa > Wellness weekend, even tijd voor ons samen

Wellness weekend, even tijd voor ons samen

Die week weg in de winter bleek een schot in de roos achteraf. We hadden namelijk een luxe verblijf geboekt met sauna in het huisje!

Sauna aan huis

Leuk hoor zo’n week op een vakantiepark, maar je rent de hele dag achter de kinderen aan. Ze willen alleen maar zwemmen, bowlen of een uitstapje maken. En na kinderbedtijd zit je toch in het huisje. Iedere ochtend, terwijl de kinderen rustig wakker worden, nemen wij samen een lekkere sauna. Op het vakantiepark bij de receptie hebben we lekkere etherische olie gekocht, echte verwennerij. Daarna even onder de douche afkoelen en de dag ligt fris voor ons. Op deze manier hebben wij ook een beetje vakantie en veel meer energie. Zelfs die beginnende verkoudheid krijg ik onder de knie. Thuisgekomen missen we die dagelijkse sauna wel. De kinderen zijn nog ruim een week vrij van school en na de vakantie pakken we de draad weer vol gas op.

Het vakantiegevoel vasthouden

We proberen dit keer uit alle macht ons vakantiegevoel vast te houden. We hebben zo genoten saampjes. Het is januari, dus fris buiten. Binnen maken we het behaaglijk en steken de kaarsjes aan. In mijn kerstpakket zit een deken, die ligt nu standaard op de bank. Heerlijk samen een filmpje kijken onder het dekentje. Toch blijft er iets aan ons knagen en dan komt het hoge woord eruit. We missen de sauna. Nu kunnen we natuurlijk een sauna bezoeken tijdens schooltijd, maar ik heb een veel beter idee.

Zullen we een wellness weekend boeken?

En waarom ook niet. De kinderen gaan op kamp en we waren al op zoek naar een leuk tijdverdrijf voor ons samen. We wilden gaan fietsen, maar een wellness weekend zou een uitkomst zijn. Lekker samen genieten. En trouwens, we kunnen overdag ook fietsen als we een bestemming in een mooie regio uitkiezen. Dat moet helemaal geen probleem worden, want een wellness weekend wordt door het hele land aangeboden. Sterker nog op minder dan twee uur van huis. Dat scheelt veel reistijd en betekent meer tijd om te ontspannen. Is het al bijna zover?

Lees ook:

Wat doe jij graag samen met je partner om te ontspannen?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics