Thuisleven.com
Giordani Gold Notte- Oriflame
Thuisleven.com > Verzorging > Parfum > Giordani Gold Notte- Oriflame

Giordani Gold Notte- Oriflame

Of mijn man een Eau de Toilette (Giordani Gold Notte van Oriflame) wil testen, is de vraag. Jazeker, want dan kan ik ook mee beoordelen, de vrouw bepaalt natuurlijk of het lekker ruikt ander gebruikt hij het zeker niet 😉

Giordani Gold Notte van Oriflame

Het flesje van Oriflame zit in een mooi stevig doosje verpakt met daarop het merk. Het flesje bevat 75ml. Stevig flesje met grote robuuste dop. Staat wel stoer in de badkamer! Natuurlijk even op onderzoek uitgegaan op het world wide web 🙂 Kom dan uit op de site van Oriflame. Daar staat dit luchtje beschreven met de volgende tekst:

Levendig, fris en verrassend – Giordani Gold Notte symboliseert de charimatische aantrekkingskracht van de man die het leven viert. Sprankelende noten van Italiaanse citrusvruchten fuseren met een luxe, mysterieus akkoord van zwarte vetiver voor een geur die mannelijke elegantie tot in de puntjes uitdraagt.

Onze mening over Giordani Gold Notte

We gaan het uitproberen! Na de eerste snuf aan het flesje valt het me op dat het een vrij zware en aanwezige geur is. Als je er veel van opspuit overheerst het erg naar mijn idee. Nadat we gesprayd hebben geven we het even de tijd om op te drogen.

Giordani Gold Notte- Oriflame

Ik vind het zeker een verrassende geur, een vleugje zoet van de citrusvruchten ruik ik zeker. Ik denk dat het een prima luchtje is voor de actieve (zaken)man die geniet van zijn drukke bestaan en toch lekker wil blijven ruiken!

Lees ook:

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics