Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonaccessoires > Winterse taferelen aan de muur met Poster Store

Winterse taferelen aan de muur met Poster Store

Zodra ik naar buiten kijk dan weet ik dat het winter is. De blaadjes van de bomen zijn namelijk verdwenen (zowel aan de bomen als op de grond) en alle bloemen zijn weg. En zag ik voorheen nog veel leven in de tuin met vlinders, vogels en eekhoorns daarvoor is nu een stilte aangebroken. Neem daarbij nog even een grijze lucht en het gebrek aan zonlicht en dan heb ik het wel gehad. Letterlijk en figuurlijk want eigenlijk vind ik hier geen bal aan. Geef mij maar winterse taferelen met sneeuw en ijspret. Echter dankzij global warming zal dat iets zijn waar we vooral op mogen hopen om dat nog jaarlijks te krijgen. Om toch te kunnen genieten van die winterse taferelen zocht ik het dan ook niet buiten op maar op Posterstore.nl zo heb ik elk jaar een prachtige winter aan de muur. Lees er meer over in dit artikel.

Posters met winterse taferelen

Zodra je op de site van Poster Store gaat kijken bij posters dan kun je kiezen uit verschillende categorieën. Mijn favoriete categorie op dit moment zijn “winter” en “kerstmis“. Klik er maar eens op en laad je verrassen door de vele mogelijkheden die de posters bieden.

Ga je voor een poster in een lijst, ga je voor een posterhanger waar je de poster in hangt of kies je toch voor een posterwand met meerdere posters en misschien zelfs eigen foto’s?

Meerdere posters in 1 lijst

Het zal je in elk geval niet verbazen dat ik dus fan ben van een fotomuur. Door alle fotolijsten in dezelfde kleur in een strak formaat op te hangen komt er een eenheid dat rust biedt. Maar dankzij de meerdere fotolijsten kan ik dus wel los gaan met de posters die erin komen te hangen. Daarmee haal ik gelijk heel veel variatie in huis.

In elke fotolijst aan de muur tref je bij ons dan ook meerdere posters in 1 lijst. Nu hangen de winterse taferelen aan de muur, maar zodra de winter voorbij is wordt dit vervangen voor zomerlook (zie foto) of misschien wel een fotowand met allemaal lekkernijen…

Wist jij dat?

  • De posters van Poster Store lokaal worden afgedrukt in Stockholm op papier van de Zweedse papierfabriek ‘Lessebobruk’. De fabriek is geopend in 1693 in een dicht bebost gebied tussen grote ondiepe meren in de binnenlandse regio ‘Småland’. De fabriek heeft generatie na generatie papier geproduceerd, door de immense kennis die ze bezitten hebben ze het meest klimaatvriendelijke papier op aarde kunnen creëren.
  • Bij Poster Store vind je prachtige én betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch design. Poster Store heeft een grote selectie posters met verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen.
  • Elke dinsdag komen er nieuwe posters online. Met dat groeiend aanbod is er dan ook voor iedereen en elke stijl te vinden.
  • De unieke prints helpen jou bij het maken van een persoonlijke fotowand, passend bij jouw smaak en huis. Poster Store geeft je alle inspiratie die je nodig hebt om je eigen fotowand te creëren. En natuurlijk kun je ook bij ons op Thuisleven kijken voor nog meer inspiratie.
  • Alle posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

10 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics