Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Lovea Natura Douchegel en Shampoo's - Thuisleven.com

Met twee meiden en drie jongens in huis merk ik dat er toch heel wat producten rond slingeren in de badkamer. Dan nog niet over al mijn spullen gesproken. Want waar het bij de jongens ophoud met verzorging- spullen gaat het bij mij nog wel een stukje verder met alle vrouwen dingetjes (denk aan make-up). De laatste maanden probeer ik die uitgebreide collectie toch behoorlijk te voorkomen. Niet alleen omdat ik degene ben die alles steeds kan opruimen, maar ook omdat we tegen heel veel spullen niet kunnen (allergie). Ik ben dan ook altijd heel erg blij als er een product voorbij komt mét geur en die voor ons huidvriendelijk zijn, zoals Lovea nature.

Lovea Shampoo’s

Je haren wassen hoort erbij. En hoe kun je dat nou beter doen dan met een shampoo die 100% vrij van sulfaten, siliconen en parabenen? Niet, is het antwoord.  Gelukkig mag ik mijzelf zo gelukkig noemen deze twee varianten te mogen testen. Al voor gebruik weet ik dat de Coco Paradise een succes is, ik ben namelijk gek op kokos geur. En ja hoor, deze variant ruikt heerlijk mild en naar kokos. Jammie!
De menthe céleste is wel even wennen als je de kokos geur gewend bent. Zeker geen afvaller in de race te noemen, maar ik vind het meer iets voor mijn stoere mannen.

Lovea Douchegels

Pina Colada, Tequila, Margarita en Cosmopolitan zijn namen die toch wel erg zomers aanvoelen. Elke keer weer als je deze douchegels gebruikt zul je je even terug wanen naar je (strand) vakantie. Juist daarom zijn deze douchegels ook ideaal in de herfst, winter en lente. Vooral als je even een winters dipje hebt en verlangt naar de zomer. Afijn ook de douchegels zijn 100% vrij van sulfaten, siliconen en parabenen. Dat is natuurlijk goed nieuws voor IEDEREEN!
Ook erg handig, de douchegels zijn geschikt voor het gehele gezin. Dat scheelt weer een hoop opslagruimte (ook als je wel op vakantie gaat). Maar wat vooral fijn is is de uitgebreide collectie van Lovea Nature Douchegels. Want iedereen heeft toch wel zijn eigen favoriet.

Lovea shampoo en douchegel4

Onze mening

De Piña Colada was al favoriet, alvorens de meiden er überhaupt aan geroken hadden. Dit komt natuurlijk omdat de jongste meid een echte K3 liefhebber is en het liedje “Pina Colada” al haast grijs gedraaid heeft. Ook de andere geuren worden in gebruik genomen. Met een groot gezin zijn er natuurlijk ook verschillende smaken en dat zie je terug in het gebruik van de flacons. Ze worden namelijk allemaal in gebruik genomen. Elke keer weer als ik de badkamer op kom, nadat iemand zich heeft gewassen, is het weer een groot feest. Want de geuren zijn heerlijk verschillend. Van zachte kokos geur tot en met een heerlijke pittige citroengeur. Bovendien vind ik de flacons een kleurrijke aanvulling op de badkamer. De kleuren mogen wel weliswaar zeer divers zijn, door gelijke flacons bied het toch rust en een hoop kleur in onze vrij witte badkamer. Deze gaan wij dus zeker de komende tijd nog met veel plezier gebruiken!

Wat zijn Sulfaten?

Sulfaten zijn detergenten, oftwel reinigers, die een ontvettende werking hebben. Sulfaten komen in verschillende soorten en maten, en kunnen variëren van zeer agressief tot zeer mild. Hoe agressiever het sulfaat, hoe ontvettender en reinigender hij werkt; echter, de kans op huidirritaties neemt hierbij ook ook toe.

Wat zijn Parabenen?

Parabenen zijn synthetische conserveermiddelen, die vooral tegen schimmels, maar ook tegen bacteriën werken. Rondom Parabenen is veel ophef geweest, nadat deze werden terug gekomen bij vrouwen met borstkanker. Echter is dit nooit bewezen en ook lastig te bewijzen aangezien er ook in eten wel eens Parabenen zitten. Parabenen zijn echter niet als schadelijk bevonden, zolang er maar genoeg zuurstof is die de Parabenen kunnen afbreken. Wel kunnen mensen hier huidirritaties van krijgen.

Lovea shampoo en douchegel4

Wat zijn Siliconen?

Siliconen zijn synthetische stoffen die opgebouwd zijn uit een ketting van zuurstofatomen en siliciumatomen. Siliconen laten een dun laagje achter dat de huid een beetje afsluit. Het kan daarom zijn dat sommige mensen hierdoor een “probleem” huid krijgen. Hierbij kun je denken aan acné. Het is dan ook raadzaam om te kijken hoe jouw huid hier op reageert. Echter Siliconen vrije producten zijn natuurlijk altijd positief voor je huid.

Lovea Nature Douchegels zijn verkrijgbaar voor € 5,49/250 ml. Voor meer informatie is er de website www.lovea.nl 

Lees ook:

Ben jij al bekend met de Lovea Nature producten?

* Voor dit artikel heb ik een recensie-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics