Een roze prinsessenkamer, een groene draken kamer, een blauwe boten kamer , een….. Of is het juist een groene dinosaurussen kamer en een rode draken kamer? Welke kleur je ook graag wilt hebben in de slaapkamer met de LED moodlight tover je de kleuren in de kamer binnen een mum van tijd. Zie het filmpje hieronder.

Voor elk interieur

Moodlights zijn verkrijgbaar in wit en in zwart, hebben een strak design en zijn daardoor geschikt voor elk interieur. Eenmaal de lamp opgeladen, via een meegeleverde oplader, gaat het lampje tot wel 6 uur mee. Extra handig, hij geeft licht (zoals ook op het filmpje te zien is) zonder snoeren aan een stopcontact. Zo kan hij echt overal geplaatst worden. Zelfs verstopt achter een mooie vaas met bloemen.

Hoe werkt het lampje?

Door met je vinger op het driehoekje te tikken gaat het lampje aan. Je kunt nu een kleur aantikken of over de kleuren te wrijven om het lampje op de gewenste kleur krijgen. Wil je na een tijdje een ander kleurtje hoef je alleen maar op het nieuwe kleurtje te tikken of ernaar toe te bewegen. De kleuren gaan soepel in elkaar over en het is daarom ook leuk om met de kleuren te spelen om net dat ene subtiele tintje naar voren te toveren. Heb je geen behoefte meer aan het licht dan kun je twee keer tikken op het driehoekje en de moodlight gaat uit.

Op het filmpje zie je dat de kleuren niet helemaal soepel op elkaar over gaan. Dit heeft te maken met het feit dat het lampje LED licht geeft. Zoals je wellicht weet is LED licht niet zo mooi te filmen of op de foto vast te leggen. Je krijgt dan altijd van die strepen.

Als je de LED moonlight op een witte muur van een afstandje schijnt krijgt de muur lichtelijk de gewenste kleur. Op die manier kun je in je woonkamer, slaapkamer of elders op een zeer subtiele manier leven in de brouwerij brengen.

Info en waar te koop

– LED mood light with Touch scroll bar.
– Werkt 6 uur op een volledig opgeladen accu.
– Verkrijgbaar in witte en zwarte versie.
– Kan 256 verschillende kleuren licht geven.
– Afmeting: 9,0 x 7,8 cm.
– Gewicht: 176 gram.
Te koop bij Ditverinjeniet.nl voor €23,95.

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics