Thuisleven.com
Join helpt bij een nieuwe look voor je woning.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonkamer > Join helpt bij een nieuwe look voor je woning

Join helpt bij een nieuwe look voor je woning

Ben jij ook een van die mensen die uren door een woonboulevard kan lopen zonder echt te weten waar je naar opzoek bent? Ik wel. Vaak heb ik wel een vaag beeld van welk meubelstuk ik nodig heb voor mijn woon- of slaapkamer. En dan vooral van welke dimensies ik zoek. Maar de stijl, kleur en materiaal keuze vind ik vaak lastig. Ook voor mijn partner is het vaak een kwestie van tegenaan lopen.

Huiswerk via webwinkels helpt

Om de zoektocht te vergemakkelijken, kijk ik graag eerst even op internet naar stijlen en modellen. Als we dan een meubelstuk gevonden hebben waar we allebei van gecharmeerd zijn, is helaas slechts het halve werk gedaan. Dan moet je namelijk nog een leverancier vinden van het meubel of hopen dat je lokale meubelboulevard een soortgelijk meubel heeft staan. Om nog maar niet te beginnen over de daarbij behorende verschillen in prijzen. Daarom vind ik dat een webwinkel voor meubels ook een uitkomst kan zijn. Zelfs voor grotere meubelstukken. Een mooi voorbeeld van zo’n complete is woonwinkel Join.

Het juiste meubel snel en eenvoudig thuis geleverd

Om toch te verzekeren dat je het juiste meubelstuk vindt, heeft Join niet alleen een website met mooie duidelijke foto’s en een heldere beschrijving van het meubelstuk, ze bieden ook de mogelijkheid om op stijl te zoeken. Hiermee filter je meteen stijlen uit die niet bij je passen en kun je gericht zoeken naar wat je mooi vindt. Eenmaal gevonden, is een bestelling zo geplaatst. En omdat ze rechtstreeks uit voorraad leveren, is de levertijd slecht 5 tot 10 dagen voor de meeste artikelen. Hiermee wordt je woning inrichten een peulenschil.

Toch niet het juiste meubel, geen probleem

Mocht je, na ontvangst, toch van mening zijn dat het meubelstuk niet het juiste is, geen probleem. Als levering gratis was, is retourneren bij Join dat ook! Met je ordernummer stuur je het retourverzoek naar Join en ze regelen via de transporteur dat het meubel weer netjes opgehaald wordt en binnen een aantal dagen wordt je geld weer teruggestort op je rekening. Dus met Join is een succesvolle herinrichting van je woning verzekerd.

Lees ook:

Wij zoeken voor onze slaapkamer nog een dressoir. Welk meubelstuk ontbreekt nog in jullie woning?

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics