Thuisleven.com
Klok afwasmiddel winnen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > Klok afwasmiddel Original en Xtra Care

Klok afwasmiddel Original en Xtra Care

In deze tijd waarin je vaker je handen wast merk je dat ze mogelijk wat droger worden. Gebruik daarom voor de vaat een afwasmiddel dat mild is voor je handen. Bijvoorbeeld Klok Original of Xtra Care die beide op effectieve wijze de vaat reinigen en zacht zijn voor je handen. Ze zijn ook nog eens ecologisch verantwoord.
Het grote voordeel van een neutraal afwasmiddel zoals Klok is dat je de vaat glanzend schoonmaakt en de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Doordat er geen parfums en kleurstoffen zijn toegevoegd zijn de Klok afwasmiddelen zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. Ze zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Informatie

Klok afwasmiddelen zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via klok-eco.nl. Flacon Klok Original 500 ml € 1,19. Klok Xtra Care 500 ml € 1,29. Flacon 1000 ml € 2,39. Met het doseringsadvies kun je met één flacon à 500 ml tot honderd keer afwassen. Klok afwasmiddel bevat 0% parfum en 0% kleurstof.

Over Klok

Het vertrouwde en Nederlandse Klok merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar. Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel.

Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Zo zijn alle Klok producten voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De beoordeling van producten door de Stichting Keurmerk Huidfonds geschiedt door een commissie van dermatologen en andere deskundigen.

EU Ecolabel.

Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op Europeesecolabel.

Asthma Allergy Nordic label.

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Informatie: Asthmaallergynordic.

Klok afwasmiddel

Lees ook:

Gebruik jij Klok afwasmiddel?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

58 reacties

 • Lijkt me super, ik heb een heel erg allergische dochter. De eerste keer dat zij ging afwassen waren haar handen 3 dagen lang jeukerig.

 • Ik loot dolgraag mee omdat ik zeer gevoelig ben voor parfum en allergenen en dit een mooie kans zou zijn om kennis te mogen maken met deze huid en milieuvriendelijke Klok Extra Care wasmiddel te meer omdat ik alles nog met de hand!! afwas! Ik reageer zo nog bij 2 blogs en duimen maar..

 • Graag maak ik kennis met dit product.
  Tot nu toe gebruik ik een ander afwasmiddel, het afwasmiddel van Klok heb ik nog nooit gebruikt.

 • Ik ben wel bekend met het Klok wasmiddel, maar het afwasmiddel ken ik nog niet. Zal ideaal zijn in het gebruik voor mijn gevoelige droge handen en beter voor het milieu!

 • ik ken Klok helemaal niet… bestaat dat al lang? Met een zoontje met astma-problemen ben ik wel benieuwd!

  zonnige groeten!

 • Dit wil ik ‘zo graag’ proberen.
  Heb weer aan alle kanten uitslag.
  En mijn handen ‘roepen’ “zachter-zachter”.. Goed dat ik geen handen mag geven nu.

 • Verantwoord en huidvriendelijk dat is zo fijn aan Klok. Ik heb het wasmiddel regelmatig gebruikt en bevalt prima

 • Hier in huis nog helemaal geen ervaring Klok. Ik ben wel heel erg benieuwd. In een gezin met 4 kids hebben we nog wel eens een afwasje, dus wij proberen de klok graag eens uit!

 • ik doe graag mee, ondanks dat we een vaatwasser hebben zijn er nog genoeg dingen die ik toch graag met de hand afwas, mooi dat dit op een verantwoorde manier kan.

 • Afwas afwas… Oh als ik er toch eens af was. Want het afwasmiddel zorgt voor jeuk en rode plekken. Ik kan dat toch niet langer trekken?! Maar de borden en kopjes stapelen zich eeuwig op. Dus deze winactie is super top!!! Ik wil ontdekken of mijn gevoelige huid. Het met Klok afwasmiddel wel houdt uit. En van die nare klus een feestje maakt. Waarbij ik als afwasser zelfs vermaak. Met mooie bubbels van Klok en de radio aan. Kan ik er zeker tegenaan. Hoop te winnen en mijn glazen te laten glanzen. Terwijl ik met de heupen losje mee doe dansen 😀

 • Afwassen is bij ons altijd een gezellig half-uurtje. Vaak is het dan om de beurt even kletsen met elkaar en is het werk zo gedaan.
  Ik doe graag mee voor een afwasmiddel van Klok. Zes flessen geven heel wat gezellige uurtjes!

 • Op deze manier is afwassen vriendelijk voor de huid, maar ook voor het milieu! Ik ken Klok van het wasmiddel en dat is een prima reiniging!

 • Altijd fan van de Klokwinacties.
  Ondanks dat ik een vaatwasser heb, doe ik de kleine afwasjes met de hand.
  Een ontspannende bezigheid en alles weer snel glad en schoon.
  Niets liever zou ik het willen doen met de Klok afwasmiddel goed voor het milieu en als extra present zacht voor de handen. Ik doe mee met deze leuke winactie!

 • Ik weet niet of het door de overgang komt maar het laatste jaar heb ik regelmatig last van “jeuk” en ik heb het vermoeden dat dit komt door deo’s, verzorgingsproducten en wasmiddelen. Ik ben bezig om het uit te zoeken en voor mij nieuwe producten aan het uitproberen dus een product dat huidvriendelijk is, is zeer welkom. Alles om de overgang zo vrolijk mogelijk door te komen.

 • Leuke actie! Het wasmiddel van Klok gebruiken we al met veel plezier, ik ben nu ook heel benieuwd naar dit afwasmiddel.

 • Klok afwasmiddel ken ik al, superfijn afwasmiddel wat goed is voor het milieu én voor de portemonnee, dus ik doe mee 😉

 • Hier wordt ook gewoon dagelijks met de hand afgewassen. Met z’n tweetjes is dat in een kwartiertje gepiept/klaar. Kan niet werken met huishoudhandschoenen aan. Dus een afwasmiddel moet za ht zijn voor mijn banden. EN de vaat ook goed schoonmaken en ontvetten.
  KLOK is perfect. Die daarom heel graag mee.

 • Met Klok krijg ik een schone vaat,wat niet te kostte gaat van de huid van mijn handen.Want klok is zacht voor mijn handen.

 • Fijn ik let erg op wat ik koop dus zou graag kans maken.

  Ik kon onlangs de uitslagen van een winactie niet vinden op die pagina?

  Superleuk dat jullie dit mogelijk maken en succes voor alle deelnemers!

 • Goed voor je huid en goed voor het milieu: een winwinsituatie. Gebruik sinds kort ook Klok voor de was. Werkt prima, de was wordt lekker schoon. En een voordeel: de meeste wat milieuvriendelijkere producten zijn erg prijzig waardoor je snel weer toch de goedkopere minder vriendelijke pakt. Maar Klok is fijn geprijst.

 • Goed voor de vaat en goed voor je handen, ik ben direct enthousiast! Ik wil dit afwasmiddel graag een keer proberen.

 • Doe de afwas nog steeeds met de hand, ook vanwege het milieu, afwasmachines verspillen zoveel extra water, zonde wat een verspilling, wil uiteraard ook graag het Klok afwasmiddel uitproberen. Extra fijn dat het milieu vriendelijk is.

 • Owww thuis gebruikten we ook altijd klok zelf gebruikende het sinds kort ook huid vriendelijk is een meer dan voordeel want de huid word er niet beter om met al het extra gewas en gedesifecteer

 • Ik ken Klok nog niet, maar doe graag mee omdat het zo huidvriendelijk is. Ik heb zelf heel gevoelige handen/huid en ik doe daarom heel graag mee. Ik ben erg benieuwd naar dit product.

 • Dat is fijn zonder parfum! Zeker in de winter zijn mijn handen al zo gevoelig en droog, en nu we nog vaker handen wassen nog meer. Dan wil je zeker niet door het afwassen nog meer last van je handen krijgen

 • Mijn moeder gebruikte ook altijd Klok wasmiddel , schoonmaakmiddelen en afwasmiddel.
  60 jaar geleden had je veel minder merken dan in deze tijd.
  Het lijkt me fijn om klok ook weer te gaan gebruiken.
  Zij was er altijd tevreden over, ik straks misschien ook wel en wil ik nooit meer een ander merk gebruiken. Minder schadelijk voor het milieu is ook een pre!
  Ik volg bloglovin en loot graag mee.

 • Ik was al 33 met de hand af. Dit afwasmiddel heeft respect voor het milieu en de huid , Dat zal afwassen niet leuker maken maar dan ben ik wel meer verantwoord bezig

 • Mijn oma gebruikte al Klok was- en reinigingsmiddelen en het afwassen deden we al kletsend altijd samen! Mijn handen zijn erg gevoelig voor chemische produkten maar #Klok stelt me nooit teleur! Graag loot ik mee hoor Thuisleven want met een heerlijk schone blinkende vaat mag ik mijn gevoelige huid heel gelukkig prijzen!

 • Super om te lezen . Ik heb de original wel eens geprobeerd en deze gaat inderdaad goed icm mijn astma en reactie op parfums. Ik ben erg benieuwd naar de extra care versie & maak graag kans. Ik ga zo even bij de andere blogs reageren

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics