Thuisleven.com
‘Mijn favoriete parfum’- Anke van Into Anke’s Mind #9
Thuisleven.com > Verzorging > Parfum > ‘Mijn favoriete parfum’- Olympéa Anke van Into Anke’s Mind #

‘Mijn favoriete parfum’- Olympéa Anke van Into Anke’s Mind #

Parfum, voor de één gewoon een luchtje, voor de ander een luxe artikel. Wat is nu eigenlijk mijn lievelingsparfum? Dezelfde vraag stel ik in Bloggersland en de serie ‘Mijn favoriete parfum’ is vanaf heden wekelijks te lezen. Met deze week de bijdrage van Anke van Into Anke’s Mind.

Olympéa van Paco Rabanne

Mijn favoriete parfum is zonder twijfel Olympéa van het merk Paco Rabanne. Ik heb deze ontdekt door een vriendin. Zij had Olympéa al gekocht en toen ik bij haar langs ging liet ze de parfum aan mij zien. Ik was direct verkocht door de geur en besloot deze dus ook te kopen. Nu gebruik ik het eigenlijk overal en kan ik niet meer zonder het luchtje.

Beleving

Door deze parfum voel ik me ook veel zekerder als ik over straat loop. Ik vind dat de geur zelf al zelfvertrouwen uitstraalt. Ook de verpakking vind ik super leuk! Het is een roos doosje met 2 witte vleugels op. Voor mij lijkt het het teken van een engelengeur. Gisteren nog kreeg ik de opmerking dat ik een lekker ruikende parfum op had. Dat is altijd fijn om te horen natuurlijk.

Vertrouwd of zoekende

Tegenwoordig gebruik ik bijna elke dag Olympéa maar ik heb wel nog andere parfums op mijn kast staan die ik af en toe gebruik. Het is wel de eerste parfum die ik van dit merk koop maar ik ben er heel tevreden van!

Olympéa van Paco Rabanne kopen of krijgen?

Ik heb Olympéa gekocht bij Ici Paris XL in Antwerpen. Ik ben echt heel blij met de parfum en ik denk dat het nog lang mijn favoriete parfum zal blijven!

Lees ook:

Ben jij ook wel eens door een vriendin getipt op een parfum?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics