Thuisleven.com
Klokbox
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Wassen & drogen > Lekker fris het voorjaar in met de Klokbox

Lekker fris het voorjaar in met de Klokbox

Klok was- en reinigingsmiddelen: ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid.
Met de voorjaarschoonmaak begint de lente. Het hele huis is weer toe aan een lekkere opfrisbeurt: de badkamer, de keuken, de woonkamer en de slaapkamers. Met de producten van Klok pak je alles grondig aan en zorg je ervoor dat je huis weer helemaal spik en span wordt. Ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid.

Klok is het ecologische merk voor was- en reinigingsmiddelen. Het Nederlandse merk garandeert al meer dan honderd jaar vertrouwde kwaliteit, waarbij het milieu en de huid optimaal worden gerespecteerd. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is.

Wat zit er in de Klokbox

De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online. Met de Klokbox, die je in de webshop kunt bestellen, maak je voordelig kennis met het assortiment van Klok. Consumentenadviesprijs € 19,99 (normaal € 27,23) en geen verzendkosten.

De Klokbox bestaat uit de volgende Klok-producten:

 • waspoeder wit
 • pow(d)er dose kleur
 • vloeibaar wasmiddel Kleur
 • afwasmiddel 500ml
 • vaatwastabletten
 • allesreiniger
 • wc-reiniger

Over Klok

Het vertrouwde en Nederlandse Klok merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar.
Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel.

Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Zo zijn alle Klok producten voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De beoordeling van producten door de Stichting Keurmerk Huidfonds geschiedt door een commissie van dermatologen en andere deskundigen.

Lees ook: Klok XXL: meer waspoeder, minder verpakking
Ook te lezen: Wasbare luiers, is het wat voor ons?
En lees ook: Een diervriendelijke tuinaanleg

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

74 reacties

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de koelkast want deze heb ik eigenlijk al veel te lang niet schoongemaakt (niet mijn favoriete klus ) en heeft dus dringend een beurt nodig!

 • Ik denk dat ik, afhankelijk van het tijdstip, eerst een witte was ga draaien (na 23.00 uur). De volgende ochtend de was ophangen en dan de keuken weer een grote poetsbeurt geven. Wij hebben geen afzuig- of wasemkap dat zorgt ervoor dat de keuken vaak gepoetst moet worden. Onze keuken is gelukkig erg groot, qua schoonmaken is dat uiteraard minder waardoor ik al snel een paar uur zoet ben met deze klus. De dag erna verder met het toilet en strijken.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject….mijn huis, want ik ben alleen maar bezig in het huis van mijn moeder die naar het verzorgingstehuis is gegaan en mijn eigen huis komt er aardig onder te lijden.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject onze gang/hal want daar hebben de afgelopen tijd vooral veel zakken gestaan met spullen die weg moeten. Het ziet er alleen niet uit dus hopelijk zijn ze snel allemaal weg en kunnen we de hal eens een goede poetsbeurt geven.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de badkamer, want daar is heel wat werk te verzetten, maar wat zal ik daarna genieten van een schoon fris badkamertje!

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de keuken, want die kan wel een grote voorjaarsschoonmaak gebruiken. Lekker even alle kastjes opnieuw uit- en inruimen en ervoor zorgen dat het weer helemaal fris is. Ik krijg al bijna zin in het schoonmaken als ik eraan denk! 😀

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de zolder want daar hebben we jarenlang alleen maar spullen op geplaatst zonder er verder naar om te kijken. Tijd dus voor opruimen en een grote schoonmaak!

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de badkamer, gewoon omdat die enorm toe is aan een grote schoonmaakbeurt ipv het wekelijkse snelle schoonmaakbeurtje! 😀

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de badkamer want we zijn aan het klussen geweest op de bovenverdieping en nu moet alles weer goed gereinigd en schoongemaakt worden.

 • Heerlijk alles weer fris en schoon
  daar heb ik zin in
  dat zonnetje doet mij goed
  weer vollop energie en zin
  dus ik maak graag kans op de KLOK box
  en dan is alles weer heerlijk schoon !

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject het wassen van de witte 60 graden was met poeder want ik heb het idee dat de zeepresten van het vloeibaar ophopen onder de oksels van shirts…

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de zolder want, die heeft een tijd vol gestaan met de huisraad van vrienden, en nu het eindelijk weer weg is kan ik weer overal bij

 • Als ik de klokbox win….dan begin ik 13 maart met het schoonmaken van de wasruimte en de rest van het huis volgt dan, want vanaf die datum wonen we gasloos. En zijn alle werklui verdwenen. Zonnepanelen en elektrische boiler zijn dan geïnstalleerd.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de wc want dat is een klusje dat zo vaak gedaan moet worden dus vast weer aan de beurt is als ik de box win / ontvang.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject onze keuken want deze wil ik helemaal van onder tot boven schoonmaken en weg doen wat overbodig is, de nodige schoonmaak is zeker nodig!

 • Mijn eerste schoonmaakactie wordt de bovenverdieping. Gordijnen wassen, ramen en zo maar door. Schoonmaken wordt op deze manier misschien iets minder vervelend 😉

 • Als ik de Klokbox win dan wordt mijn eerste schoonmaakproject de badkamer met de allesreiniger van de klokbox omdat die wel toe is aan een frisse lentebeurt. De toiletten met klok wc-reiniger. Ook ga ik alle dekens uitwassen met klok waspoeder wit en kunnen die hopelijk in een zonnetje buiten drogen.

 • Als ik de Klokbox win dan wordt mijn eerste project een grote voorjaarsschoonmaak! Ramen open, deuren open en de ontluikende lente binnenlaten. Van boven tot onder even helemaal natuurlijk schoon.

 • Mijn eerste schoonmaakproject wordt ons nieuwe huis, dat een flinke schoonmaakbeurt kan gebruiken voor we erin trekken. Het oude huis moet uiteraard ook schoon opgeleverd worden, dus dit pakket zou goed van pas komen!

 • Mijn eerste project wordt de volledige buitenboel van het huis schoonmaken. De ramen, kozijnen, al het houtwerk en natuurlijk de dakgoot (die mag mijn man doen!)

 • als ik de klokbox win dan wordt mijn eerste schoonmaakproject beginnen met de lenteschoonmaak , badkamer,keuken en de rest van het huis , het de producten nog nooit gebruikt en wil ze wel eens uitproberen

 • Als ik de schoonmaakbox win dan ga ik de frisse lente schoonmaak, want ik woon nog niet zo lang in mijn niewe huisje, helaas mede door een onverwacht lang ziektebed heb ik veel in het ziekenhuis moeten liggen…

  Dusss, een schoon huis en een nieuwe frisse start 🙂

  Groetjes!

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de badkamer, want als er 1 plekje in huis is waar ik het op en top schoon wil hebben is het daar. Terwijl dat best lastig is met kalk en schimmel die op de loer liggen. Met Klok allemaal vast geen probleem!

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject….de lege kamer van onze jongste dochter, want……die heeft als eerste het nest verlaten.

 • Als ik de Klokbox win dan wordt mijn eerste schoonmaakproject de oven schoonmaken. Weg met vettige laag. Hallo blinkende oven waar ik mijn gezicht kan zien als spiegelbeeld.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject in de wasmachine met kleding erin en de afwas met de afwasmiddel. want wassen is iets wat ik dagelijks moet doen. Zowel met de hand als met de wasmachine.. En daarna doen we gewoon de rest en is mijn huis weer heerlijk schoon. Goed voor het milieu en vriendelijk voor mijn huid en huis. Ik zal me vast vermaken.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de keuken want nu het zonnetje erop schijnt lijkt hij toch iets minder blinkend en fris.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject…de keuken. want ik krijg in april van de woningbouw een nieuwe keuken, dus moet er natuurlijk wel schoongemaakt worden. Muren soppen , alles weer lekker fris.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de zolder want die moet hoognodig opgeruimd worden en daarna lekker schoongemaakt opnieuw ingeruimd worden!

 • Mijn eerste schoonmaakproject wordt de vorige slaapkamer van m’n dochter! Zij is nu verhuisd naar een grotere kamer in huis en haar oude kamer wordt mijn studeerkamer. Eerst even een frisse (lente)wind erdoorheen!

 • Als ik de klok box win
  Dan geef ik mijn klanten een product.
  Ik ben in december schoonmaakbedrijf begonnen
  De mensen waar ik werk hebben vaak vragen over hoe
  Ze iets schoon krijgen
  Ik heb geen personeel

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject….de badkamer, want als de kids in bad zitten wijzen ze me elke keer weer op nieuwe spinnenwebben dat is best wel erg en daarom ga ik binnenkort toch maar es aan die grote klus beginnen, de schoonmaakmiddelen van klok zouden mij vast goed kunnen helpen!

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject het schoonmaken van mijn nieuwe woning want ik heb daarvan zojuist de sleutel gekregen!

 • Als wij deze ge-wel-dige-e box mogen winnen dan nemen we direct de koffieruimte van Moeders Met Minder onder handen! Alle kleden, kussentjes en zittingen de was in en natuurlijk alle tafels, counter en servies… Ik zeg dit nu wel maar moet eerst maar eens even meer hulptroepen vinden 😉

 • Als ik de Klokbox win dan wordt mijn eerste schoonmaakproject de badkamer, want die is echt aan een grote schoonmaakbeurt toe.
  Klok gebruikte mijn moeder vroeger ook al en ik koop het af en toe.
  Prima Milieubewust bezig!

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de logeerkamer, want die wil ik wel spik en span hebben als het “logeer-seizoen weer zal aanbreken.
  Gordijnen mogen keertje in de was. En natuurlijk al het beddengoed. De kasten en kastjes, de boekenplanken, en natuurlijk de vloer. Oh en niet vergeten de ramen poetsen en de deur. Oeps, en ook de lamp die aan het plafond hangt mag even onder handen worden genomen.

 • Als ik de klok box win dan word mijn eerste schoonmaak project het schoonmaken van de vensterbanken en ramen zodat ik weer naar buiten kan kijken en het zonnetje weer wat makkelijker in huisje komt de ramen zijn zo vies dat ik er amper doorheen kan kijken deze mama van 2 kleintjes heeft zin in een grote poets beurt en de kleintjes willen mama erg graag hier mee helpen

 • Als ik deze klokbox win dan wordt mijn eerste project de voorjaarsschoonmaak voor de keuken want de kastjes en tegels kunnen weer een grondige reining gebruiken evenals de radiators hopelijk mag ik dit gave schoonmaakpakket winnen zodat de voorjaarsschoonmaak kan beginnen

 • Ohhh lekker zeg… ik ben een echte poetsmiep haha.. zal heel erg graag zo’n lekkere frisse box met fijne producten willlen winnen.
  Groetje ilsiee

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject het wassen van alle winterkleding want ze moeten weg uit mijn kledingkast om ruimte te maken voor de voorjaar /zomer kleding

 • Als ik de Klokbox win dan wordt mijn eerste schoonmaakproject ,gordijnen wassen ,en alle dekbedden en kussens,en daarna lekker de badkamer uitsoppen

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de was (met name handdoeken) want…… daar wil ik niet teveel achterstand mee hebben.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject onze douchehoek schoonmaken want ik ben erg benieuwd of de allesreiniger korte metten kan maken met de oranje voegen en de kalkaanslag op de glaswand.

 • Geweldig wat een fantastische box is dit vol met fijne producten. Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de overgordijnen wassen Want met deze KLOK wasmiddel kan ik niets verpesten aan de mooie kleuren ervan.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject de kinderkamers want die maak ik het liefst schoon met ecologische producten! Beddengoed in de was en met de lente voor de deur gaan de winterkleding naar zolder en moeten alle luchtige kleren nodig de wasmachine van binnen zien

 • Als ik de Klokbox win dan wordt mijn eerste schoonmaakproject een witte was want wassen vind ik altijd superleuk om te doen. Het is fijn om de wasmand steeds leger te zien worden en de waslijn steeds voller.
  Met een scheut azijn als wasverzachter, wordt mijn was ook nog een superzacht!

 • Als ik de Klokbox win dan wordt mijn eerste schoonmaakproject even uitgesteld want we gaan de keuken aanpakken/verbouwen. Daarna is er echt veel grondig schoonmaken nodig en met deze frisse krachtige ecologische powerbox wordt het een fluitje van een cent met “natuurlijk” resultaat! 😉

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject het schoonmaken van onze keuken. Alle kastjes uitpakken, uitzoeken en schoonmaken. Er staan zoveel spullen in wat ik nooit gebruik. Lan ik daar wellicht een ander blij mee maken.

 • Als ik de klokbox zou winnen wordt mijn eerste schoonmaak project de keuken. Alle kastjes moeten schoon en uitgeruimd en uitgezocht, wat kan een mens toch een hoop troep verzamelen in keukenkastjes. Heerlijk ikkrijger al helemaal zin in , zonnetje in huis, frisse geur van Klok en een schone opgeruimde keuken. Want dat is toch echt wel de ruimte waar we het meeste zijn.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject….de keuken want……die is toe aan een voorjaarsschoonmaak die ik dan zelf kan uitvoeren omdat ik tegen standaard schoonmaakmiddelen niet kan met de geur en mijn huid,maar klok biedt een mooie opening met deze box om hun assortiment vol op uit te kunnen testen.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakprojectde buitenboel. want……ik kan door mijn ramen de buitenlucht niet meer zien

 • Ja dit pakket kan ik echt gebruiken. Wij zijn het huis aan het opknappen en dus ook alles weer lekker schoon aan het maken. Ik ben ook enorm benieuwd naar deze producten.

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject het hele huis want, ik wil het schoonste huis van het land. De jongste van 3 kids gaat net naar school dus ik wil graag wat gaan doen, mooie ambitie: schoonmaakkampioen! En met deze klokbox, kan mama helemaal los! Heerlijk fris het voorjaar in en daarna qualitytime met mijn lieve gezin!!

 • Als ik de Klokbox win dan word mijn eerste schoonmaakproject…. de vaatwasser en de wasmachine aan met een volle wastrommel, een Kloksopje in de emmer om de keuken te soppen en daarna een Kloksopje om het toilet eens grondig te poetsen. Als nu door mijn enthousiasme de knoppen maar niet door slaan! want daar zit ik niet op te wachten maar ik kan wel naar een schoon huis zonder allergische bijwerkingen smachten!!

 • Als ik de Klokbox win dan wordt mijn eerste schoonmaakproject het wassen van alle overgordijnen, want als ik de lentezon erop zie schijnen zie ik gelijk dat de winter erop zit! Klok vloeibaar wasmiddel Kleur reinigt grondig en veilig en spaart het milieu én ook de kleur!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics