Lenor wasmiddel- Radiant Water Lilly
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Wassen & drogen > Lenor wasmiddel- Radiant Water Lilly

Lenor wasmiddel- Radiant Water Lilly

Afgelopen week kreeg ik onverwachts een pakketje van Jumbo-Supermarkt binnen. Ik had me namelijk aangemeld bij de Jumbo Testmarkt om de Lenor wasmiddel – Radiant Water Lily (t.w.v. €6,95) te testen en ik was een van de gelukkigen. Met vier kinderen hoef ik natuurlijk niemand te vertellen dat ik bijna dagelijks mijn wasmachine aan heb staan. En dus nam ik de flacon na het lezen van de bijgevoegde brief mee naar de wasmachine en vulde die zoals ik dat normaal ook zou doen. De blauwe was was aan de beurt en ik weet dat daar altijd broeken tussen zitten met gras- en zandvlekken.

Hoeveelheid Lenor wasmiddel

Ik gebruik normaal gesproken ongeveer 50ml hoofdwasmiddel voor een wasbeurt aangezien te veel gebruik van het middel onnodig is en bovendien niet lonend voor de beurs is en het milieu. Als ik naar de de achterkant van de Lenor flacon ga kijken staat hier de gebruiksinformatie van het wasmiddel. Als ik uitga van gemiddeld water (kalk gehalte) en van niet hardnekkig vuil dan zou ik uitkomen op 70ml wasmiddel. Omdat ik een wasmachine heb waar 7 kilo was in kan zou ik van dit product 25ml meer moeten nemen. En kom ik uit op 95ml wasmiddel, dat is maar liefst 45ml meer dan ik normaal gebruik! Ik zit dus een beetje in een dilemma en besluit om het middel 2 keer te testen. Eenmaal met de aangeduide hoeveelheid op de verpakking en eenmaal zoals ik normaal was. En wat schetst mijn verbazing? De was komt er bij beide wasbeurten even schoon en fris uit.

Tip

Mijn tip is dan ook om te kijken naar de aanwijzingen op het product maar eens te spelen met de maatbeker. Met elke keer gebruik iets minder van het product erin te stoppen tot je door hebt wanneer het niet meer fris en fruitig eruit komt. Mocht je echt hele vuile was hebben is het ook lonend om dit voor te behandelen.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Hoi Miranda , inderdaad ,
    de aangeduide hoeveelheid die op de verpakkingen staat is veels te veel .
    De installateur zei mij eens ,
    dat te veel waspoeder niet alleen belastend is voor de portemonnee en het milieu ,
    maar ook de machine en het wasgoed niet ten goede komt .

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics